У Ковелі хочуть підняти вартість проїзду в маршрутках

10 Лютого 2018, 10:30
7577

Ковельчан запрошують на обговорення нових тарифів на перевезення пасажирів у міських маршрутках.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Зазначається, що відділ економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Ковельської міської ради розробив проект рішення виконкому «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування».

Згідно цього проекту нові ціни за проїзд у маршрутках будуть:

- 4,00 грн. – для дорослого населення;
- 3,50 грн. – для студентів вищих та професійно-технічних навчальних закладів;
- 3,00 грн. – для учнів загальноосвітніх шкіл.

Ковельчан запрошують на обговорення. У п'ятницю, 23 лютого, в сесійній залі міської ради о 10.00 годині відбудеться громадське обговорення проекту рішення виконкому «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування» та питання організації міських пасажирських перевезень автобусами загального користування у нічний час у Ковелі. 

Зауваження та пропозиції до проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються розробником до 18 лютого 2018 року.    

Коментарі
10 Лютого 2018, 13:12
Все вірно. Економічно обгрунтоване рішення.
10 Лютого 2018, 13:39
Ти напевно хазаїн маршруту. Щоб піднімати ціни потрібно нормальні машини на маршрути ставити. А то "лахи" , що страшно в них їхати, бо по дорозі можуть розсипатись. А взяти довжину маршруту і вартість проїзду то вана і так завищена.
10 Лютого 2018, 14:06
Повністю згідний, в маршрутному таксі їздити приходиться не так часто, але коли сідаю то просто в шоці, до речі у Києвї Луцьку та Львові стан машин майже такий самий , але там за таку ціну (4грн.) можна проїхати майже усе місто від 50км. До речі минулого разу підняли ціну коли бензин був по 30. а зараз за що?
10 Лютого 2018, 14:10
Нехай спочатку почнуть дотримуватися правил безпеки перевезення пасажирів...скільки можна перевозити стоячих пасажирів????чим більше вліз4,тим більше грн. в кишеню!!!!!платити більше можна лише тоді,коли ціна відповідає якості!!!їздить по маршруту одна-дві маршрутки,і то не завжди....
10 Лютого 2018, 14:41
А відділ економічного розвитку не хоче подумати, щоб на Ковельських маршрутах почали працювати нормальні великогабаритні автобуси а не оці міні лахи з обнаглівшою шофернею за кермом ? А Відділ економічного розвитку не не хоче подумати , щоб в місті з'явився комунальний транспорт який буде виконувати діюче законодавство держави в частині перевозки пільгової категорії населення. Скільки ще оці маршрутчики будуть свої умови диктувати , і людей з автобуса виганяти. Чому не відбувається перезаключення договорів з перевізниками в частині перевезення пільговиків. Як ціни їм підвищити , то криком кричать бо їм не вигідно. а от пільговика лишнього провести, то плачуть , що збиткові. <br/>Розумного мера в місті нема. До речі міста в Україні вже відмовляються від цих маршрутчиків і думають про державний комунальний транспорт, з нормальними вмісткими автобусами, а від цих міні лахів пора відмовлятись
10 Лютого 2018, 14:43
А доїхати після 21 год. чи то на Володимирську чи на Левицького чи ІІ Ковель це щось як екстрим шоу. Таке враження що після 21.00 комендантська година.
10 Лютого 2018, 15:49
Правильно сказав пасажир. останній раз тарифи підняли, коли дизпаливо сягнуло 30 гривень. Це було у 2014 році. З того часу падала і до 20 гривень, і піднімалась до 23. А що таксомотрні хапуги тоді знижували вартість проїзду, коли ціна палива падала до 20? ні не знижували. Тому зараз і є ціна економічно обгрунтована. Ціну підняти можна буде тільки тоді, коли в маршрутках будуть давати білети, а ще краще компостувати талони, або електронну касу поставлять. Щсь тоді пасажир буде впевнений, що його гроші пішли не в кишеню хапузі, а на зарплату водію, на ремотн техніки, на покращення обслуговування пасажирів. Вез введення проїзних квитків ні про яке підвищення ціни за проїзд не може бути і мови.
10 Лютого 2018, 16:12
Шановне панство! якщо ви бажаєте щоб вашу думку почули і сприйняли пишіть свої пропозиції коментарі у фейсбуці .
10 Лютого 2018, 16:14
Респект, тільки ввести обілечування пасажирів любим способом,це тоді гарантія, що тобі виплатять страховку у випадку ДТП. А так гуляй.
10 Лютого 2018, 16:24
Саме перше - вирішити питання з обілечуванням!!!!!!
10 Лютого 2018, 16:33
Обілечування пасажирів, прозорість тарифів , компостування , все це можливе, якщо пасажирські перевезення в місті повернуться до Державної комунальної власності. Коли на маршрути виїдуть нормальні пасажирські автобуси а не оце міні лайно , яке їздить по Ковелю зараз.. Наше місто Ковель, не саме маленьке, а тому пасажиропотік в місті такий, що оце міні сміття просто з пасажирами не справляється. Поки буде керувати оцей придуркуватий Кіндер ситуація з пасажирськими перевезеннями в місті не поміняється На жаль!!!!!!!!!!!!!!!
10 Лютого 2018, 16:40
а хто ж вавм її поміняє? Сядаєте в маршрутку, вимагайте квиточка. Квиточок має бути проштампований, з відмітками фіскальної служби. Коли водій побачить, що народ з нього суворо вимагає, він змушений буде дати квиточка. Не дав, визивайте кіндера, Товстигу продажного, Пікінеса. Ми їх найняли на роботу. Ось нехай і працюють. А то тільки ліві тендера звикли продавати і все.
10 Лютого 2018, 16:49
та нехай піднімають навіть до 5 грн, аби порядок був.. вже накипіло просто, особливо маршрут номер 26 левицького-стуса, дуже часто нема рейсу!! стояла на зупинці, водій приїхав вчасно на кінцеву, постояв 5 хвилин зняв табличку і поїхав і це був не обід! іноді просто стоб на зупинці! зупиняю рукою! а те чмо просто їде і не зупиняється
10 Лютого 2018, 16:52
Кому не подобаїться ходіть пішки і не буде проблем .
10 Лютого 2018, 17:14
Якщо Ви дійсно господар міста, то маєте відстояти позицію ковельчан!!! Скористайтеся досвідом мера Конотопу, який поставив ненажерливих перевізників на місце, розірвавши договори з ними і навпаки знизив вартість проїзду з 3грн до 2.50грн<br/>Докажіть, що працюєте для містян!!! (вірю, що лише за діями можна судити про людину)
10 Лютого 2018, 17:35
Поки шоферюги будуть визначати економічну обгрунтованість маршруту, а не результати проданих квитків , підвищувати ціну на проїзд - логічно не можливо !!! Хватить уже дурити людей і державу ...???
10 Лютого 2018, 17:41
Краще б спеціалісти відділу економічного розвитку прорахували пасажиропотік на кожному маршруті і визначилися, на яких маршрутах доцільно мати великі автобуси, а не оцей смердючий непотріб (в більшості своїй). Не обов&quot;язково купувати великі автобуси одночасно на всі ті маршрути, де це буде необхідно це все можна зробити поступово. Поки не буде РЕАЛЬНОЇ конкуренції власники маршрутів будуть правити бал.
10 Лютого 2018, 18:27
Для того , щоб ввести обов'язковість водіями видачі квитків потрібно змінити правила гри на ринку перевезень, та систему оподаткування. А саме.<br/>Приватні перевізники - це є приватні підприємці, які мають фіксовану (спрощену) систему оподаткування. І ті квитки їм ні на що не вліяють. Зовсім інша справа буде , коли буде автобусний гараж в комунальній власності ( як було колись) . Тоді це юридична особа з оподаткуванням на загальних підставах. Там не буде водіїв приватних підприємців , а значить водії будуть змушені писати контрольки по кінцевим зупинкам. <br/>Нічого нового . Все нове- це гарно забуте старе. Далі на базі фіскальної служби та місьвиконкому створюються гарно забуті контролери, які будуть перевіряти квитки у пасажирів, і карати водіїв які не видають квитків, а значить крадуть гроші.<br/>Тому ,я і пишу вище, що придуркуватий Кіндер має все зробити, щоб повернути автобусний гараж в комунальну власність. А якщо він це зробити не здатен то хоча би має заставити оцих обнаглівших перевізників возити пільгові категорії населення.
10 Лютого 2018, 18:30
Не всі маршрути підключились до DozoR citi ,білетів за проїзд не видають.половина виручки в шофера, може не варто піднімати ціну за проїзд. А краще знайти внутрішні резерви .
10 Лютого 2018, 18:43
Дозволити підняти лише після того як у кожну маршрутку встановлять прилади обліку доходів ! Все їм мало....
10 Лютого 2018, 19:14
Шо хочу те ворочу
10 Лютого 2018, 19:36
У Луцьку проїзд дорослий -4 грн, дитячий- 1 грн.<br/><br/>Хочете підняти для дорослих ок, тільки зробіть дитячий 1 грн.
10 Лютого 2018, 19:37
У Луцьку проїзд дорослий -4 грн, дитячий- 1 грн.<br/><br/>Заборонити піднімати проїзд для дітей!!!!!!!
10 Лютого 2018, 19:37
У Луцьку проїзд дорослий -4 грн, дитячий- 1 грн.<br/><br/>Заборонити піднімати проїзд для дітей!!!!!!!
10 Лютого 2018, 19:37
У Луцьку проїзд дорослий -4 грн, дитячий- 1 грн.<br/><br/>Заборонити піднімати проїзд для дітей!!!!!!!
10 Лютого 2018, 19:37
У Луцьку проїзд дорослий -4 грн, дитячий- 1 грн.<br/><br/>Заборонити піднімати проїзд для дітей!!!!!!!
10 Лютого 2018, 19:42
За що нашим дітям платити 3 грн?? Все для того аби батьки не змогли дозволити дітям їздити на гуртки, муз. школу, басейн...?????
10 Лютого 2018, 20:12
те що ти пишеш про приватні перевізники повна туфта. У нас тому ними й не займаються, бо маржа йде в кишені кіндерлогам. Який може бути фіксований податок з перевізника. Якщо податок фіксований, то й ціна фіксована - 3грн і ніяких бананів. ВВодьте контроль на маршрутах і тоді необхідності піднімати ціну не буде. там бабла за день стільки заробляється і кладеться в кишеню, що вам і не снилось. сам працював, знаю. За день мінімум 3 000 грн навару. 500 грн на паливо. Решта власнику маршрута. І це з однієї маршрутки. І невже ж я собі не заначу гривень 500? Красна ціна у нас в Ковелі на проїзд - 1.50 грн.
10 Лютого 2018, 20:19
Солодка парочка Товстиг їстоньки хоче - все більше і більше...
10 Лютого 2018, 20:38
Запитайте тої старої корумпованої лошиці, як її возить двійка.А в вихідні і після 20:00, двійки не видно на маршруті. Значить нехіло бабла наколочують, раз не їздять заробляти.Нове стадо поліцменіа, що обрушилось на Ковель переповнені маршрутки, (від пропусків рейсів) за хабар, не штрафують.. Маршрутки з грузових перероблені, Худобу возити. Може то ковельчани і є Бидло, як так дають з себе знущатися...
10 Лютого 2018, 20:58
Ціни хочуть підняти,а порядок з маршрутками нікому навести.В район Ковель-2(Стуса) коли хочуть тоді і їдуть, осоюливо 42,45 і 26 маршрути,а в 20.10 остання маршрутка якою можна виїхати в місто.
10 Лютого 2018, 20:58
Ціни хочуть підняти,а порядок з маршрутками нікому навести.В район Ковель-2(Стуса) коли хочуть тоді і їдуть, осоюливо 42,45 і 26 маршрути,а в 20.10 остання маршрутка якою можна виїхати в місто.
10 Лютого 2018, 22:22
1.те що ти пишеш про приватні перевізники повна туфта ---- А які то перевізники???Державні?????<br/>2. Який може бути фіксований податок з перевізника ---- А такий фіксований податок з перевізника. Той перевізник є ФОП. Я більше скажу. В Омелянюка наприклад всі водії , які працюють на міжміських маршрутах є оформленими ФОП. І всі вони мають спрощену систему оподаткування. І на жаль власники ковельських маршруток також ФОП.<br/>3. Для того щоб ввести контроль на маршрутах, потрібно заставити водіїв исати контрольку і видавати білети. А це зробити не можливо поки хазяї маршруток ФОПи. При нинішній ситуації -ця видача білетів для них , як рибі зонтік
10 Лютого 2018, 22:31
Тут правильно пишуть що країна ціна 1.5 грн. <br/>Водії працювати не хочуть бо їм велику планку на день ставить власник і його не гребе скільки в день заробив маршрут. Були б менш жадні хватались б усім.<br/>Чому ви думаєте ніхто з перевізників не хоче фіксувати дохід... то золоте дно!
10 Лютого 2018, 22:33
У Луцьку 1 грн з дитини , а чому нам хочуть зробити 3 грн?????? Діти стали більше заробляти?<br/>Доведуть, що на вилах винесуть
10 Лютого 2018, 22:34
все залежить від міської влади. Нехай собі буде ФОП. Немає компостера, не видають квиточки ( які доречі ніхто не відміняв), позбавляти ліцензії. Але коли влада продажна, цього дійсно зробити неможливо. Коли буде введена розстрільна стаття за корупційні діяння, тоді й квиточки будуть видаватись, і тендери будуть проводитись чесно, і все стане на свої круги.
10 Лютого 2018, 22:34
У Луцьку проїзд дорослий -4 грн, дитячий- 1 грн.<br/><br/>Заборонити піднімати проїзд для дітей!!!!!!!
10 Лютого 2018, 22:45
згідно законодавства вартість проїзду для дітей шкільного віку 75 процентів від повної вартості так що маєш дітей йди на працю заробляй гроші а ні вкупи автобус івози
10 Лютого 2018, 22:47
згідно законодавства вартість проїзду для дітей шкільного віку 75 процентів від повної вартості так що маєш дітей йди на працю заробляй гроші а ні вкупи автобус івози
10 Лютого 2018, 22:47
згідно законодавства вартість проїзду для дітей шкільного віку 75 процентів від повної вартості так що маєш дітей йди на працю заробляй гроші а ні вкупи автобус івози
10 Лютого 2018, 22:55
працювати ніхто нехоче на роботу не найдеш контрабанда іще і субсидію одержуєте де ви ще таку державу найдете
10 Лютого 2018, 23:10
1. Якщо ви кажете що один бус заробляє в день 3000 грн <br/>Я надам вам буса і ви мені в день будете платити 500грн<br/>2. Водії не хочуть працювати тому що перевізник не може надати йому зарплату 500грн в день так як вони цього вимагають <br/>3. Студентський робити не потрібно тому Шо 80% студентів платить як шкільний <br/>4. Заборонити Люблинецьким підбирати людей по місту від зупинки до зупинки<br/>5. Буси переобладнанні ??? А Шо у них інший метал ніж в еталона??? Сидіння закріпленні іншими болтами???<br/>6. Стоячі??? А що водій вас туди заганяє??? Ви самі заходити<br/>7. Сидіння грязні, порвані.... це напевно перевізник їх рве в ночі поки ніхто не бачить<br/>8. Те що багато бусів дуже грязні я з вами згідний..... що водій міг би робити влажне прибирання після роботи<br/>9. Пільговики.... у Львові зроблено розумно... відмінено всі пільги.,, влада не повертає кошти перевізникам значить немає пільг....:<br/>І люди просто так кататись по місту не буде....<br/>10. Проїзд 4грн<br/>Дитячий до 10 років 1грн
10 Лютого 2018, 23:35
Так . Готова платити. Усе дорожчає. В першу чергу паливо яким заправляють машини. Потім харчі. І так далі. <br/>Шофер повинен запривити транспортний засіб. Здати план власнику, А тоді лиш взяти собі зарплату. Щей з цієї зарплатні забезпечити сім'ю
11 Лютого 2018, 00:30
Яке платити, маршрутки ходять так ніби їду в Радош, ждеш по 1-1,5 години, до привокзалки взагалі мовчу. В 21.00 з центра немає чим доїхати, визиваємо таксі, а на сільмаш то повний ппц, і будете казати підняти ціни?
11 Лютого 2018, 00:34
Еталон теж посміховисько.Його експортують цукрову тростину возити, зрізають верх. А в переобладнаних маршрутках і відстань між сидіннями стандарту не відповідає і обігрівач належного обігріву не забезпечує і система безпеки на випадок аварії відсутня, словом, телятник...Стоячі пасажири, від того, що перелічені тут маршрути, обслуговуються нерегулярно. Якби водій заплатив в держбюджет, а не Тузьовим браттям, а потім ще й власника ліцензії позбавили, графік би дотримувався і може б протистояння не було б. А так за що платити? За скотовози? Крім того ніхто не моніторить пасажиропотік. Полічіть, рвачі, на скільки зменшилися надходження ще з першим подорожчанням. Люди просто з настанням холодів на ваших лахах їздити перестануть. З сільмашу до черемушок за півгодини дійдуть, навпростець, що і роблять, як Вас чорт похапає. Дешевше ровера в ментів купити, краденого ніж вам платити...
11 Лютого 2018, 11:10
4 грн стане для когось суттєвою зміною? Чому має дорожчати проїзд? Та мабуть тому, що знову підняли податки у 18 році, тому що ціни на запчастини/шини/розхідні матеріали суттєво виросли(знаю, бо маю своє авто і уявляю, скільки все зараз коштує)
11 Лютого 2018, 11:10
4 грн стане для когось суттєвою зміною? Чому має дорожчати проїзд? Та мабуть тому, що знову підняли податки у 18 році, тому що ціни на запчастини/шини/розхідні матеріали суттєво виросли(знаю, бо маю своє авто і уявляю, скільки все зараз коштує)
11 Лютого 2018, 11:48
11. Великі автобус Внас маленьке місто для таких автобусів <br/>І всі буси їздять в райони <br/>Наприклад Ковель -2<br/>Вони по тих дорогах будуть не комфортабельні
11 Лютого 2018, 12:11
Водію-перевізнику, як і всім іншим, державні олігархи продають газ НИЗЬКОГО ТИСКУ раз у 150 дорожче собівартості у перерахунку на низький тиск. А водію треба за нього заплатити. Так чому б вартість проїзду не зробити (поступово) в 150 разів дорожче собівартості перевезення? А ще робота водія сидяча, потрібні гроші на безкоштовне лікування геморою. А ще моральна шкода - нахамить водій пасажиру і тиск у водія піднявся... Треба компенсувати відпочинком, хай не на Мальдівах, то хоча б в Туреччині. Платити не будуть, акції протесту зорганізують? Брехня! За газ тихо платять, з'їздять на заробітки і будуть платити за проїзд. Такі ми є, українці, все витримаємо, за все переплатимо...
11 Лютого 2018, 12:38
Купіть собі власний транспорт, заправляйте, ладьте за свій власні кошти , коли долар сягає 30 , тоді будете говорити що вам маршрутки «лахи» не подобаються
11 Лютого 2018, 13:33
Шкода гарних ,доброзичливих маршрутчиків які гарно виконують свою роботу...Але ,хто пошкудує пасажира ?Сісти в маршрути 26і 24а це тобі повезло...Майже всі рейси переповнені... Люди стоять на 1нозі...водій бере поки всі не зайдуть...а як їдуть нікого не цікавить<br/>.а може просто проїхати і не зупинитись , бо він знає куди вам їххати і не дай вам Бог проїхати не 2 зупинки, а 4...додаткових маршрутів ніколи немає....
11 Лютого 2018, 14:11
Повинні сертифіковані транспортні засоби для пасажирських перевезень буьи.А то їде маршрутка собача будка і владімерскій централ дабає.Двом людям на зупинці в салоні не розминутись без тісних контактів.
11 Лютого 2018, 14:12
Я згідна з підняттям вартості,але за умови,що у кожному транспортному засобі видається квиток,як у великих містах.Вдасник зможе реально підрахувати доходи та витрати.Ніхто не візьме собі лишнім кошти Беріть приклад з Харкова.
11 Лютого 2018, 14:24
Не можна розминутися<br/>Їхав на днях якісь бус цікавий такий синій ( в нього я нарахував 15 посадочних місць<br/>Прохід широкий<br/>І пасажири жалуються що не комфортабельно<br/>Вузький прохід також не добре<br/><br/>Люди добрі оприділіться
11 Лютого 2018, 17:25
Ти хоч в 10 разів більше заплати, всеодно будеш стоячи в тісному контакті з бомжом їхати
11 Лютого 2018, 21:16
на жаль прийдется користуватися тим транспортом що є бо кращого ніякий дурень не вкупить за півтора два міліона гривень які зараз продають автобуси ті що вас сьогодні возять автобуси маршрутки теж не дешеві300000 400000 грн коштують через це краще їх продати перевізникові і жити спокій за ці гроші
11 Лютого 2018, 22:21
Обладнати маршрутки засобами обліку доходів!!!!!<br/>От тоді не приховають надприбутки. І буде видно обгрунтування ціни.
11 Лютого 2018, 22:21
Обладнати маршрутки засобами обліку доходів!!!!!<br/>От тоді не приховають надприбутки. І буде видно обгрунтування ціни.
11 Лютого 2018, 22:21
Обладнати маршрутки засобами обліку доходів!!!!!<br/>От тоді не приховають надприбутки. І буде видно обгрунтування ціни.
11 Лютого 2018, 22:21
Обладнати маршрутки засобами обліку доходів!!!!!<br/>От тоді не приховають надприбутки. І буде видно обгрунтування ціни.
11 Лютого 2018, 22:21
Обладнати маршрутки засобами обліку доходів!!!!!<br/>От тоді не приховають надприбутки. І буде видно обгрунтування ціни.
11 Лютого 2018, 22:21
Обладнати маршрутки засобами обліку доходів!!!!!<br/>От тоді не приховають надприбутки. І буде видно обгрунтування ціни.
13 Лютого 2018, 03:42
Просто треба перевіряти технічний стан і чистотою маршруток і якщо не все норм .не випускати на рейс поки не наведе порядок.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024