Моральний стан погіршився: Настуся Абрамчук «почала згасати»

19 Лютого 2018, 11:55
4061

Стан онкохворої дівчинки з Ковеля Настусі Абрамчук погіршився. Лікарі припинили фізреабілітацію і почали шукати причину погіршення.

Про це повідомляється на сторінці «Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ» у Фейсбук.

«Останнім часом Настусі погіршало – дівчинка гірше їсть і п’є, ніщо іі не радує... Навіть не сидить сама... Наше сонечко Настуся почала згасати... Лікарі припинили фізіовправи і почали шукати причину погіршення – зробили купу оглядів, досліджень і консиліумів!! МРТ, кт голови і легень, узі і кардіограму серця, аналізи. Все в нормі...» – йдеться в дописі.

«Причина погіршення стану після комплексних обстежень залишилася невідомою.. Може дитина просто сильно втомилася від лікарні... Тому в пошуках позитивних емоцій Настя разом з батьками переїхали на орендовану квартиру.. Дякуємо волонтеру Тані Романчук за допомогу в оренді житла.. На квартирі на ніч наймають медпрацівника, який відповідає за дитину.. Вдень мама Світлана і тато Сергій справляються самі і на таксі возять Настю в клініку.. АБРАМЧУКИ ДУЖЕ ВТОМИЛИСЯ... всі втомилися...» – додають волонтери.

«У неділю Настусі подарувала своїм візитом позитивні емоції сім’я Доган. Наша землячка Ася як могла мотивувала Настусю на життя!! Дякуємо вам, дорогенькі наші!! Тепер за все треба платити .. і гроші, зібрані Настусі тануть.. Тож, продовжуємо збирати кошти на подальшу реабілітацію.. НАСТУСЯ!! МИ З ТОБОЮ!!» – йдеться в дописі.

Картка допомоги Насті Абрамчук 4149 4996 4811 1977

 


Коментарі
23 Лютого 2018, 14:59
Тримайтесь, будь-ласка. А раптом Бог вирішіть по-іншому? І все буде добре? Просіть усі за дитинку, нехай виздоровіє, нехай радує сім,ю і усіх нас. Настуню, держись. Ми молимось за тебе.
25 Лютого 2018, 01:04
Тримайся сонечко! Ти стільки всього пройшла і маєш ще трішки трішки зробити кроків на зустріч ЗДОРОВ'Ю
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром