Волошківська гімназія доєдналася до проєкту з висадження квітів

05 Грудня 2022, 16:32
Flowers4School 1433
Flowers4School

У гімназії, яка знаходиться у селі Волошки на Ковельщині, мріють зустріти переможну весну у квітковому раю біля навчального закладу.

Тому доєдналися до проєкту Flowers4School. Про це інформують на сторінці Волошківської гімназії у фейсбук.

«Нідерландська асоціація квіткових виробників подарувала школам України не лише цибулини весняних квітів, не лише строкату мрію про квіткову казку біля школи, а й віру у щиру, безкорисливу підтримку у важкий час війни. Щиро вдячні вам, нідерландські благодійники. Разом із вами чекатимемо весни, коли наша земля засміється вашими квітами», – зазначили у дописі навчального закладу.

Flowers4school – це благодійний освітній проєкт, спрямований на озеленення Українських шкіл від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України.

Головна місія проєкту – це познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже їм, що садівництво – це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024