У Ковелі рятувальники витягали автомобілі із снігових заметів

06 Лютого 2018, 10:45
2790

Протягом минулої доби, 5 лютого, пожежно-рятувальні підрозділи Волині 7 разів виїздили витягати автомобілі із снігових заметів (кюветів) – вивільнено 7 автомобілів (4 вантажних,1 легковий та 2 мікроавтобуса), де перебувало 7 людей.

Зокрема аварійно-рятувальні роботи відбулись в Луцькому та Володимир-Волинському районах, а також у містах Ковель та Нововолинськ.

Про це повідомляється на сайті ДСНС України у Волинській області.

Нагадаємо, вчора у Ковелі в районі телеретранслятора перекинулася машина.

Водіння взимку – річ не проста. Слизька дорога та снігові замети нерідко стають для водіїв справжнім випробовуванням. Водіям за кермом в ожеледь треба їхати так, аби встигнути загальмувати, зманеврувати, якщо треба. Щоб долати круті повороти під час ожеледиці, експерти радять гальмувати перед поворотом і відпускати гальма під час повороту керма. Бо більшість водіїв повертають неправильно, гальмують і крутять кермо одночасно – тоді виникає подвійне навантаження на машину.

«Дотримуйтесь вимог правил дорожнього руху, будьте уважними і обережними, особливо у темний час доби. Пам’ятайте, всіх вас чекають дома рідні та близькі!», – нагадують рятувальники.

 





 

Коментарі
06 Лютого 2018, 13:23
Товстига, коли твоя памідориха почне почипати піском дворові території і тротуари? Ви що, вже геть там подуріли? Прийду ж виллю на голову відро гімна, будеш звонити в міліцію і кричати що хуліганять. А як ще з тобою розмовляти. якщо ти не реагуєш?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024