Афіша ковельського кінотеатру з 12 по 18 січня

12 Січня 2023, 15:52
Новеньке на екранах Ковеля 1201
Новеньке на екранах Ковеля

Ковельський кінотеатр «Прем'єра» опублікував афішу новинок кіно з 12 по 18 січня.

Анонс опублікували на сторінці кінотеатру «Прем'єра» у фейсбук.

На екранах можна буде побачити такі фільми і мультики:

 

Афіша кіно
Афіша кіно

ЩЕДРИК

ЩЕДРИК
ЩЕДРИК

Жанр: історична драма

Країна виробник: Україна

На межі зіткнення імперій, у безвиході окупації та пастці Другої світової війни опинилися три родини, які живуть під одним дахом. Українська, єврейська та польська сім’ї однаково відчули на собі утиски як Третього Рейху, так і карального режиму СРСР. У безвиході поневолення українська родина приймає до себе дітей, батьки яких стали жертвами окупантів, та самовіддано оберігає їх, наче власну донечку Ярославу. Дівчинка понад усе мріє примирити увесь світ завдяки українському «Щедрику», який намагаються стерти з її пам'яті. Та слова святкової пісні ведуть до світла у суцільному мороці німецького та радянського поневолення.

Трейлер:

 

 

 

КІТ У ЧОБОТЯХ 2: ОСТАННЄ БАЖАННЯ

КІТ У ЧОБОТЯХ 2: ОСТАННЄ БАЖАННЯ
КІТ У ЧОБОТЯХ 2: ОСТАННЄ БАЖАННЯ

Жанр: комедія, сімейний, мультфільм

Країна виробник: США

DreamWorks Animation представляє! Найвідоміший пухнастий розбійник, улюбленець мільйонів, неповторний Кіт у чоботях повертається. Його візитна картка — неймовірно милий погляд, найкраща зброя — вбивча харизма, а про чоботи та капелюх ходять легенди! Цього разу, щоб повернути свої 9 життів, які він так вміло розгубив за довгі роки, Кіт у чоботях відправиться у грандіозну подорож, сповнену викликів та пригод.

Трейлер:

 

 

СУСІДКА

СУСІДКА
СУСІДКА

Жанр: Романтична комедія

Країна виробник: Україна

Ксенія Мішина та Артемій Єгоров у романтичній весняній комедії! Затятий холостяк Петро побився об заклад зі своїм найкращим другом, що зможе прожити місяць з жінкою під одним дахом. Так у його квартирі з’являється Вероніка – елегантна вчителька музики, яка щойно пішла від чоловіка-тирана. Проте ставки зростають, коли Петро дізнається про дітей Вероніки! Чи впорається мачо з викликами спільного життя?

Трейлер:

 

 

ПРИГОДИ ТЕДДІ

ПРИГОДИ ТЕДДІ
ПРИГОДИ ТЕДДІ

Жанр: Пригоди, сімейний

Країна виробник: Норвегія

Одного разу на святковому ярмарку напередодні Різдва сталося несподіване: дівчинка помітила, як на верхній полиці лотерейного кіоску позіхнув наймиліший в світі плюшевий ведмедик. Маріанна загадала бажання, аби вони стали найкращими друзями! Однак Тедді мав інші плани. Він сподівався, що його виграє заможний власник, разом з яким вони вирушать у навколосвітню подорож. Але коли Тедді опинився у темній коморі, він зрозумів, що за будь-яку ціну має знайти вихід і відшукати Маріанну. На шляху до цього, їх разом із новою подружкою їжачихою Боллою чекатимуть неймовірні пригоди, сповнені веселощів та небезпек.

Трейлер:

 

 

АВАТАР: ШЛЯХ ВОДИ

АВАТАР
АВАТАР

Жанр: фантастика, екшн

Країна виробник: США

Історія фільму «Аватар: Шлях води» розгортається більше ніж через десятиліття після подій першого фільму. Стрічка розповідає про сім’ю Саллі (Джейка, Нейтірі та їхніх дітей), проблеми, які їх переслідують, шлях, який вони долають, щоб захистити одне одного від небезпек, битви, які вони ведуть, щоб залишитися живими, і трагедії, які вони переживають разом.

Трейлер:

 

 

ДИВОВИЖНИЙ МОРІС

ДИВОВИЖНИЙ МОРІС
ДИВОВИЖНИЙ МОРІС

Жанр: сімейний, мультфільм

Країна виробник: Німеччина, Великобританія

У Дивовижного кота Моріса є два таланти: до базікання та афер. Подорожуючи з магічними гризунами з міста в місто, він щоразу за розумну плату «рятує» місцевих жителів від «навали щурів». Але одного дня Моріс та його спільники стикаються з містечком, що таїть у собі щось дійсно небезпечне. Їм доведеться обіграти справжнє зло із властивою тільки Морісу «дивовижністю»...

Трейлер:

 

 

ЧОЛОВІК НА ІМ'Я ОТТО

ЧОЛОВІК НА ІМ
ЧОЛОВІК НА ІМ

 

Жанр: драма, комедія

Країна виробник: США

Яскрава кіноадаптація за мотивами всесвітньо відомого бестселера з Томом Генксом у головній ролі! Отто — добрий буркотун, який через втрату дружини відмежувався від людей та давно забув справжній смак життя. Проте все змінюється, коли чоловік зустрічає молоду сімейну пару, яка щойно оселилась по сусідству. Тож, поступово життя Отто знову наповнюється справжнью дружбою та любов’ю.

Трейлер:

 

 

ОПЕРАЦІЯ «ФОРТУНА»: МИСТЕЦТВО ПЕРЕМОГИ

ОПЕРАЦІЯ «ФОРТУНА»: МИСТЕЦТВО ПЕРЕМОГИ
ОПЕРАЦІЯ «ФОРТУНА»: МИСТЕЦТВО ПЕРЕМОГИ

Жанр: бойовик, комедія, екшн

Країна виробник: США

Стрічка розповідає про супершпигуна Орсона Форчуна на прізвисько Фортуна (Джейсон Стейтем). Він повинен знайти і зупинити продаж нової смертельної зброї, якою торгує мільярдер Ґреґ Сіммондс (Г‘ю Ґрант). Не маючи іншого виходу, Фортуна об’єднується з кількома найкращими оперативниками світу (Обрі Плаза, Кері Елвс, Баґзі Мелон) та наймає найвідомішу кінозірку Голлівуда, Денні Франческо (Джош Гартнетт). Денні має допомогти їм у масштабній секретній місії з порятунку світу.

Трейлер:

 

 

М3ҐАН

М3ҐАН
М3ҐАН

Дні показу: 5 - 18 січня 2023

Країна виробник: США

Джеймс Ван та Blumhouse представляють новий напружений трилер! За допомогою штучного інтелекту високотехнологічна іграшкова компанія створює ляльку нового покоління М3ГАН. Унікальна іграшка відразу стає невід’ємною частиною життя осиротівшої дівчинки. Розроблена, щоб захищати свою власницю, М3ҐАН швидко еволюціонує від безневинної ляльки до неконтрольованої вбивчої машини.

Трейлер:

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39