У Ковелі обговорили відшкодування субсидій житлово-комунальним підприємствам

30 Січня 2018, 16:00
3666

З 1 січня в Україні запроваджено новий механізм відшкодування підприємствам житлово-комунального господарства пільг та субсидій, наданих населенню на оплату вказаних послуг.

Про це повідомляє начальник управління соціального захисту населення Софія Сагаль на сайті Ковельської міськради.

Учора, 29 січня, відбулась нарада, де обговорювали це питання. У зустрічі взяли участь представники управлінь соціального захисту населення, фінансового, капітального будівництва та житлово-комунального господарства, підприємств ЖКГ та ОСББ.

Обговорено діючий механізм відшкодування пільг і субсидій згідно із положеннями Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенції з державного бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 березня 2002 року № 256. 

Учасники наради погодились, що у чинній редакції виконання вимог наказу, Мінфіну № 1 від 4 січня 2018 року неможливо через неузгодженість у законодавсті.

Крім цього, розглянуто пропозиції Асоціації міст України щодо внесення відповідних змін до вказаної постанови та наказу, які мають бути опрацьовані протягом місяця.

З метою врегулювання проблемних питань найближчим часом відбудеться ще одна робоча нарада.

 



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024