Чемпіонат міста з міні-футболу: підсумки 4-ого туру

05 Лютого 2018, 09:50
5259

У минулий четвер,1-го лютого, розпочався четвертий тур чемпіонату міста з міні-футболу. Було зіграно лише один матч, так як інший між « АГРО-В» і «Надія» перенесено. 

Про це повідомляється на сайті ФЦ «Ковель-Волинь».

Отож, на поле вийшли команди «ХімМаркет-Сільмаш» та «Апперкот». Матч виявився не досить цікавим – гра практично йшла «в одні ворота». І як результат гравці «Апперкоту» провели дев’ять «сухих» голів у ворота номінальних господарів.

Відзначилися: Романчук Юрій – 3; Ліщук Олександр – 2; Ющук Артем – 2; Біліщук Артур; Хмелярський Володимир. Попередження отримав Романчук Роман (Апперкот).

 

 

Другий ігровий день туру був «веселішим». В першому матчі зустрілись «Волошки» та «Шанс-Авто». Гра виявилася результативною, гравці команди «Шанс-Авто» на досвіді обіграли  своїх суперників. Рахунок матчу 4:10. Голи провели:

Шанс-Авто: Ягодинець Олександр – 5; Романчук Віталій – 3; Мучак Іван; Лукашук Андрій.

Волошки: Мякота Дмитро – 2; Долюк Микола; Затериха Богдан.

Попередження: Ягодинець М. (Волошки).

 

 

Окрасою четвертого туру став матч між командами «Шанс-Авто-2» - «ВПМУ». Суперники не хотіли поступатися одним одному, боротьба велася на кожному клаптику паркету. Інтрига зберігалася до останніх хвилин матчу. Результат матчу 4:6. Голи:

ВПМУ: Портянко Олександр – 3; Шворак Андрій; Марчук Віталій; Матвійчук Володимир.

Шанс-Авто-2: Кузьмич Роман – 2; Гушинець Ігор; Бондар Роман.

 

 



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024