Як у Ковелі відсвяткували День Соборності України

23 Січня 2018, 09:30
5494

З нагоди Дня Соборності України сьогодні у народному домі «Просвіта» відбулись урочистості, в яких взяли участь представники міської влади, духовенства, громадських організацій, установ та підприємств.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Хвилиною мовчання ковельчани вшанували пам'ять усіх, хто поліг за незалежність і територіальну цілісність держави. Від учасників зібрання були покладені квіти до підніжжя пам’ятника борцям за волю України.

Ведучі заходу Наталія Гончар та Анастасія Данилюк акцентували увагу на історичних фактах, що передували злуці та подіям сьогодення, адже Україна знову бореться за свою територіальну цілісність.

Надзвичайно зворушливою частиною заходу була інсценізація новели Віктора Гребенюка «Крижем». Її підготували Вікторія СавлукАльона Малюга-Мельникова та Оксана Мизовець. Глядачі, затамувавши подих, спостерігали за подіями, що розвивались на сцені.

Святкову атмосферу допомогли створити кращі колективи міста: народна аматорська хорова капела, оркестр народних інструментів школи мистецтв, клуб бального танцю «Модерн», дитяча студія народного танцю «Дзвіночок», народний художній хореографічний колектив «Барвінок», солісти Андрій Мигуля, Олена Балецька, Святослав Панасюк, Анастасія Смаль, Анастасія Міщанчук та інші.

 
















 

 

У Ковелі учні школи №8 утворили «живий ланцюг» з нагоди Дня Соборності України.

 

 

Біля центральної ялинки Ковеля відбулася молитва за соборність України. Розгорнувши синьо-жовтий стяг нашої держави, люди молилися вервицю до Божої Матері, випрошуючи миру та єдності для України та всіх християн. В молитві взяли участь парафіяни храму блаженного Миколая Чарнецького, парафіяни Римо-католицької громади святої Анни з братом Станіславом і перехожі, які підходили та долучалися до молитви. 

Після молитви, учасники разом виконали гімн України.

 

ФОТО: Церква блаженного Миколая Чарнецького УГКЦ в Ковелі
ФОТО: Церква блаженного Миколая Чарнецького УГКЦ в Ковелі




Коментарі
23 Січня 2018, 13:57
А де счасливі масовки? ОДНА показуха.
23 Січня 2018, 15:20
Галімая показуха. Раніше скакали на сцені перед партактивом, а зараз перед злодіями, олігархами та розстригами-педофілами. По фото видно, як Анатолій смакує вигляд дівчаток в спідничках.<br/>Зате на вулиці чути радісний галас масовки:&quot;Дякуємо за покращення життя! Дякуємо за мир! Дякуємо за дешеві тарифи і прекрасну медицину з освітою! Дякуємо ще раз, пане президенте!&quot;
23 Січня 2018, 17:19
Коли тебе, чмо ольгінське, чорти беруть і ти сходиш жовчю в істериці, я радію
23 Січня 2018, 19:39
Виділення жовчі не залежить від нервового стану, в т.ч. іменуємого Вами істерикою, так що Ви не праві. А прояви радості з приводу того, що іншим людям погано - це емоційний вампіризм, одна із складових садизму з точки зору медицини. Якщо Вас це втішить - Бандера був типовим садистом.
23 Січня 2018, 22:08
васько, нах...уй, оооось там, за поребриком
24 Січня 2018, 02:02
Ти прямо з себе портрет намалювало, чмо ольгінське. Я ніколи не радію, коли ЛЮДЯМ погано. А коли такому двоногому генетичному сміттю, як ти стає зле, то не тільки мені, а й абсолютній більшості українцям стає добре. І це не садизм, а нормальна людська радість.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром