У Ковелі патрульні виявили чергового чоловіка з наркотичною речовиною

08 Лютого 2018, 21:00
3512

Сьогодні вранці, 8 лютого, екіпаж патрульних відреагував на звернення небайдужого громадянина, який вказав на особу з, можливо, наркотичними речовинами.

Про це повідомляється на сторінці волинських патрульних у Фейсбук.

Дана інформація невдовзі підтвердилась. 32-річного чоловіка патрульні перевірили і виявили при ньому паперовий згорток з рослинною речовиною зеленого кольору в подрібленому стані, схожою на наркотичну, а також скляний посуд з порошкоподібною речовиною білого кольору й таблетку невідомого походження синьо-рожевого кольору.

Полісмени забезпечили охорону місця події і викликали слідчо-оперативну групу.

До слова, це вже третє виявлення патрульними речовин, схожих на наркотичні, у Ковелі від початку відкриття відділу патрульної поліції. 

 



 

Коментарі
08 Лютого 2018, 23:58
Чим ковельська поліція до цього займалась? Декілька днів роботи патрульних і щодня когось ловлять. Варто задуматись.
09 Лютого 2018, 02:09
Приємно , що патрулі працюють...надіюсь і надалі теж оправдовуватимуть свою гідність! Молодці!!!
09 Лютого 2018, 07:41
Вони охороняли таких сучок як бютівка Дубій та її внучків підарів
09 Лютого 2018, 07:43
КОЛИ ДОЗВОЛЯТЬ ВІДСТРІЛ
09 Лютого 2018, 09:28
А у нас поліції до цього не було. Була стара переатестована поліМіліція, тільки в новенькій формі і на новеньких машинах. А от новим патрульним так тримати, молодці.
09 Лютого 2018, 09:34
І саме головне тепер за нашими судами. Щоб усім збльовкам давали штрафи і терміни максимальні. УСІМ, а не вибірково як у нас заведено. Інакше робота нових патрульних не дасть потрібного результату.
09 Лютого 2018, 12:51
Якась рослинна речовина зеленого кольору, капсула якогось медичного препарату, яку грамотєї назвали таблеткою(!) невідомого походження (забув виробник поставити логотип харчовою фарбою) синьо-рожевого кольору (а що це за колір такий???), а також СКЛЯНИЙ ПОСУД з порошкоподібною речовиною білого кольору. І цього виявилось достатньо, щоб назвати статтю &quot;У Ковелі патрульні виявили чергового чоловіка З НАРКОТИЧНОЮ РЕЧОАМНОЮ&quot;. <br/>Ніякої експертизи, відразу мудрі висновки... Затриманого - за грати!<br/>Отож, ставайте, оновлені і пакращені поліцейські, біля аптек, трусіть кишені тих, хто звідти виходить із синьо-рожевого кольору капсулотаблетками, склопосудою, рослинними препаратами зеленого кольору, виконуйте оновлений план по 307 та 309 статтях Кримінального кодексу.<br/>Я 100% за те, щоб за наркоту садили і надовго. Але... Як кажуть, застав дурного молитися, то він і лоба поб'є. При такому дебільному підході матимемо зворотній результат...
09 Лютого 2018, 12:52
Якась рослинна речовина зеленого кольору, капсула якогось медичного препарату, яку грамотєї назвали таблеткою(!) невідомого походження (забув виробник поставити логотип харчовою фарбою) синьо-рожевого кольору (а що це за колір такий???), а також СКЛЯНИЙ ПОСУД з порошкоподібною речовиною білого кольору. І цього виявилось достатньо, щоб назвати статтю &quot;У Ковелі патрульні виявили чергового чоловіка З НАРКОТИЧНОЮ РЕЧОВИНОЮ&quot;.<br/>Ніякої експертизи, відразу мудрі висновки... Затриманого - за грати!<br/>Отож, ставайте, оновлені і пакращені поліцейські, біля аптек, трусіть кишені тих, хто звідти виходить із синьо-рожевого кольору капсулотаблетками, склопосудою, рослинними препаратами зеленого кольору, виконуйте оновлений план по 307 та 309 статтях Кримінального кодексу.<br/>Я 100% за те, щоб за наркоту садили і надовго. Але... Як кажуть, застав дурного молитися, то він і лоба поб'є. При такому дебільному підході матимемо зворотній результат...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024