У Ковелі відбувся турнір з волейболу серед жіночих команд

14 Лютого 2018, 18:00
5899

У залі спортивної школи імені Євгена Кондратовича пройшов турнір з волейболу серед жіночих команд, в якому взяли участь: «Ковельчанка» і «Реал-Авто» (Ковель), «Поліся» ( Кобрин) та «Політехніка плюс» (Львів).

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Під час урочистого відкриття змагань до присутніх звернулися начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту Ігор Семенюк та головний суддя Едуард Фрейман, які побажали учасникам вдалого виступу і приємних вражень.

Турнір проводився за коловою системою з трьох обов’язкових партій. Поєдинки проходили у видовищній, безкомпромісній боротьбі і численні вболівальники отримали масу задоволення від дій гравців на волейбольному майданчику.

За результатами ігор на  ІV-му місці у турнірній таблиці «Реал-Авто», на ІІІ-му – «Полісся», ІІ-ге – у «Ковельчанки», а І-ше здобула «Політехніка плюс».

Переможці та призери нагороджені медалями і грамотами, а капітану команди «Політехніка плюс» Олені Безгребельній вручено кубок. Найкращі гравці турніру отримали призи за номінаціями: «Краща блокуюча» – Наталія Ігнатуша («Політехніка плюс»), «Кращий гравець турніру» – Валерія Вавренюк («Ковельчанка»), «Краща пасуюча» – Анна Шпилюк («Реал-Авто») та «Краща нападаюча» – Ольга Марчук («Полісся»).

Відділ молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету щиро вдячний Олександру Яскорському та Юрію Машенцову за допомогу в проведенні цікавого спортивного заходу. 

 




 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024