У ковельських школах відбувся «Тиждень англійської мови»

11 Лютого 2018, 09:55
6845

На минулому тижні, волонтер Корпусу Миру США  Кесіді Кремтон організувала в рамках співпраці міського центру з управлінням освіти «Week of English» («Тиждень англійської мови») для 400-х учнів міста.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Кожен мав змогу особисто поспілкуватися з американською гостею англійською мовою. Діти з щирою зацікавленістю слухали, як Кесіді викладає матеріал, ставили запитання, проявляли найкращі свої якості та показували хороший рівень знань у вивченні англійської. 

Таке безпосереднє, щире спілкування – корисний досвід для ковельських учнів. Діти з радістю діляться своїми враженями від уроків. Зокрема, дев'ятикласниця зі школи №10 Анастасія Чак переконана, що «таке «живе» спілкування — це найкращий шанс удосконалити розмовний рівень своєї англійської».

«Урок з Кесіді мені дуже сподобався. Дізналася багато цікавого і гарно провела час. Я б хотіла, щоб таких занять у нашій школі було більше», – каже Тетяна Бєлікова, яка навчається у 10-А класі школи №3.

Сама Кесіді Кремтон розповідає: «Тиждень англійської мови» – це гарний проект, який мені дуже припав до душі. Я мала нагоду побувати в усіх школах Ковеля та познайомитися з учнями і вчителями. Усі були ввічливими та люб'язними зі мною. Я відчула, що вони раді зустрічі. Сподіваюсь, що зможу працювати з багатьма з них у своїх майбутніх програмах».

Як зізналася Кесіді, що найзворушливішим для неї було, коли заходила у клас, а там — діти у різнобарвних українських вишиванках, які з гордістю розповідали про свою школу, її історію (англійською мовою), коли запрошували на лінійку, де вшановували пам’ять героїв рідної землі. Такі моменти залишаються у пам’яті назавжди. Завдяки цій роботі дівчина дізналася багато нового про українську ментальність, наших трудолюбивих та щирих людей. 

Проект «Week of English» успішно завершився. Відтепер усі бажаючі можуть відвідувати безкоштовний розмовний англійський клуб щочетверга: о 15.30 - учні від 12 до 14 років, о 16:15 - від 15 до 17 років та о 17:00 — молоді люди віком 18- 30 років, який працюватиме у приміщенні центральної районної бібліотеки.

 










 

Коментарі
12 Лютого 2018, 14:44
Я хочу бути великою-превеликою. Щоб усіх вмістити))) Приходьте)
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром