У Ковелі хотіли позбавити статусу почесного громадянина дев'ятьох осіб

01 Вересня 2022, 18:49
Засідання сесії 773
Засідання сесії

У Ковелі відбулася двадцять п’ята сесія міської ради.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Обранці громади озвучили ряд запитів і звернень. Вони стосувались благоустрою громади, розчищення русла Турії, функціонування стадіону «Локомотив». На частину з них депутати отримали відповіді у «Різному».

При формуванні порядку денного зняли на доопрацювання проєкт рішення «Про затвердження змін до детального плану території розташування кварталу індивідуальної житлової забудови в районі вулиці Волі».

У ході засідання депутати внесли зміни до бюджету громади та місцевих програм. Зокрема, соціального захисту окремих категорій мешканців Ковельської територіальної громади на 2022 рік; профілактики правопорушень і злочинів на 2022-2024 роки; розвитку місцевого самоврядування.

Депутати надали згоду на безоплатну передачу з балансу РЖКП№1 на баланс комунального некомерційного господарського об’єднання «Транскордонний центр діалогу культур імені гетьманів Ружинських» приміщення центру загальною площею 1485,2кв.м на вул. Сагайдачного, 5В.

Рішення щодо позбавлення дев’яти осіб звання «Почесний громадянин міста Ковеля» депутати не підтримали. До списку внесені люди, яких давно немає в живих: Булгаков Василь Іванович, Калінін Анатолій Григорович, Корпачов Микола Іванович, Кубатко Іван Федорович, Наумова Ганна Іванівна, Савельєв Макар Аврамович, Стреков Олександр Олексійович, Мурадов Карим Таганович, Федоров Олексій Федорович.

На сесії розглянули питання, що стосуються регулювання земельних відносин в громаді та містобудування, затвердили Правила утримання домашніх тварин у населених пунктах нашої громади, збільшено розмір статного капіталу, затверджено Статут ПТМ «Ковельтепло».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024