Ковельський «Тайм» передав автівку військовим на передовій

20 Лютого 2023, 19:59
Ковельський «Тайм» передав автівку військовим на передовій 993
Ковельський «Тайм» передав автівку військовим на передовій

Дитячо-юнацький футбольний клуб «Тайм» з Ковеля разом з Турійською та Колодяженською громадою і усіма небайдужими людьми змогли придбати автомобіль, який був потрібен тренеру клубу, а нині захиснику України Юрію Клімуку та його побратимам для виконання військових завдань.

Про це інформують на сторінці «Тайму» у фейсбук.

Автівку вже доставили на місце бойових дій.

Усі кошти, які зібрало керівництво ДЮФК «Тайм», а це 61 743 гривень, передали дружині Юрія Клімука – Наталії, та додали до загальної суми, якої вистачило на придбання автомобіля та деяких необхідних речей для наших військових.

«Сьогодні автомобіль уже в руках наших захисників! Величезний уклін та велику вдячність висловили вони кожному хто приклав хоч якісь фінансові чи фізичні зусилля при зборі, придбанні та переобладнанні автомобіля! Дякуючи Косюку Андрію та Бондаруку Гріші, які працювали над належним виглядом автомобіля, машина набула воєнного вигляду. Також приклали неабияких зусиль волонтерка Тетяна Зінчук, Борис та Віра Зінчуки, Влад та Володимир Тарасюки», – подякували у дописі клубу.

Керівник «Тайму» Юрій Мазур висловив подяку усім батькам, вихованцям, тренерам, вболівальникам, підписникам та усім тим, хто долучився до доброї справи та задонатив хоч невеличку суму.

«Дякуємо й учасникам наших турнірів «Kovel Cup Time», адже частину коштів з кожного турніру ми передаємо на допомогу для ЗСУ! Усі разом ми зробили велику справу, яка допоможе наблизити нашу перемогу над клятими ворогами! Вкотре переконуємось, що об'єднавшись, наші добрі вчинки стають масштабнішими, та ще більше заспокоюють тривожні душі українців. Єднаймося, молімся, допомагаймо і обов'язково переможемо!», – зазначив Юрій Мазур.

Нагадаємо, раніше Район.Ковель інформував, що у Ковелі збирають кошти на автомобіль для військових на передовій.

 

 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024