Депутат Ковельської райради заявив про перешкоджання депутатській діяльності

01 Березня 2018, 16:15
4009

Депутат з фракції ВО «Батьківщина» Ковельської районної ради Анатолій Корнійчук (на фото) письмово звернувся до керівника місцевої прокуратури Олександра Бабенкова з повідомленням про кримінальне правопорушення.

За словами Анатолія Авакумовича, згідно статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», депутат має право бути членом однієї з постійних депутатських комісій. У цьому скликанні він виявив бажання працювати в комісії з питань бюджету.

«Вже чотири рази виноситься дане питання на розгляд сесії, але депутати, які персонально відмічені в протоколах голосування «проти» і «утримався», перешкоджають мені належним чином здійснювати депутатську діяльність. Згідно статті 15 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», вимагаю усунути порушення законності», – написав Анатолій Корнійчук.

Депутат просить керівника прокуратури внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування за ознаками злочину, передбаченого статтею 351 КК України (Перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради).

За минулий місяць це вже другий випадок, коли до місцевої прокуратури звертаються депутати, заявляючи про перешкоджання депутатській діяльності.

Як повідомляло нещодавно наше видання, у Ковелі через відписки депутату відкрили кримінальну справу. Мова йшла про депутата міської ради з фракції «УКРОП» Галину Стасюк та виконуючу обов’язки головного лікаря комунального закладу «Волинська обласна лікарня «Хоспіс» м. Ковель» Наталію Віслогузову.

Коментарі
01 Березня 2018, 18:32
Поганому танцюристу... завжди щось перешкоджає
01 Березня 2018, 18:33
Треба ж дати тому Бабенкову хоч якесь занятіє...
01 Березня 2018, 19:40
Ну і (ОБРАЗА),
01 Березня 2018, 21:10
Цікава постанова питання! Депутати які "...в протоколах голосування «проти» і «утримався», перешкоджають мені належним чином здійснювати депутатську діяльність"!!! Треба ще було подати прокуророві на своїх односельчан, що не проглосували за нього на виборах в раду! І стояв в черзі більше року, щоб "здійснювати депутатську діяльність". Цікавий депутат! Так рветься до бюджетного корита, а його не пускають. Інший районний депутат вимагає міняти державні стандарти по газу!!! А в нього є наукові висновки з державних дослідницьких інститутів чи як? Правда цікаві депутати підібрались від "Батьківщини"? Їм давно пора працювати в ВР, а не в Ковелі штанці протирати! Це ж такі "гіганти мислі", що Всесвіт ощасливити можуть, а їм не дозволяють!
01 Березня 2018, 22:12
Вимагати від прокурора криміналу? За волевиявлення? Такого навіть Сталін публічно не допускав! Заставити депутатів прокурорським окриком і репресіями проголосувати проти їх волі? Чи задумався неприкаяний, що він теж підпадає під дію 351 КК України? Бо організацією тиску перешкоджає діяльності депутатів місцевої ради. Ще й прокурора вплутує в свій недолугий цирк.
01 Березня 2018, 22:17
Тримайтесь! Отаких дибілів понавибирали! !!!!
02 Березня 2018, 00:10
Так завжди буває коли батьки своїм діткам дипломи за сало з цибулею і шмурдяк дипломи купляють. А воно потім вилазить і вони становляться посміховиськом. Але мені більш сподобалось, що на сесії ради всі депутати проголусували за гази! Це вершина неосвіченості!
02 Березня 2018, 01:28
Давай, Вакум, гони ту раду! Біситься козак,шо ти його за яйця тримаїш. Щеми ковельських пройдисвітів. Хай чухають де не щемить. Народ з тобою!
02 Березня 2018, 09:28
За Корнійчука на виборах по поворську проголосувало 379 виборців Це найбільше як за кожного 28депутатів з усіх політичних партій Ати ого крім пустою п_----- ю чим можеш похвалитися
02 Березня 2018, 10:50
Та хоть тисячу виборців! Але люди вибрали чомусь іншого??? А ти ще порівняй його голоси з Горохівським районом, Луківським!!! Це не вірний приклад, статистика тут тобі не допоможе тому, що ти і тут обманюєш людей!!! Скористуйся: %%%! А я не збираюсь нічим хвалитись, бо я чесна людина потихеньку працюю і в бюджетну комісію не прусь. Чого він не хоче піти в комісію по освіті, культурі і т.д., адже книжки пише, то хай несе знання і культуру в народ? Мабуть там грошей нема таких які його цікавлять!!! Отако і виходить ого-го!)
02 Березня 2018, 12:45
Нема чим цьому артисту зайнятись, помагай Косцьовяту, вийде чудовий тандем))))
02 Березня 2018, 13:24
Він хоче, а Вона ні! Незважаючи на його пишновусисть, загравання та красномовство. Не хоче. І не дає. Добратися до її сокровенного. Настає час шантажу. З елементами мазохізму. Заклеювання собі рота пластирем один з них. Не впливає на Неї. Тоді настає черга останнього доводу. Аби силою заставити непокірну здатися Його волі. Зґвалтування правом примусу. Він - депутат. Вона - рада. Примус - прокурор.
02 Березня 2018, 22:50
Гарно сказано - але!!! Це не синопсис, це саспінс. Селюки вирішили, що вони серед доярок самі розумні, адже справку з вишу на руках мають!!! Тому таке дурне і роблять не розуміючи, що є люди які отримали освіту своєю головою. Тому районна рада має багато негативних ознак європейських парламентів. В райраді є своя Чічоліна(ВО Батьківщина), представник Італійського парламенту. Продажні партійні функціонери - ВО Батьківщина той же Андросюк і Титомир! Це є майже в кожній державі! Цей список можно продовжувати, але висновок один - райрада опережає міську раду. В США люди які брешуть, які гуляють від своїх дружин(чоловіків) на виборах ніколи себе не виставляють!!! Партія не дозволить аморальних дегенератів робити публічними таких людей і принижати партію. Тому, що зрадили партії сьогодні завтра зрадять своїй країні завтра!!! Але!!! В ВО Батьківщина з часів Лазаренко це норма життя, тому там пригрілись Андросюк, Титомир, Саковська, Корнійчук та інші члени!!!
03 Березня 2018, 20:54
Намагаюся не вступати в суперечку з анонімами, але останній комент - Селюки вирішили, що вони серед доярок самі розумні- зачепив за живе .&lt;Вийди в лічку в фейсбуці чи запрошую в АВТОР &gt;<br/> Зарозумілі назви: -&quot;не синопсис, це саспінс&quot; ніяким чином не дають права вважатися освіченим і досконалим, а навпаки запорозумілість і чванство - межує з безкультур'ям і примітивізмом незважаючи на&quot; розмір голови&quot; і назви вишу . В Ковелі проживаю з 1987 року . Всі роки довелося працювати з людьми ,городянами ,міщанами ,та вихідцями з села . Зазвичай працював на керівних і розпорядних владних посадах і ніколи не ділив людей за&quot; присхождением&quot; ???&quot;.Хоча всяке траплялося та певно так і буде .Не усі городяни ,випускники технікумів чи вузів можуть сьгодні вільно читати технічні креслення або користуватися АВТОКАДОМ чи Компасом ,чи то навіть працювати в текстовому редакторі . Але це ніяким чином не впливає на відносини в роботі . Під моїм керівництвом працює токар, який у сьомому поколінні ковельчанин,але технічні креслення і техпроцес йому видає інженер з Радошина . Логістику веде корінна ковельчанка , але добре комунікує по Європі &quot;D&quot;.&quot;F.&quot;Espana&quot; з водіями дальнобійниками , що мають коріння з села, але за кордоном перебувають сьогодні більше чим в Ковелі . Таких прикладів безліч . Але питання в іншому - виправдання вибору .<br/> Будь -ласка порекомендуйте нам , яку фракцію в Ковельській районній раді можна запросити до диспуту : &quot;Що ти зробив для виборців будучи в опозиції ?&quot;
03 Березня 2018, 22:07
Авакумич! Ти поступив як збочинець який хоче згвалтувати всю Раду. На наступну сесію приходь з вилами як Ляшко, так буде цікавіш і веселіш. Може інженер ти і міцний але як людина, показав цей поступок, з душком! Всіх тримаєш за дурнів, а ти один розумний, тому й отримав таку критику. Заслужив!
03 Березня 2018, 23:10
Це його справа що він заслужив. Не дзявкай як собака або май мужність назватися. Вся рада всі дебіли. За себе відповідай
04 Березня 2018, 00:54
Трохи з історії Авакумовича в Ковельській районній раді.<br/>Борітеся і ви поборите!<br/>В 2005 році через суд (по мировій на лікування хворі й дитині) добився повернення <br/>зменшення вихідної допомоги посадовців .<br/>В тому ж році ініціював судовий позов Р/Ради по приведенню норм регламенту ЗУ .-домігся результативного рішення по заміні регламенту.<br/>В 2009 через надцять судових засідань у Верховному суді завершилась справа по 17депутатами ради ...<br/>Вперше в історії Ковельської районної ради з допомогою адвоката Анатолія Мацея на користь районної ради виграли адміністративний суд у міжрайонної прокуратури (представники Ющик ).<br/>Вперше в історії виборчого процесу Ковельщини , Поворська ОВК (Павлючик Т.В.-Батьківщина ) завершила судові дебати на свою користь.<br/>А хто сьогодні противиться моїй участі в повноцінній роботі ради ? Це ті ,що просилися не притягувати їх до відповідальності за порушення виборчого процесу. Разом з ними ті яких я особисто захищав -не дав фізично принизити через народну люстрацію в 2015 році. Знову б/у члени ПР (хто бігав до прокуратури і писав скарги на героїзацію С.Бандери) касував рішення райради.<br/>Є і ті що мало мене знають ,або просто бояться .-Розумію і пробачають.<br/>Час розсудить . Добре що є поіменні протоколи і виборці знатимуть хто чим переймається .
04 Березня 2018, 10:47
Це ви перерахували минулі свої заслуги як депутата який працював, а не в носі ковирявся. Воно так і повинно бути, для цього вас і обирали. Але питання стоїть: Чого ви другий рік так рветеся попасти в бюджетну комісію? Інша вам не підходить, а для вашого рівня тільки бюджетна?! Ви можете дати відповідь читачам на це питання? А то ви нам замилюїте очі, що ви вміїте читати проекти, працювати в «Автокаді», це уже вміють і студенти на 2 курсі технічного вишу. Можете поставити технічно грамотно завдання токарю і сказати диспетчеру куди послати фіру з водієм. Похвально, що вам це вдається зробити але це не відповідь на питання. Даємо вам підсказку якою повинна бути ваша відповідь! 1. Я підозрюю, що Бруїло і Козак вступили в злочинну змову і крадуть бюджетні гроші і бажаю вивести це злочинне угрупування на чисту воду; 2. Я бажаю прийняти активну участь в крадіжкі бюджетних грошей. Вибачте за №2, але декілька років назад чи не з вашої партії для чистоти рядів Олег Кіндер випер багато членів які продались? А тут ще й Білінська школа вспливає! А де ваш осередок районний був коли йшло будівництво? Школи побудували не за 3 дні і розібратися можно було за ці літа дуже легко, достатньо подивитися кошторис і на будівлю. Роботи не виконані? Ось і пишіть прокурору, що гроші пішли, а роботи нема. Де гроші Зін??? А ви на своїх колег-депутатів пишете. Вибачте, але це небачений тупізм з вашого боку який може визвати тільки сміх, які недолуги у нас депутати!
04 Березня 2018, 12:08
В Україн<br/><br/><br/><br/><br/>&quot;небачений тупізм з вашого (корнійчука) боку&quot;-???<br/>&quot;Овал я с детства не любил - всю жизнь я УГОЛ рисовал.&quot; <br/> Як би я міг забути убоге рідне поле ,мені за шмат землі усе дали б.<br/>Та і стерня ніколи ніг неколе<br/> тому хто взуває холуйські постоли .<br/>Напевно тому я строкову служив за полярним, у Воркутинської Юнь-Яга .<br/>Своє бажання працювати в комісії з питань бюджету і майна спільної власності я неодноразово мотивував . Саме майно ,що належить громаді району має бути розділене порівну між сільськими радами .А факти зловживань в даному питанні уже подані в п'яти моїх зверненнях.<br/>Далі буде.<br/><br/><br/>В Україні і в той самий<br/><br/>З'єднання<br/><br/>В<br/><br/>''
04 Березня 2018, 18:27
Авакумович! Ми розуміємо, що ти служив в країні де міцні морози, це на твоєму обличчі написано – відморозився. І мабуть чистий спирт наркомовський хлестав, тому кутники малював аби квадрати, то зіркою б став. Розуміється не Малевичем, а Стограмовичем чи Бутиловичем. Не бережеш себе! А може у однопартійки Чичоліни на Вербці заночував, це ще гірше. Потравила тебе, або зврочила, вона вміє! І не потрібне нам твоє продовження, ми всі люди, ми тебе зрозуміли! Більше читай, набирайся культури і головне не пий, тоді тебе люди поважати будуть!
04 Березня 2018, 21:20
ОБОВ'ЯЗКОВО !<br/>Нестану лопомогати коштами на лікування бо потратився колезі на протезування .<br/> Але як вимальовується з Ваших комементів - неправильно застосовуєте трави...<br/> Зверніться до Леуса Валентина Герасиилвтча - направить ...
05 Березня 2018, 19:56
Авакумович! А ми думали, що ти водочукою балуєшся, а ти на травку заліг! Закінчуй цю дурну справу. Купи самогонний аппарат і до водочки, вона зігріє підлікує. А з сальцем здоровя дасть і на Чічоліну полізізеш,а це треба твоя однопартійка тебе міцно хоче.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39