У Ковелі Червоний Хрест переїхав до нового приміщення

24 Грудня 2022, 13:09
У Ковелі Червоний Хрест переїхав до нового приміщення 2665
У Ковелі Червоний Хрест переїхав до нового приміщення

У Ковелі міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України змінила прописку. Відтепер вона працюватиме на вулиці Олени Пчілки, 17.

Приміщення надало місто, а ремонт у ньому зробили власними руками. Кошти на матеріали, меблі отримали від Національного комітету Червоного Хреста України та у рамках програми програми «BraVo». Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Сьогодні Ковельське Товариство Червоного Хреста — це команда, яка працює за різними напрямками, розширює спектр своєї діяльності.

Зокрема, у рамках проєкту «BraVo» ТЧХУ вони зуміли отримати міні-грант на придбання меблів для хоспісу, який знаходиться у Ковелі.

На базі школи №8 планують реалізувати проєкт, який покликаний надавати психологічну та соціальну допомогу діткам, які приїхали у наше місто через війну.

Разом з тим, організація продовжує займатись благодійністю, допомагає одиноким та тим, хто сьогодні опинився у скруті, опікується людьми з інвалідністю. Відвідувачі отримують медичну допомогу, вирішують різні соціально-побутові питання, користуються банками одягу, беруть участь у благодійних акціях.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39