У Ковельському медколеджі відзначили випускний

04 Лютого 2023, 15:55
У Ковельському медколеджі відзначили випускний 1014
У Ковельському медколеджі відзначили випускний

У Ковельському фаховому медичному коледжі відбувся випускний для студентів освітньо-професійної програми «Акушерська справа».

Про це інформують на сторінці Ковельського фахового медичного коледжу у фейсбук

«Випускний – пам’ятне та урочисте свято, якого немає в жодному календарі. Викладачі, студенти та їхні батьки із хвилюванням чекали на цей день, але… 24 лютого 2022 року змінилося все. Почалася війна… Та життя не стоїть на місці. Ми за цей час не лише опанували себе, а й навчилися всіма силами допомагати тим, хто цього потребує. До лав славетних Збройних Сил України вступили найсміливіші й найвідданіші сини й дочки нашої держави, серед яких і викладачі КФМК (Дричик Юрій Павлович, Бондарук Олександр Олексійович, Дмитрук Богдан Григорович, Пойда Юрій Васильович), і багато наших випускників. Завдяки їхній мужності, силі і стійкості ми мали можливість 31 січня 2023р. відзначити випускний спеціальності 223 Медсестринство (освітньо-професійна програма Акушерська справа)», – йдеться у дописі.

Урочиста частина свята розпочалася виконанням Державного Гімну України всіма присутніми. На початку заходу хвилиною мовчання викладачі, гості, батьки та випускники вшанували пам'ять загиблих воїнів-захисників України та жертв військової агресії РФ проти нашої держави.

З вітальними словами до молодих фахівців звернулася директорка коледжу Олена Григола, яка побажала випускникам бути успішними в житті, досягти досконалості в професійній діяльності і впевнено йти до своєї мети, бути вірними синами й доньками своєї держави.

З молитовним благословенням до молоді звернувся отець Василь Мичко, настоятель Свято-Благовіщенського собору, який побажав майбутнім медикам лікувати хворих не тільки ліками, а й добрим словом, проявляти повагу до пацієнтів – адже кожна людина це образ Божий.

Із найщирішими побажаннями та найтеплішими вітаннями до випускників звернулася керівниця групи Антоніна Біднюк, яка зазначила, що коледж за час навчання став для них другою домівкою, а вони самі назавжди залишаться в пам’яті своїх наставників, як чудові студенти і щирі, чесні, добрі люди.

Вже традиційно, голова студентського профкому Олена Чирук, на згадку про незабутні роки студентства, відзначила та нагородила активних учасників громадського життя коледжу похвальними грамотами та грошовими преміями.

На випускному не менше від своїх дітей хвилюються батьки. До адміністрації та викладачів зі словами вдячності за їхню тактовність, людяність та професіоналізм звернулася мама випускниці Ірина Василевська.

Вітальне слово від усіх випускників працівникам навчального закладу, батькам і одногрупникам сказала студентка Любов Чижевич, яка щиро подякувала усім присутнім за незабутній студентський шлях, можливість навчатися і розвиватися, за теплу і дружню атмосферу в коледжі, що запам’ятається назавжди.

Довгоочікувана мить свята – вручення дипломів. Молоді, красиві та схвильовані випускники виходили на сцену, аби отримати важливий документ про фахову освіту, який урочисто вручала їм директорка коледжу Олена Григорівна Григола та зачитала наказ заступник директора з навчальної роботи Людмила Матвійчук.

Найвідповідальніша мить урочистого заходу – виголошення дипломованими спеціалістами клятви вірно служити медицині на благо людей. Почесне право зачитати клятву випускника Ковельського фахового медичного коледжу отримала студентка Ірина Алексеєнко.

Святкового настрою своїми музичними дарунками присутнім додали учасники художньої самодіяльності – студенти І-ІІ курсів нашого навчального закладу.
 

 
 
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024