Як у Ковелі відбулася шоу-програма з пісочною анімацією «Різдво єднає, Україну прославляє»

18 Січня 2023, 11:26
«Різдво єднає, Україну прославляє» 561
«Різдво єднає, Україну прославляє»

Вперше у Ковелі створили і презентували театралізовану шоу-програму з пісочною анімацією та щедрим колядуванням «Різдво єднає, Україну прославляє».

Про це інформують на сторінці Управління культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Ковельської міської ради у фейсбук.

Захід пройшов за сприяння Управління культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Ковельської міської ради і присвячений допомозі нашим захисникам, які боронять нашу Землю від ворога на кількох позиціях.

Для глядачів творили народний аматорський театр-студія «10 ряд 10 місце», хор колядників Народного дому «Просвіта», колектив Ковельської школи мистецтв, режисер анімаційного сюжету пісочного шоу «Симфонія української державності» – кандидат філологічних наук, директор Львівського Дому Франка – Богдан Тихолоз, озвучування – Хмельницька телерадіокомпанія «Місто».

Пісочну анімацію виконувала авторка ідеї проєкту, переможниця всеукраїнських та міжнародних конкурсів, володарка ордену президента «Берегиня України» – Оксана Мергут.

 

 

 

 

 

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024