У Ковелі волонтерить Ілай з Нью-Йорка

23 Березня 2023, 10:43
У Ковелі волонтерить Ілай з Нью-Йорка 754
У Ковелі волонтерить Ілай з Нью-Йорка

Благодійна організація «МАРЛОГ» розповіла про волонтера, який покинув рідний дім, щоб допомагати українцям в ці нелегкі часи.

Відео з одним із таких опублікували в Інстаграм

Це Ілай, і він поїхав до України з Нью-Йорка. Довгий час Ілай допомагав українцям в Харківській області, а зараз повернувся в Ковель, щоб продовжити допомагати благодійній організації тут.

«Привіт всім! Мене звати Ілай з Нью-Йорка. Я волонтерив у Ковелі протягом шести місяців. А загалом я тут вже рік. Я волонтер МАРЛОГУ і МАРЛОГ – найкраща організація в Україні. Я відчуваю, що приїхати в Україну було найркащим рішенням, тому що я борюсь за демократію і свободу. Слава Україні», – сказав Ілай у відео, яке він зняв біля пам'ятника Тарасу Шевченку у Ковелі.

«Ми надзвичайно вдячні і раді бачити Ілая частиною нашої команди!», – зазначили у дописі «МАРЛОГУ».

Ілай провів 6 місяців допомагаючи українцям на деокупованих територіях. Він бачив страждання людей на власні очі. І каже що ніколи не забуде того, що відбувається в Україні.

Хоча деякі моменти вразили його більше всього.

«І зараз я повернувся з Харківської області, де волонтерив. І причина в тому, що люди в Харківській області потребують моєї допомоги. Людям потрібна їжа і потрібні генератори. Їм потрібна підтримка і це головне. Найнебезпечніше у Харкові – посеред ночі ти можеш бути розбуджений ракетами C-300. І це дуже лячно», – розповів Ілай.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Благодійна організація МАРЛОГ (@marlog_ukraine)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Благодійна організація МАРЛОГ (@marlog_ukraine)

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024