У Ковелі відбудеться тренінг із основ самозахисту

26 Березня 2023, 17:18
У Ковелі відбудеться тренінг із основ самозахисту 353
У Ковелі відбудеться тренінг із основ самозахисту

Всіх бажаючих у Ковелі запрошують до участі в майстер-класі та ознайомитися із основами самозахисту.

Про це інформують на сторінці молодіжного центру «Місто ідей» в Інстаграмі.

Майстер-клас відбудеться 29 березня о 16:00 год. Місце проведення тренінгу: зал під КДЮСШ, вхід із задньої сторони комплексу. 

Тренування проведе Смаль Олексі – інструктор самозахисту для жінок «БІЛА РОСОМАХА» та тренер із українського рукопашу гопак та його помічниця Софія Горчанюк – волонтерка молодіжного центру.

Реєстрація за посиланням.

Що на вас чекає?

  • Розминка
  • Самозахист голіруч
  • Самозахист із зброєю
  • Практичні застосування отриманих навичок
  • Відповіді на ваші питання

Самозахист – це важлива навичка, яку потрібно вміти застосовувати у різних життєвих ситуаціях. Вивчення навичок самозахисту може допомогти вам захистити себе та своїх близьких у випадку агресії або нападу. 

Тренінг на тему «Самозахист» є дієвим способом вивчення різних технік та методів самозахисту. На тренінгу ви навчитеся технікам боротьби та уникнення конфліктних ситуацій, навчитесь підвищувати свою свідомість, увагу та впевненість в собі. 

Ви також дізнаєтеся про правильне використання силових методів у самозахисті та про те, як використовувати різні засоби самозахисту у різних ситуаціях. 

Навички, які ви набудете на тренінгу, можуть допомогти вам захиститися від більшості атак, відповідати на напад та уникати потенційно небезпечних ситуацій. Також вони можуть допомогти вам зберегти спокій та уважність у небезпечних ситуаціях та залишатися в безпеці у будь-якій обстановці. 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024