Колодяжне: юні ковельчани відвідали музей Лесі Українки

04 Березня 2018, 13:32
3990

Юнацький Корпус організував екскурсію в музей-садибу Лесі Українки для юних ковельчан.

Про це йдеться на сторінці організації у Facebook.

«З метою вивчення життєвого та творчого шляху нашої землячки Юнацький Корпус Волинь організував екскурсію до Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки.

Екскурсія включала в себе ознайомлення з сімейною історією родини Косачів, виставки з особистих речей Лесі Українки та ïï рідних. Також музей дає можливість побачити рукописи великої поетеси та відвідати два будиночки – «білий» та «сірий», в яких жила і творила геніальні твори Леся Українка.

Азовський Рух ставить у пріоритет національно-патріотичне виховання молодого покоління українців тому і надалі проводитиме заходи з культурно-просвітницького розвитку», – сказано в дописі.






 

Коментарі
04 Березня 2018, 17:34
на останньому фото перелякана дитина дивиться на годинник і думає коли ж це все "пекло" закінчиться :)
04 Березня 2018, 17:56
А що вжее близько вибори
04 Березня 2018, 23:19
оба пішли вон<br/>3 березня, 19:51 - Відповісти<br/> 0 <br/>Падав сніг на поріг ... двох бездарних завгоспів переміг ! Два кирзові чоботи , або пара . Поки вшиві колгоспники о. шевчук та вовочка романюк в своїх кабінетах на добре оплачуваних посадах чешуть животи і ще дещо чого чесати не варто ... рік за роком інтерес СВОЇХ КИШЕНЬ ... ВЕСНА ! На вулиці сонечко піднімається все вище і вище - сніг розтає , вода летить , а скоро ще більше буде від дощів і злив. ГРИБОК ! Просадки ... цвіль ... тріщини ... пліснява ... промерзання = посипалась облицювальна плитка , штукатурка ... найкраще в кабінеті чесати ... З шатрового даху майстерень роками з вини цих збиткових сволочей ( не зробленні водосточні системи , вода з великої площі від ливневих і снігових вод руйнує приміщення майстерень ) грибок з відсирівших стін буде кругом : на одязі і взутті ; в очах і щлунку , * піде * в легені , на шкіру , - достане печінки . Бо дякуючи ВОДА та ОіН училище має добре закинутих * зальотних * прилаштували - всадили в печінки колективам учнів і працівників . Плахотхори реформатори - руйнівники - свинота ненажерна , гидотіки ВАС просять ЗГИНЬ ! / гнали нечисть всраним віником кругом і одного й другого - більше трьох років ніде не затримувався /<br/><br/>з колгоспу Див . на сайті Батов Г. Ф.<br/>Сьогодні, 09:55 - Відповісти<br/> 0 <br/>клоуни конкретні<br/><br/>бо цирк Великий<br/>Сьогодні, 20:56 - Відповісти<br/> 0 <br/>Зате в програмі вони мають - інтелегентний , розумний , вихований колектив . Дуже вихований колектив . 1. Дирикторією з елементами кримінального характеру . 2 . Управляючими нинішніми &quot; зальотними &quot; ляльками маріонетками . 3 . Псалтиро-максимчуковським страшно майстеруванням , нападками скаженних своїх тварин в тому числі *журавушки* . 4 . Супруно магами , грушко факірами , загребопопохомоплахотно ілізюаністами , та інщими номерами з виховними моментами від прости свєтки мишковчихи , від прости зойки методистки . 5 . В другій частині програми Великого ЛВПУ цирку на арені : звірі поставлені від ВОДА і ОіН , клоуни , домашні тваринки , ... парад АЛЄ !
05 Березня 2018, 10:59
Хороше діло роблять хлопці! Потяг до культурного, раціональне тіловиховання, прищеплення змалку духовних цінностей та здорового способу життя врятує нашу країну від тієї гепи, в яку ви, стара пердота, нас запхали своїм &quot;волевияленням&quot; на остатніх виборах! А поцрєотам-вишиватнікам пораджу краще придивлятися до своїх діток, і краще їх виховувати. Так, вибори на носі, так, молодь іде у владу. А старим пердунам варто задуматись, в якій країні вони доживатимуть залишок свого життя!
06 Березня 2018, 13:06
Яка молодь &quot;іде у владу&quot;?.... Її туди ніхто не пустить. Хай хоч стрибне вище голови. А якщо й прийде - перепрограмується під олігархічну дудочку - на раз-два. Скільки раз уже це все було. Самопоміч перетворюється на самонеміч))) Сподобалося формулювання))) Нічого не буде доброго для української худоби.
06 Березня 2018, 13:24
Можете назвати якусь гідну кандидатуру, якій (якому) нема і 40 років?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024