Любитів: у селі збудують дитячий садок

24 Лютого 2018, 17:41
4440

У селі Любитів збудують дитсадок, наразі такий проект поданий на конкурсний відбір інвестиційних проектів та програм регіонального розвитку.

Про це повідомив голова райдержадміністрації Віктор Козак в редакції газети «Вісті Ковельщини» під час «прямої» телефонної лінії з мешканцями Ковельщини. Зокрема, питання на цю тему задала мешканка Любитова Віра Федорівна.

Голова райдержадміністрації відповів, що проект будівництва закладу дошкільної освіти в селі Любитові поданий на конкурсний відбір інвестиційних проектів та програм регіонального розвитку, які будуть реалізовуватись у 2018 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Наразі Любитівською сільською радою замовлено корегування проектно-кошторисної документації на цей об’єкт будівництва. 

«Оскільки реалізація інвестпроекту передбачає десятивідсоткове співфінансування з місцевого бюджету, райдержадміністрацією була внесена на розгляд депутатів районної ради пропозиція щодо виділення коштів у сумі 1 мільйон 670 тисяч гривень із залишків коштів районного бюджету. Сподіваюсь, депутати  районної ради підтримають нашу пропозицію. Зі свого боку, буду робити все можливе, аби вдалось розпочати будівництво закладу дошкільної освіти в селі Любитові. Та, зрештою, усе залежить від рішення регіональної та Державної при Мінрегіонбуді комісій з оцінки та забезпечення  проведення  конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів ДФРР у 2018 році», – сказав Віктор Козак.

Нагадаємо, у наприкінці 2017 року у Ковельському районі була відкрита нова школа у селі Вербка.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39