У Ковелі відбувся турнір з настільного тенісу

20 Лютого 2018, 08:14
6251

Минулої суботи, 17 лютого, в Ковельському центрі професійної технічної освіти проходив турнір з настільного тенісу серед юнаків (три вікові групи) та дівчат. Спортивне свято приурочили Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У змаганнях взяли участь 46 учасників з міста та району. 

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших земляків - загиблих воїнів-афганців. 

За підсумками проведених змагань у віковій групі 2004 року народження і старших третє місце посіла Анна Клімук (м. Ковель), друге – Володимир Кулик (с. Мощена), а перемогу здобув Костянтин Копелюк (с.Мощена).

У віковій групі 2005 – 2006 років народження на третій сходинці – Артем Остапчук (м.Ковель), на другій – Тимофій Войтович (м. Ковель) і на першій – Сергій Качалай (м.Ковель).

У молодшій віковій групі, де змагалися юнаки 2007 року народження і молодші третє місце у Дмитра Миронюка (с.Мощена), друге – у Мирослава Оверчука (с.Мощена), перше – у Максима Міліщука (м.Ковель). 

Серед дівчат третьою стала Оксана Чернік (с.Мощена), другою – Анна Костючик (с.Доротище), першою – Анна Клімук (м.Ковель).

Усі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями від міськрайонної організація української спілки ветеранів Афганістану. 

Почесну грамоту отримав і тренер з настільного тенісу школи імені Євгена Кондратовича, один з організаторів турніру Ігор Бівінс.

 







Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024