Дубівська сільрада збирає для інвесторів інформацію про ділянки та непрацюючі підприємства

28 Січня 2018, 15:00

Для залучення інвестицій для Дубівської громади, місцева сільрада проводить роботи по створенню бази даних: підприємств, земельних ділянок комерційного призначення, та ділянок на яких в результаті зміни цільового призначення можливо буде розмістити виробничі потужності, створити нові робочі місця.

Про це повідомив голова Дубівської об'єднаної територіальної громади Роман Троцюк на своїй сторінці у Фейсбук.

Власників підприємств (що не працюють) та власників земельних ділянок комерційного призначення зацікавлених у продажі, оренді або інвестиціях розміщених на території ОТГ просять звернутись у Дубівську сільську раду за телефоном 0335299122 або до сільського голови за телефоном 0685622029.

«В базі даних ми хотіли б мати інформацію про розміри та розміщення земельної ділянки, наявні приміщення та їх технічний стан, контактний телефон власника, бажання власника здати об'єкт в оренду, продати чи залучити інвестора, фотографії об'єктів нерухомості розміщених на земельних ділянках.

До нас звертаються потенційні інвестори та ми самі намагаємось вести перемовини з потенційними інвесторами. Детальна інформація про ваші об'єкти нам дасть змогу запропонувати інвесторам різні варіанти для входження на нашу територію, а контактна інформація дозволить звести Вас з інвестором для вирішення організаційних та фінансових питань.

Наше зацікавлення полягає в тому, щоб допомогти Вам ефективно використовувати вашу власність, щоб збиткові підприємства перетворити в потужні компанії, які в подальшому будуть наповнювати бюджет нашої громади та дадуть змогу створити комфортне життя для жителів громади і гарні умови для розвитку Вашого бізнесу», – йдеться у дописі Романа Троцюка.