З 1 листопада у Ковелі припинять перевезення до дачних масивів

15 Жовтня 2022, 16:46
Засідання виконавчого комітету 894
Засідання виконавчого комітету

У Ковельській міськраді відбулось засідання виконкому, на якому розглянули 27 питань.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Зокрема, прийняли рішення про надання матеріальної допомоги мешканцям громади. Попередньо їх заяви розглянула комісія з питань соціального захисту населення. На лікування і підтримку тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах, виділять 29 700 гривень 48 особам.

П’яти людям, які мають онкологічні захворювання, виділили 25 тисяч гривень (по п’ять тисяч кожному). Сім’я учасника АТО отримає 5 тисяч гривень.

На виконкомі затвердили протокол засідання комісії з розгляду питань про розподіл службового житла Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання від 22 серпня 2022 року про видачу ордерів на право зайняття двох звільнених службових жилих приміщень медичними працівниками.

Прийняли рішення про те, що з 1 листопада у Ковелі припиняються перевезення пасажирів до садівничих масивів, яке здійснювалось з 15 квітня.

На засіданні заслухали інформацію начальника управління культури, молоді спорту та туризму Андрія Мигулі про роботу структурного підрозділу з питань розвитку сфери культури, туризму, спорту та охороні культурної спадщини.

Виконком розглянув та прийняв рішення з інших важливих питань життєдіяльності громади, серед яких: з питань захисту прав дітей, містобудування і архітектури, розподілу, обліку та приватизації житла, затвердження складу конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських, приміських маршрутах загального користування у Ковельській територіальній громаді.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024