Представники бізнесу Ковельщини звернулися до енергетиків щодо графіків подачі електрики

10 Грудня 2022, 12:38
Представники бізнесу Ковельщини звернулися до енергетиків щодо графіків подачі електрики 10103
Представники бізнесу Ковельщини звернулися до енергетиків щодо графіків подачі електрики

Начальниця Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен провела нараду з керівниками та представниками підприємницьких структур району, під час якої обговорили як покращити енергопостачання суб’єктів господарювання в умовах значного дефіциту потужності в енергосистемі, спричиненого численними ракетними атаками російського агресора по об’єктах енергосектору країни.

Про це інформують на сторінці Ковельської районної державної адміністрації у фейсбук.

«Питання відновлення належного енергопостачання підприємств критичної інфраструктури, великого та середнього бізнесу, установ соціальної сфери, населення району перебуває на особливому контролі в районній військовій адміністрації. Розуміючи стурбованість наших споживачів, особливо представників бізнесу, які через недостатні ліміти потужності, аварійні відключення не можуть спланувати виробничий процес, несуть прямі збитки, сьогодні маємо об’єктивно, разом з енергетиками проаналізувати ситуацію з розподілом лімітів електроенергії, врахувати пропозиції суб’єктів господарювання з тим, щоб скласти прийнятні графіки подачі електроенергії та її справедливий розподіл», – зазначила начальник районної військової адміністрації Ольга Черен.

Під час розмови присутні підприємці озвучили власне бачення вирішення даної проблеми, наголосили на необхідності посилення комунікації з керівництвом Ковельської філії ПрАТ «Волиньобленерго», запевнили про готовність і надалі допомагати енергетикам, підтримувати українських військових на шляху до перемоги.

Своєю чергою, начальник Ковельської філії ПрАТ «Волиньобленерго» Василь Горбатюк відповідав на поставлені запитання, розповів про заходи, що вживаються з метою відновлення функціонування енергосистеми в державі, області і районі, пообіцяв врахувати критичні зауваження.

За результатами наради, враховуючи письмові звернення до районної військової адміністрації представників бізнесу Ковельщини, передали лист до керівництва ПрАТ «Волиньобленерго» для вжиття заходів щодо забезпечення графіків стабілізаційних вимкнень електропостачання та, за можливості, збільшення лімітів потужності для споживачів Ковельського району. Також узгодили графіки подачі електроенергії суб’єктам господарювання, з урахуванням висловлених ними пропозицій та принципу справедливого розподілу.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024