Під час Великодніх свят у Ковельському районі посилять заходи безпеки

14 Квітня 2023, 16:38
Під час Великодніх свят у Ковельському районі посилять заходи безпеки 767
Під час Великодніх свят у Ковельському районі посилять заходи безпеки

Начальниця Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен провела нараду з питань безпечного проведення богослужінь у свято Світлого Воскресіння Христового у церквах Ковельського району та забезпечення охорони громадського порядку під час Великодніх свят.

Про це інформують на сайті Ковельської РДА.

У нараді взяли участь голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, перший заступник голови райдержадміністрації Галина Коляда, начальник Ковельського РУП ГУНП у Волинській області Андрій Литвин, керівник штабу ТРО району Василь Лукань та представник Служби безпеки України.

Пасхальні богослужіння та освячення пасок відбудуться у 286 храмах Ковельського району, відповідно до попередньо узгоджених розкладів.

«З метою забезпечення стабільності ситуації обов’язковою є організація посиленої охорони громадського порядку та вжиття додаткових заходів безпеки. Охорона громадського порядку здійснюватиметься шляхом залучення працівників поліції, ДФТГ, РТЦК та СП та Національної гвардії», – зазначив Андрій Литвин.

Нагадаємо, що у Волинській області комендантська година діє із 00:00 до 05:00. Поліція закликає громадян та священнослужителів відповідально поставитися до заходів безпеки під час відзначення Великодня та врахувати додатковий час, необхідний на дорогу.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024