Ковельчанка Юлія Ткач виборола для української команди Кубок світу з вільної боротьби

13 Грудня 2022, 12:03
Юлія Ткач 1407
Юлія Ткач

Українські борчині вперше в історії здобули Кубок світу.

Змагання командного Кубка світу з боротьби проходили в американському Коралвілі. На шляху до перемоги українки перемогли найсильніші команди світу з Монголії, Японії та Китаю Про це інформують на сайті Асоціації спортивної боротьби України.

Зокрема, у змаганнях взяла участь легендарна титулована уродженка Ковеля – борчиня Юлія Ткач.

Жовто-блакитна команда блискуче перемогла команду Монголії на Кубку світу у другому раунді. Українки перемогли з рахунком 7:3. Перемогу одержали Аліна Грушина, Юлія Ткач-Остапчук, Ірина Бондар, Катерина Зелених, Тетяна Сова-Ріжко, Алла Белінська та Анастасія Осняч-Шустова.

Наші дівчата в третьому раунді перемогли команду Японії з рахунком 5:5. Перемогу в своїх зустрічах здобули: Аліна Грушина, Юлія Ткач-Остапчук, Ірина Бондар, Тетяна Сова-Ріжко та Алла Белінська. Слід зазначити що інші дівчата також показали чудову боротьбу та по балам абсолютно не поступались японкам.

Таким чином Жовто-блакитна команда під керівництвом Андрія Стадника вийшла до фіналу де зустрілася з командою Китаю. У фінальному раунді українки перемогли команду Китаю з рахунком 6:4. У своїх зустрічах перемогли Оксана Лівач, Аліна Грушина, Юлія Ткач-Остапчук, Ірина Коляденко, Тетяна Сова-Ріжко та Анастасія Осняч-Шустова.

«Кубок Світу. Мої перші змагання за 2 роки та другого декрету. Я дуже рада знову це все пережити. Дуже люблю те чим займаюсь. Дякую, моя рідна Оксана Левчук, за все без Вас нічого б цього не відбулось», – написала після змагань Юлія Ткач на своїй сторінці у фейсбук.
 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024