«Наші герої реально кинуті...», – волонтерка Наталія Попова просить про допомогу герою з Ковеля

11 Лютого 2018, 18:30
6578

Ковельчанину, захиснику Донецького аеропорту Андрію Луцику потрібна допомога.

Про це повідомляється на сторінці волонтерки Наталії Попової у Фейсбук.

«Наші герої реально кинуті... Захисник Донецького аеропорту з 80-і бригади Андрій Луцик , інвалід війни II групи сьогодні (9 лютого, - ред) проходив чергове комплексне обстеження і консультації в Київських профільних клініках... Вже третій рік лікування! 3-й рік боротьби за нормальне життя...», – пише вона у дописі. 

Волонтерка щиро дякує «Лікарям з Великої Літери» за те, що не відмовляються від Андрія і його найскладнішого випадку й намагаються врятувати його кінцівки. 

Зокрема, це лікарі Іван Барна з Інституту трансплантології і хірургії імені Шалімова; Ігор Гайович з Інституту травматології і ортопедії, Коваленко В. з Інституту кардіології імені Стражеска; Третяк І.Б. з Інституту нейрохірургії імені Ромоданова.

«Без гонорарів і понтів... Честь і шана вам, дорогі наші лікарі», – додає вона. 

 




 

Наталія повідомляє, що кількість діагнозів Андрія Луцика лише збільшується, а це хвороба Рейно III ступеню, бульома емфізема обох легень, склеродермія, індурактивний набряк, прогресуючі язви. Консіліумне призначення подальшого лікування буде за пару днів.

Вона також розмістила фото документу у якому управління охорони здоров'я Волинської облдержадміністрації повідомляє, що бюджетного фінансування лікарень не достатньо для лікування важкохворих учасників АТО і управління винесло пропозицію передбачити кошти для таких хворих в обласній Програмі підтримки демобілізованих учасників АТО.

  

 

«Інвалід війни II групи знову вимушений стояти з протягнутою рукою, щоб пройти черговий курс лікування. Сьогодні скажу одне – хлопці-інваліди війни державою кинуті...», – написала волонтерка і додала номер картки, на яку можна перерахувати кошти для допомоги Андрію.

Картка допомогти Андрію Луцику 
4149 4996 4220 1394 (Луцик Наталія)

Коментарі
11 Лютого 2018, 23:42
Ну то ти й поможи. Або хоч покажи скан квитанції, скільки ти САМА йому перекинула на цю картку.
12 Лютого 2018, 11:29
ГОСПОДІ ПОМОЖИ! ТИМ ХЛОПЦЯМ ПОВНІСТЮ І ЧИМ ШВИДШЕ ОДУЖАТИ, І ТРИМАЙ НАД НИМИ ОБОРОНУ ВІД РІЗНИХ ДИЯВОЛЬСЬКИХ СИЛ.І ЩОБ АНГЕЛИ ОХОРОНЦІ НЕ ВІДХОДИЛИ НЕНАМИТЬ ВІД ЦИХ ОРЛІВ, НАШОЇ НЕНЬКИ УКРАЇНИ.
12 Лютого 2018, 11:40
Ні сорому, ні совісті у тебе немає. Людина тебе захищала, втратила здоров"я, якщо держава покинула його напризволяще, люди можуть допомогти. Не хочеш допомагати, промовчи краще. За таких, як ти, дурнів, точно втрачати своє здоров"я не варто.
12 Лютого 2018, 21:29
Та шо ти кажеш? Якщо держава послала - вона й захистить. Чи ти, може, поганої думк4и про нашу державу, тоді ти СЄПАР.<br/> А щодо шахрайства - правильно написали, хай та кобіта покаже що САМА перерахувала. Таких страждущих в Ковелі - вийди на Привокзалку і всі з фотками на грудях кричать - &quot;поможи&quot;. Щось не так?<br/> Хлопцеві може й дійсно треба допомога, тільки забагато шахраїв на цьому піариться.
12 Лютого 2018, 21:31
І ще тобі додам. МЕНЕ ніхто не захищав і потреби в цьому не маю, з дитинства, з вулиці звик сам себе захищати. Так що не тобі, щеня, повчати когось і обзивати дурнями.
12 Лютого 2018, 22:18
Про яких героїв ви говорите, більша частина з них бігала від військомату, поки за яйця не вхопили. І що такого героїчного роблять ці люди! Це звичайний обов'язок військово-зобовязаних громадян!
12 Лютого 2018, 23:16
Ну якщо ти Атошника прирівняв до привокзальних &quot; попрошайок&quot;, то у тебе з головою не все в порядку.<br/>Бажаю тобі здоров&quot;я і не тільки на голову.
14 Лютого 2018, 22:47
І вам того ж самого бажаєм.
21 Лютого 2018, 17:27
&quot;Бігали від військомату&quot; НЕ ВСІ!!! От коли ти або твої діти втратять здоров'я, виконуючи &quot;звичайний обов'язок військовозобов'язаних&quot;, то мабуть заспіваєш по іншому!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром