«Багато зроблено, але ще більше належить зробити», – у Голобах відзвітував голова громади Сергій Гарбарук

11 Лютого 2018, 10:47
Сергій Гарбарук 7059
Сергій Гарбарук

У п'ятницю, 9 лютого, в стінах Голобського будинку мистецтв звітував за 2017 рік селищний голова Сергій Гарбарук.

Про це повідомляється на сайті Голобської громади.

Селищний голова розповів: «Ми одні із перших в Україні створили об’єднану громаду, а також одні з перших приєднали до об’єднаної громади ще одну сільську раду. 24 грудня 2017 року відбулись вибори депутатів до Голобської об’єднаної територіальної громади у трьох округах Радошинської сільської ради. Після приєднання Радошинської сільської ради депутатський корпус налічує 29 осіб.

З січня 2018 року в склад Голобської громади входять 23 населені пункти. Ми згуртувалися у потужну адміністративну одиницю. Сьогодні в Україні створено понад 600 громад різних форматів і розмірів. Процес відбувається поступово, адже люди деякий час звикають до нових правил, шукають успішні приклади та навчаються управлінню громадою, заповнюючи брак практичного досвіду та навичок. З доброї волі в такій же ситуації опинилися й ми».

 

 

У 2017 році в Голобській громаді був ряд позитивних змін, серед яких варто виділити наступні: була введена посада спеціаліста з прийому субсидій, допомог та пільг;  земельного кадастрового реєстратора; реєстратора речових прав на нерухоме майно. У громадській приймальні щоп’ятниці проводить прийом громадян спеціаліст Ковельського відділення Пенсійного Фонду України. Також було відкрито Трудовий архів, створено Центр надання адміністративних послуг та Центр надання соціальних послуг. Всі ці позитивні зміни стали результатом напруженої праці місцевої влади задля забезпечення комфортом жителів Голобської громади.

Минулого року жителі громади були свідками успішної реалізації запланованих проектів. Зокрема, у 2017 році реконструювали стадіон «Дружба» в смт Голоби та реконструкція (утеплення) НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» імені С.Є. Ткача смт Голоби. Було проведено капітальний ремонт шести вулиць громади, капітальний ремонт клубу в селі Малий Порськ та капітальний ремонт вуличного освітлення п’яти вулиць по Голобській громаді.

На завершення Сергій Володимирович поділився планами на 2018 рік, серед яких:

  • активізувати роботу зі збільшення власних надходжень до селищного бюджету;
  • покращити роботу з упорядкування земельних відносин;
  • сприяти залученню інвестицій та створенню нових робочих місць;
  • продовження впорядковування вулиць населених пунктів;
  • підтримувати в належному стані тротуари по вулиці Незалежності та Ткача;
  • продовжити зрізання сухостійних, покритих омелою та аварійних дерев;
  • сприяти створенню пункту прийому склотари, макулатури, їх роздільному збору тощо;
  • провести поточний ремонт та реконструкцію мереж вуличного освітлення (заміна ліхтарів на     енергозберігаючі);
  • подбати про благоустрій на кладовищах у селах громади та в селищі Голоби;
  • завершити виготовлення технічної документації на полігони твердих побутових відходів;
  • зміцнити матеріально-технічну базу КП «Наше селище» та багато інших актуальних питань життєдіяльності наших населених пунктів.

  Після завершення основної частини звіту настав час блоку запитання-відповіді. Жителів Голобської громади цікавили питання:  освітлення вулиці Вокзальна, благоустрій паркової зони селища, встановлення систем відео-нагляду в Голобах та чимало інших. На всі питання громадян були надані вичерпні відповіді та роз’яснення.

«Багато зроблено, але ще більше належить зробити. Лише спільно ми зможемо забезпечити стабільність та процвітання Голобської об'єднаної територіальної громади. Миру усім нам та злагоди!», – підсумував Сергій Володимирович.

 

1




Коментарі
11 Лютого 2018, 16:30
Ти краще розкажи Громаді як ти Гарбарук Сірожка розкажи краще як Козак тебе заставив закрити 3 школи в громаді, як під тиском закрив школи, чи як обіцяв що діти будуть в надійних руках! Ддурге запитання, що ти зробив для селищ, яку ти еконоімку підняв??? Те що Петрусенчиха дала тобі пару гривень і отримала медаль -це всі знають! Питання , по посадах: як проводився конкурс??? що знов все таємно??? Була секретарша, стала начальниця, чи скоро уборщиця буде зам? Да чого там дивуватись ,там Іванівна приклад школи звільнили за догану , Гарбарук прийняв ))) Одні обіцянки)
11 Лютого 2018, 17:07
Про яку Іванівну з школи йде мова ???
11 Лютого 2018, 17:09
Геть тобі класична демагогія комсомольського секретута, один в один...
11 Лютого 2018, 17:19
А що зроблено по інших селах громади? Чи там не люди живуть? Школи закривають, а взамін що? Ні доріг, нічого!!! Все пхають в Голоби і голобську школу. А по селах є ще школи, чи забув. Треба гроші рохподіляти правильно, щоб в кожному селі було шось зроблено. Беріть приклад з велицької громади. Там ніхто не скаже шо якесь село забули. Говорив з головою то там то дороги, то освітлення зробили. А в голобській все добре? Тільки в Голобах найгірше, бо пхають все туди
11 Лютого 2018, 17:26
Ну да понабирали дітей без освіти, спочатку робила в магазині, потім секретутшой в якої щось спитаєш і нічого не знає, зараз начальниця....там ще Стаховича кудальсь втуліть ,щоб свічку стрима, а то вже так Вам пане Голове допу лиже, що в селі всім огидно.
11 Лютого 2018, 18:46
А про лікарню ні слова...головне віддати поліклінічне приміщення під квартири лікарям, цікаво яким?Як вже практично всіх скоротили
13 Лютого 2018, 01:58
це
13 Лютого 2018, 01:58
козак ще там щось стоїть совається по нашому місті девок ципляє,п*яне їздить за рульом
14 Лютого 2018, 12:32
Не чіпайте Сергія Г., даремна трата часу, нервів, здоров я, нічого всерівно не зміниться. Звіт голови об єднаної громади, а зал напівпорожній, як розуміти? А розуміти потрібно так, боїться Сергій людей, тому, що люди можуть щось запитати, дати належну оцінку. Для сергія Г. головне черговий раз замалюватись, оце він вміє класно, а звідки наповнювати бюджет, як нищать родючу землю крадії нафтових труб, як знищений черговий об єкт- бурякопунт йому наплювати. я вже не говорю про проблеми інших населених пунктів. Ось так і живемо . . .
14 Лютого 2018, 13:31
Хай Гарбарук С. В. ну от розкажи як там Мартинець біля тебе крутиться і все здає? Як горілку женуть по селам чи наркоту продають це що теж ти не знаєш???Звичайно, тобі ж за це пару гривників дають, ти ж у нас Царь. Стосовно Вакантних місць, дядя ти вже не О***хуїв, Мартинця жінка робить, 7 бухгалтерів, 2 секретуткі, начальник ЦНАПу взагалі людина яка некомпетентна в цій установі, яка немає вищої оствіти , технічної чи економічної! <br/>Питання: хто стане начальник паспортного??? Борисюк??? Чи родичі ??? Розкажи краще як ти влаштував в листопаді дівчину,яка пройшла поза конкурсом .Говорити можна багато, хочемо сказати 5 колона скоро прийде в Голоби і ми поженемо цьоого хабарника,і наберем людей які дійсно будуть тримати авторитет селища!
21 Лютого 2018, 22:32
Нехай похвалитьсься Гарбарук С.В. як чужих жінок по..ує в с/р прямо на своєму робочому столі.Жінці надоїло і почала бити морди чужим жінкам.
21 Лютого 2018, 22:33
Нехай похвалитьсься Гарбарук С.В. як чужих жінок по..ує в с/р прямо на своєму робочому столі.Жінці надоїло і почала бити морди чужим жінкам.
21 Лютого 2018, 22:33
Нехай похвалитьсься Гарбарук С.В. як чужих жінок по..ує в с/р прямо на своєму робочому столі.Жінці надоїло і почала бити морди чужим жінкам.
02 Березня 2018, 23:45
ВСІ ТАКІ ГРАМОТНІ ВСЕ ЗНАЮТЬ, ТО ЧОГО АНОНІМНО ПИШЕТЕ , ПОМИЛКИ НА ПОМИЛКАХ....
19 Березня 2018, 00:22
Підтримую Інну, чого оці всі &quot;хєрої&quot; пишуть анонімно? А відповідь проста, бо сцикуни! В реалі приходять до того самого Гарбарука, та решти працівників для вирішення своїх питань.. Чому ж ніхто цього в очі не скаже? Бояться! Тільки тут вистачає сміливості лити бруд! Лицеміри! Горіть в пеклі, уйобки! Єдине, з чим згідна це як проводяться конкурси на вакантні посади, підлегла Гарбарука приймає на роботу тих, хто їй подобається, мене особисто &quot;відфутболила&quot; не дозволивши навіть подати документи.
19 Березня 2018, 00:22
Підтримую Інну, чого оці всі &quot;хєрої&quot; пишуть анонімно? А відповідь проста, бо сцикуни! В реалі приходять до того самого Гарбарука, та решти працівників для вирішення своїх питань.. Чому ж ніхто цього в очі не скаже? Бояться! Тільки тут вистачає сміливості лити бруд! Лицеміри! Горіть в пеклі, уйобки! Єдине, з чим згідна це як проводяться конкурси на вакантні посади, підлегла Гарбарука приймає на роботу тих, хто їй подобається, мене особисто &quot;відфутболила&quot; не дозволивши навіть подати документи.
12 Липня 2018, 13:59
Гробарук - ублюдок і урод. Все нищить. Уже й до ФАПів добрався. Головою його вниз у його ж смітник у Вівчицьку. У церкву ходить, щоб примушувати людей &quot;підписуватись на сміття&quot;. Сміття - це він. Приходь назад у школу...
12 Липня 2018, 14:06
Ну шо? Грамотно? А Ви &quot;прєфєктурниє куртизанкі&quot;. Чи це два в адном?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024