Білин: вирішуватимуть проблемні питання новозбудованої школи

01 Березня 2018, 10:54
2224

Керівник виконавчої гілки влади Ковельщини Віктор Козак, у рамках робочих візитів у населені пункти краю, оглянув важливі для громад об’єкти, оцінив їх стан і хід ремонтних робіт.

Зокрема, перебуваючи на території Поворської сільської ради, голова РДА ознайомився з нинішнім станом приміщення тутешнього будинку культури, де наразі триває реконструкція. Він наголосив, що закрити це питання цьогоріч – справа честі для районної та місцевої влад. Отож мають надію, що лобіювання фінансування цього об’єкта із держбюджету дасть результати, – повідомляють у відділі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

28 лютого Віктор Козак узяв участь у роботі делегації із посадовців, проектантів, будівельників, котра оглянула стан приміщення закладу загальної середньої освіти «ЗОШ І-ІІІ ступенів» с. Білин. Нагадаємо: відкриття новозбудованої школи відбулося наприкінці 2016 року. Напередодні голова райдержадміністрації побував із візитом у загаданому закладі, за його результатами вирішили організувати зустріч із осіб, причетних до його будівництва.

Окрім проектантів та керівника будівельної організації, на робочу нараду прибули представники районної влади – голова райдержадміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, Білинський сільський голова Ольга Лисюк, начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Ревейчук. Оглядини шкільним приміщенням та територією провів заступник директора з виховної роботи Ярослав Степанюк, а також ознайомив з усіма технічними нюансами, вказав, що потрібно допрацювати.

Наразі, за підсумками зустрічі, будуть напрацьовані шляхи вирішення  проблемних питань, виявлених під час функціонування закладу загальної середньої освіти села Білин. За результатами роботи прийняли ряд рішень і рекомендацій  для врегулювання існуючої ситуації, організації окремих робіт згідно з державними вимогами, будівельними нормами та стандартами.

Коментарі
02 Березня 2018, 09:37
А де були робочі наради під час будівництва Коли суд закрив школу то заворушилися і за кошти районного бюджету хочете ліквідувати свої недоробки
15 Березня 2018, 15:57
"Працівники " серйозні
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром