У Ковелі провели турнір з настільного тенісу

18 Березня 2023, 17:07
У Ковелі провели турнір з настільного тенісу 967
У Ковелі провели турнір з настільного тенісу

Спілка ветеранів Афганістану у Ковелі провела турнір з настільного тенісу.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Уже традиційно міська рада, управління культури, молоді, спорту та туризму разом з міськрайонною організацією Української Спілки ветеранів Афганістану, ГО «Ковельська міська федерація тенісу настільного» проводять у Ковелі турнір з настільного тенісу серед юнаків та дівчат до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Цьогоріч змагання відбулись у березні. На урочистому відкритті до спортсменів звернулися учасники бойових дій – голова Ковельської міськрайонної організації УСВ Афганістану Микола Савосюк та його заступник Анатолій Заскальний.

Вони подякували усім за пам’ять про своїх побратимів, які не повернулись з тієї далекої війни. Ветерани побажали, щоб на нашу землю скоріше прийшов мир і український народ ніколи більше не знав болю втрат на полях битв, а боротьба за перемогу велась тільки на спортивних майданчиках.

Турнір у Ковелі зібрав велику кількість учасників. Спортивний зал КЗ ДЮСШ імені Євгена Кондратовича був наповнений азартом та бажанням перемоги. За чемпіонство змагались 112 волинських майстрів малої ракетки: з міст — Любомль, Луцьк, Ковель, Ківерці, Рожище та територіальних громад — Городищенської, Горохівської, Колодяжненської та Камінь-Каширської.

Серед ковельських тенісистів «золото» завоювали Денис Ясашний та Сергій Бублей, «срібло» — Максим Полятичко, «бронзу» — Богдан Дзигульський та Денис Романюк. У командному заліку наші спортсмени вибороли друге місце. Переможці та призери нагороджені грамотами, медалями та кубками.

 

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024