Графік відключення електрики 25 січня у Ковелі і у селах

24 Січня 2023, 22:59
Електрика 691
Електрика

Опублікували графіки погодинного відключення електроенергії на 25 січня.

Про це інформують на сторінці «Волиньобленерго» у фейсбук.

Величина доведеного НЕК «Укренерго» добового ліміту на Волинь в середу у середньому становить лише 47% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області.

У зв‘язку із критично низьким рівнем доведеного на область ліміту «Волиньобленерго» змушене збільшити тривалість перерв в електропостачанні.

Нагадуємо, що ліміт для кожної області визначає НЕК «Укренерго» у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію, та зважаючи на загальну ситуацію в енергосистемі України.

Звертаємо увагу волинян, що час початку відключення згідно графіку може здійснюватись на годину раніше від заявленого у зв’язку із високою імовірністю перевищення доведеного ліміту потужності, що не допускається.

У разі перевищення доведеного на область ліміту НЕК «Укренерго» можуть бути застосовані графіки аварійних вимкнень.

Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання у режимі реального часу із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів) за посиланням. Інформація у даному розділі актуалізується кожні 30 хвилин.

Енергетики звернулись до підприємств Волині та волинян по можливості самостійно зменшити власне споживання електроенергії у цей день та підтримати роботу енергосистеми України.

Графіки за посиланням:

 

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024