Як ковельчанин Олександр Маткобожик обрав рівненський «Верес»

09 Березня 2023, 19:51
Олександр Маткобожик 1141
Олександр Маткобожик

Четвертим зимовим новачком рівненського «Вереса» у лютому став Олександр Маткобожик.

Про це інформують на сайті футбольного клубу «Верес».

Із клубом футболіст уклав контракт за схемою 0,5+2. Угода гарантовано діятиме до завершення поточного сезону з можливістю автоматичного продовження ще на 2 роки.

Олександр Маткобожик – народився 3 січня 1998 року у Ковелі (Волинська область). Зріст – 184 см. Вага – 75 кг. Центральний захисник. Вихованець ДЮСШ Люблинець та аматорського клубу БРВ-ВІК із міста Володимира. Попередні клуби: Зірка (Кропивницький), Волинь (Луцьк), Минай, Карпати (Львів). Зіграв два матчі за збірну України U19.

 

Новачок рівненського Вереса Олександр Маткобожик на YouTube розповів про амбіції у новій команді, реабілітацію після важкої травми та свої сильні сторони на футбольному полі.

 

 

«Емоції, звичайно, позитивні. Бо зумів повернутися у футбол. Зумів відновитися, подолати тривалий період реабілітації після травми. Дуже багато працював, щоб потрапити у достойну команду. Верес - клуб з амбіціями. Клуб, що розвивається і прогресує: як на футбольному полі, так і в плані поліпшення інфраструктури. Є стадіон, є якісні тренувальні поля. Тому емоції - тільки позитивні.

Дуже тривалий час я відновлювався від травми. Понад одинадцять місяців. На зимових зборах минулого року із Карпатами порвав хрестоподібну зв‘язку. У лютому мене прооперували. Почав реабілітацію. Потім почалася повномасштабна війна. Не зовсім до занять було. Зараз свою фізичну готовність оцінюю десь на 70%. Треба ще багато працювати над собою, доводити, що заслуговую на місце в основі.

Цьогоріч зимові збори я розпочинав із харківським Металістом. Мене покликав Василь Кобін. Потім змінилися певні обставини. Тренер Металіста зателефонував Юрію Вірту – запитав, чи не хоче він переглянути Маткобожика. Юрій Миколайович вирішив, що я йому потрібен.

Мої сильні сторони - це відбір, боротьба за м‘яч. Я центральний захисник. Задача, як кажуть – трішки в ніжку, трішки в м‘яч. Головне - відібрати м‘яч в суперника.

В новій команді я обрав 18 номер. Разом з моєю дівчиною прийняли таке рішення», – розповів Олександр Маткобожик у відео.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024