Конкурс «Срібні дзвіночки 2018»: юні ковельчани серед кращих вокалістів Волині

01 Лютого 2018, 11:00
6856

У ковельському Палаці учнівської молоді імені Івана Франка відбувся конкурс української сучасної пісні «Срібні дзвіночки». У конкурсі взяли участь вихованці закладів позашкільної та загальної середньої освіти з усіх куточків Волині.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міськради.

Організаторами конкурсу були Волинський державний центр естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів. Його мета – популяризація традицій українського вокального мистецтва, розкриття нових обдарувань та сприяння у їх подальшому розвитку, залучення юних аматорів до творчої діяльності.

У «Срібних дзвіночках» змагались 69 талановитих учасників у трьох вікових категоріях. У молодшій - взяли участь 17 дітей, у середній – 26, стільки ж у старшій.

Оцінювало конкурсантів журі у складі Дідик Оксани Олександрівни – директора Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, Шевчук Надії Іванівни – методиста Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, Марача Олександра Миколайовича – голови предметної комісії хорового диригування Луцького педагогічного коледжу, Кучка Володимира Федоровича – викладача Луцького педагогічного коледжу.

Наше місто представляли: у молодшій віковій категорії – Валерія Козлова, вихованка народного художнього колективу-студії естрадного співу «Нові таланти» Палац учнівської молоді імені Івана Франка» (керівник Світлана Шиманська) з піснею «Україно моя», у середній – теж учасник «Нових талантів» Веніамін Белінський. Він виконав пісню Андрія Кузьменка та Віктора Павліка «Соло». У старшій віковій категорії виступила Вікторія Тітчук, учениця НВК № 13 – колегіум (керівник Руслана Шацька) з піснею на слова і музику Миколи Мозгового «Материнська любов».

За рішенням журі ковельчани нагороджені Грамотою управління освіти і науки обласної державної адміністрації: Козлова Валерія за зайняте І місце, Веніамін Белінський – за ІІІ, Вікторія Тітчук – за ІІ  місце.

Нагадаємо, напередодні відбувся міський конкурс «Срібні дзвіночки», переможці захищали честь міста на обласному конкурсі.

 

1

2

1


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024