У Ковелі комунальники поставили вікна матері захисника України

17 Січня 2023, 11:05
У Ковелі комунальники поставили вікна матері захисника України 571
У Ковелі комунальники поставили вікна матері захисника України

Комунальне підприємство у Ковелі повернуло тепло в домівку матері воїна ЗСУ.

Про це інформують на сторінці «гарячої лінії» Ковельського міського голови у фейсбук.

Днями на «гарячу лінію» Ковельського міського голови зателефонувала пані Надія, яка мешкає у Ковелі на вулиці Мічуріна. Жінка спершу не відразу навіть змогла сказати, що її турбує. Було чутно, що вона плаче і не може зібратися з думками. Втім, трішки заспокоївшись, таки почала розповідати про лихо, яке її спіткало.

Виявилося, що в квартирі пенсіонерки сталася пожежа. Вогонь знищив речі домашнього вжитку, меблі, побутову техніку, вікна. Вогнеборці встигли вчасно прибути за викликом і швидко ліквідували пожежу. На щастя, ніхто не постраждав, однак господиня у ту мить фактично залишилася у порожній, обгорілій квартирі. Вікна затягнули плівкою.

Надія Василівна дуже бідкалася, що тепер залишилася сама, бо старший син, на жаль, уже відійшов за межу вічності, а молодший – воює у ЗСУ, захищає українську землю від російського нелюда. Згорьована жінка дуже просила хоча би засклити вікна, надто холодно було в квартирі.

За допомогою у міськраді звернулися до адміністрації РЖКП-1. Там оперативно відреагували на прохання матері захисника України. Наступного ж дня майстри комунального підприємства прийшли за адресою, виміряли розміри вікон, потім принесли готове скло і його вставили у вікна.

А щодо знищених вогнем речей домашнього вжитку, одягу, посуду, то у Ковелі діє волонтерський центр на вулиці Степана Бандери, де обіцяють, що нададуть Надії Василівні допомогу.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024