У ковельських школах №1, 2, 10 оголошено карантин

08 Лютого 2018, 13:15
6053

У зв’язку зі зростанням захворюваності на ГРВІ та грип в трьох школах Ковеля №1, 2, 10 з 9 по 13 лютого буде призупинений навчальний процес. Інші заклади працюватимуть у звичному режимі. 

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Про це на засіданні виконкому повідомив начальник управління освіти Віктор Бичковський. Він зауважив, що наразі саме в цих школах захворіло понад 20 відсотків дітей.

«Щодня проводиться моніторинг ситуації. І в залежності від обставин будуть прийматись подальші рішення», – резюмував Віктор Васильович.

Відповідно до наказу начальника управління освіти відпрацювання навчальних занять буде проводитись дистанційно та посилено впродовж лютого – березня.

Коментарі
08 Лютого 2018, 20:42
**************************Річниця демонтажу стели героїв ЛВПУ********************************<br/>В Луцькому ВПУ теж спрогнозований результат конкурсної комісії для кандидата в.в.романюка - бо він найбільше після * освоєння коштів від європроектів * ! ! ! ОБОРЗЕЛЬ ! ! ! Безкарність для розпоясаних шарамижників : хабарників , подільників , п*яниць , рукоприкладників , ЗеКа , поліських і москальських шкіл злодійства... Завдячуючи чиновникам першої величини в Україні ,- &quot; остонній шеф з дурокторії училища &quot; з Ко зальотних безгранично ((((((( ОБОРЗЄЛІ )))))))))<br/> 0 <br/>Наближається річниця демонтажу училищної стели = ДУРОКТОРІЯ = &quot;Вони будували, грабували та знищували училище&quot;. Цікавими були фрагменти історії того &quot;меморіального комплексу&quot;.: Один з портретів емігрував в унітаз учнівського туалету. В інтернеті писали &quot;замироточив після прийняття сечових ванн&quot;. У відповідь на обличчі другого портрету з&quot;явився ескіз солідного чоловічого достоїнства. У третього &quot;виросли&quot; вуса типу &quot;а ля фюрер&quot;.... Дехто з працівників училища називав це творіння сучасності дошкою пошани ідіотів. (Звичайно це не стосується перших директорів училища, які будували училище.) І, очевидно, небезпідставно. Щоденні систематичні грабежі училища училищними дуректоріями спільно з керівниками управління освіти, торгівля керівними училищними посадами зробили свою підлу справу. Від славного колись професійно - технічного навчального закладу, який постійно перебував на передових позиціях в області, сьогодні залишилась бліда тінь. На жаль! ... Свідомо знищують училище ...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром