У Ковелі погодили збільшення статутних капіталів комунальних підприємств

20 Лютого 2018, 17:19
2166

Сьогодні, 20 лютого, відбулося засідання постійної комісії, на якій депутати Ковельської міськради погодили збільшення розмірів статутних капіталів ПТМ «Ковельтепло», УВКГ «Ковельводоканал», КП «Добробут».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Засідання провів заступник голови комісії Вадим Ткачук. У роботі взяли участь її члени Святослав Степанюк, Геннадій Кіндер, Володимир Косцьовят, Сергій Янок, міський голова Олег Кіндер та секретар міської ради Віра Федосюк.

Під час розгляду порядку денного, найбільше  депутати зосередили увагу на проектах рішень щодо збільшення розмірів статутних капіталів ПТМ «Ковельтепло», УВКГ «Ковельводоканал», КП «Добробут». З інформацією виступила начальник відділу  по управлінню майном комунальної власності виконавчого комітету Вікторія Васінович. Чіткі обгрунтування виклали головні бухгалтери комунальних підприємств.

Розглянули звернення депутатів міської ради Галини Стасюк та Ігоря Пініса, в яких йдеться про ремонт доріг і благоустрій. На засіданні рекомендували управлінню капітального будівництва і житлово-комунального господарства поінформувати депутатів стосовно піднятої тематики. 

Всі проекти рішень запропонували затвердити на сесії міської ради, яка відбудеться 22 лютого.

 


Коментарі
20 Лютого 2018, 23:27
Я ж казав що давно треба було підняти тарифи на ненадаваємі послуги і збільшити статутний капітал бо кудись гроші треба дівати не на послуги ж їх тратити
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром