У документальному фільмі про Kalush Orchestra показали рідне Пісочне Тимофія Музичука

19 Грудня 2022, 14:13
Тимофій Музичук 2381
Тимофій Музичук

Телеканал «Суспільне Культура» презентувало документальний фільм про переможців Євробачення-2022, музичний гурт «Kalush Orchestra».

Фільм «Kalush Orchestra, або Як ми перестали хвилюватися і виграли Євробачення під час війни» знімали відразу після перемоги гурту на міжнародному конкурсі. Команда «Суспільне Культура» провела з Kalush Orchestra кілька днів – побувала на репетиційних майданчиках і вдома в учасників гурту — вокаліста Тимофія Музичука і мультиінструменталіста Віталія Дужика. Також до проєкту увійшли ексклюзивні матеріали Анни Тульєвої та Антона Гудкова, які були поруч з гуртом впродовж тижня Євробачення у Турині.

Велику увагу у документальному фільмі приділили сопілкарю Тимофію Музичуку з села Пісочне Поворської громади на Ковельщині.

Зокрема, у відео можна побачити село Пісочне, як мама Тимофія розповідає про потяг сина до музики з раннього віку, про те, як музикант потрапив до Kalush Orchestra. Окрім цього, показали цілий сегмент, як дідусь Тимофія реагує на виступ гурту на Євробаченні в Італії.

«Хто нам зараз диктує музичні тренди?! Американські зірки. А нам хочеться, щоб Україна вийшла на такий рівень, щоб українську культуру та музику слухали і говорили «круто», щоб навіть співати українською теж було круто. Бачите, як співають приспів «Стефанії», це доводить, що не обов‘язково писати англійською», — сказав під час зйомок Тимофій Музичук.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024