У Ковелі запрацювала патрульна поліція

03 Лютого 2018, 12:30

Сьогодні, 3 лютого, на площі перед Ковельською міською радою відбулось урочисте відкриття відділу Управління патрульної поліції.

У Ковелі нестимуть службу 40 ковельських патрульних, а також 50 інспекторів з інших міст України.

Відділ очолив 34-річний майор поліції Тарас Михалко, який раніше працював старшим інспектором з особливих доручень УПП у Волинській області.

Відділ буде обслуговувати виклики, які надходитимуть на службу 102 у Ковелі. Уже від сьогодні з 20:00 години усі виклики відправлятимуть патрульним.

 









 

«Мені приємно, що ми продовжуємо нашу реформу і відкриваємо патрульну поліцію в районних центрах. Моя, наша рідна Волинь має завжди бути першою. Сьогодні у ваших лавах чимало поліцейських з інших управлінь України, які на початку нададуть допомогу по службі. Набір до лав патрульної поліції Ковеля триває. Я хочу, щоб тут працювали, в першу чергу, ковельчани, волиняни. Закликаю поліцейських бути порядними, професійними та чесними, а громадян – підтримувати їх та довіряти», – зазначив у вітальному слові заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич

 

Ковельський міський голова Олег Кіндер у вітальному слові назвав нових поліцейських «мешканцями міста Ковеля». Побажав поліцейським успіхів, показати професійний рівень та не потрапляти «в Ютуб».

 

 

Виступ керівника патронатної служби апарату облдержадміністрації Бориса Кондратюка.

 

 

Нових ковельських поліцейських також привітали представники Української православної церкви. Після чого відбулось освячення поліцейських автомобілів.

Після урочистостей можна було неформально поспілкуватись з поліцейськими, сфотографуватись біля службового автомобіля, а для дітей організували вікторини з сувенірами.