Ковельський ліцей доєднався до нідерландського проєкту з висадження тюльпанів

04 Грудня 2022, 13:23
Ковельський ліцей доєднався до нідерландського проєкту з висадження тюльпанів 1312
Ковельський ліцей доєднався до нідерландського проєкту з висадження тюльпанів

Ліцей імені Олени Пчілки у Ковелі доєднався до проєкту Flowers4school.

Про це інформують на сторінці ліцею імені Олени Пчілки у фейсбук.

Учитель біології ліцею Ольга Дричик зареєструвалася у міжнародному благодійному освітньому проєкті, спрямованому на озеленення території українських шкіл, запровадженому Асоціацією квіткових виробників Нідерландів та України. Навчальний заклад отримав цибулини тюльпанів, крокусів, гіацинтів, ірисів, аліумів. 

До висадки квітів залучили учнів 10-Б, 11-А, 11-В класів під керівництвом учителів трудового навчання Руслани Шворак, Олени Сметюх та учителя біології Ольги Дричик

Тут урахували усі рекомендації організаторів благодійного проєкту, висадили цибулини морозостійких сортів у відкритий грунт для адаптації. Окрім цього, запросили експертку з розмноження цибулинних сортів квітів Віру Федосюк – директорка підприємства «Ковельські парки», яка порадила утеплити клумби методом мульчування, щоб запобігти перемерзанню цибулин. 

«Ми вирішили поділитися «цибулинним скарбом» і подарували аліуми та іриси пані Вірі, щоб вона змогла висадити ці квіти біля пам`ятника Лесі Українки в центральному міському парку. Висловлюємо щиру подяку організаторам благодійному освітньому проєкту з Нідерландів за безцінний подарунок, який стане окрасою не тільки нашого ліцейного подвір`я, а й міста Ковеля. Вдячні учителям Дричик О., Сметюх О., Шворак Р. та ліцеїстам-старшокласникам, які долучились до акції та здобули вагомі практичні навики висадки та догляду за цибулинними декоративними квітами», – написали у дописі навчального закладу.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024