Відбулася Спартакіада Колодяжненської сільської ради

20 Листопада 2022, 16:38
Відбулася Спартакіада Колодяжненської сільської ради 457
Відбулася Спартакіада Колодяжненської сільської ради

На базі Волошківської гімназії відбулася Спартакіада Колодяжненської сільської ради серед старостинських округів.

Про це інформують на сайті Колодяжненської громади.

Змагання проводились з чотирьох видів спорту – шахів, шашок, настільного тенісу, дартсу. Боротьба між командами була цікава та захоплююча. 

У змаганнях з шахів І місце здобула команда села Колодяжне; ІІ місце – команда Уховецького старостинського округу; ІІІ місце – команда Кричевичівського старостинського округу.

В особовому  заліку серед жінок І місце дісталося Ангеліні Кашинській з села Колодяжне, а ІІ – Тетяні Бабич з села Уховецьк. Серед чоловіків І місце зайняв Владислав Кашинський із села Колодяжне, ІІ місце – Віктор Михайлов із Кричевич,  ІІІ місце – Володимир Штендер із Уховецька.

У змаганнях з шашок здобути І місце поталанило команді Білашівського старостинського округу, ІІ – Дрозднівській команді, ІІІ – команді села Колодяжне.

Лідеркою серед жінок у даному виді спорту стала Лідія Домбровська з Білашова, а лідером серед чоловіків – Володимир Кубський з Кричевич. 

У змаганнях з настільного тенісу І місце отримала команда Білашівського старостинського округу, ІІ місце – команда Дрозднівського старостинського  округу, ІІІ місце дісталось команді Уховецька. 

Кращим тенісистом серед чоловіків став Ілля Кравець з Кричевич, а кращою тенісисткою – Юлія Черних з Любитова.

Змагання з дартсу завершились перемогою команди Скулинського старостинського округу. ІІ місце дісталось команді з Уховецька, а ІІІ – Дрозднівському старостинському округу.

В особовому заліку серед жінок І місце здобула Домбровська Лідія з села Білашів, ІІ – Людмила Бойчук зі Скулина, ІІІ – Наталія Потеруха з села Волошки.

В особовому заліку серед чоловіків І місце належить Володимиру Силюку зі Скулина,  ІІ – Сергію Лисюку з Дрозднів, ІІІ місце – Павлу Кухті з Волошок.

З вітальним словом до спортсменів та словами вдячності нашим захисникам звернулися секретар Колодяжненської сільської ради Павло Кухта та начальниця УГС Лілія Осіпчук.

По закінченню змагань усі чемпіонів та призерів змагань нагородили медалями та грамотами, а команди-переможці отримали пам’ятні кубки.

 

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024