Ковель розриває з «Вересом» договір про озеленення та утримання зелених насаджень міста

06 Березня 2018, 15:27
5986

Ковельська міська рада надіслала директору ТОВ «К.П.Верес» Василю Сидоруку лист про розірвання договору про надання підприємством послуг з озеленення територій та утримання зелених насаджень міста.

Про це повідомляється на сайті Ковельскої міської ради.

Як зазначає у листі начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, впродовж лютого нинішнього року неодноразово ставились завдання підприємству щодо кронування (формуванню крони) дерев в Ковелі. У письмових зверненнях йдеться про проведення цих робіт до 1 березня у центральній частині міста; до 5 березня в охоронній зоні ПЛ-0,4 кВ; про кронування дерев по вул.Симоненка, 64, вул.Тимірязєва, 1. 

Проте, визначені об’єми послуг у встановлені терміни не були надані. Це свідчить про недобросовісне реагування та неналежне виконання ТОВ «К.П.Верес» взятих на себе за договором зобов’язань, – зазначили у міськраді.

Таким чином, керуючись положеннями статті 651 Цивільного кодексу України, статті 188 Господарського кодексу України, пунктами 2.1, 6.2.1 Договору, замовник – управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради розриває з 10 квітня Договір про надання послуг з озеленення територій та утримання зелених насаджень.

Коментарі
06 Березня 2018, 18:44
І то все? Ан7у агласите весь список пажалуста!!!!! А хто собак відловлює? Це є в тендері на утримання місць загального користування. Скільки Верес собак зловив? А утримання доріг? І як ви думаєте, хто винен у цій імітації кипучої діяльності? А останній тендер на прибирання вулиць? Чому до цього часу Верес не підписав угоду? І скільки ця діяльність принесла збитків ковельчанам? Хто буде нести відповідальність? Казала ж, не можна доапускати до тендерів фірму, яка не має ані техніки, ані людей, ані бажання працювати. Клюнули на дармові гроші. Думали все пройде тишком- нишком. Ні шановні можновладці. ПРОЦЕС ПАШОЛ, В НАБУ НАДІСЛАНО БАГАТО МАТЕРІАЛІВ ПРО афери комунального відділу. Тепер вже машину покарання не зупиниш. Скоро буде.
06 Березня 2018, 19:13
а скільки людей втратило роботу лише тому що декому не вистачало грошей поїхати на курорт і він вирішив підзаробити на Вересі.
06 Березня 2018, 19:18
Наше місто ніколи не було таким захаращеним сміттям як зараз просто соромно за наші комунальні служби. Якщо вони не знайшли управи над Вересом то нехай ідуть у відставку!!!
06 Березня 2018, 20:05
От тільки не треба порівнювати Верес з комунальними службами. Цьому комунальному уроду не місце на ринку надання послуг населенню. До того ж керує цим процесом відомий на весь ковель аферист Баланда ( в миру балак). Тандем Балак і його учень Товстига зробив своє діло А я давно Кіндеру казав - вижени Товстигу, бо наживеш собі проблем. ще три роки тому попереджав. Це все його вина.
06 Березня 2018, 20:26
матма в парку колихала дитину і примовляла- "Не плач, бо прийде Верес в наш будинок управителем. І тоді не мтане у нас в під"їздах світла, потече дах, буде у дворі смердота від невивезеного сміття. Не плач, дитинко.
06 Березня 2018, 20:41
Стаття на цьому сайті за 01.11.2016 під назвою &quot;Головний комунальник Ковеля боїться, що управитель будинків «умиє руки»&quot;<br/>(уривок)<br/><br/>«Як так «вмиє руки»?!» – якось сполохано спитав міський голова.<br/><br/>«А може бути, що хоч. То що є… Я вам серйозно кажу», – застерігав головний комунальник Ковеля, який на своєму шляху вже пройшов «Крим, Рим і мідні труби».<br/><br/>«Олександр Сергійович, не лякайте! Так не може бути!» – запанікував пан Кіндер.<br/><br/>«Я сам боюся. 23 будинки виграли. Тепер треба подивитися, як вони будуть надавати послуги», – підтвердив побоювання пан Балак.<br/><br/>http://kowel.rayon.in.ua/news/17791-golovnii-komunalnik-kovelia-boyitsia-shcho-upravitel-budinkiv-umie-ruki
06 Березня 2018, 20:45
А те що дороги не посипали????? <br/>Розірвати взагалі відносини!
06 Березня 2018, 21:08
а Товстигу посадити. Це він продав всі тендери Вересу.
06 Березня 2018, 21:16
Брехня! Такого не може бути, тому що такого не може бути ніколи...
06 Березня 2018, 21:59
Утримання місць загального користування.<br/>Завдання з обслуговування міських парків, Меморіального комплексу та рекреаційної зони лівого берега водосховища, туалетів, що розміщені на території парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка та рекреаційній зоні лівого берега водосховища, обслуговуванні фонтану, кладовищ, міського пляжу полягає в 6-ти разовому прибиранні протягом тижня (ручне або механізоване), вивезенні сміття на міське сміттєзвалище, догляді за газонами, косіння трави, видаленні парослі, поточному ремонті та фарбуванні малих архітектурних форм, цілодобовій охороні кладовищ, регулюванні чисельності безпритульних тварин у місті, заготівлі і складуванні протиожеледних матеріалів, хімічних реагентів, приготуванні піщано-соляної суміші, очищенні тротуарів від снігу спеціальними автомобілями та механізмами, посипанні тротуарів сіллю та піщано-соляною сумішшю в період ожеледиці, сколюванні льоду на тротуарах вручну;
06 Березня 2018, 22:04
БАЛАНДА КАЗАВ ЖУРНАЛІСТУ ВІСТЕЙ КОВЕЛЬЩИНИ____Потрібно керівникам комунальних підприємств міста усвідомити одну просту істину: в умовах ринку виграє той, хто надає якісніші і дешевші послуги, дбає про їх розширення. «К. П. «Верес» це зрозуміло раніше, тому ми й виграли тендер. Хто заважає діяти подібним чином іншим? боже ЖЕКИ І ДОБРОБУТ діяти так як Верес.
06 Березня 2018, 22:07
БОЖЕ_ упаси боже ЖЕКИ І ДОБРОБУТ діяти так як Верес.
06 Березня 2018, 22:11
БАЛАК ДЛЯ СВОЇХ ВИКИДНІВ ВЖЕ ЗАРОБИВ НА БАГАТО РОКІВ ВПЕРЕД ДОБРОБУТ
06 Березня 2018, 22:25
У місті зараз скрізь голольод а жодної техніки не видно,вона виїде зранку на годину а заплатить за 24години
06 Березня 2018, 22:50
ВЕРЕС нічого не робить!!!!!
06 Березня 2018, 22:50
ВЕРЕС нічого не робить!!!!!
07 Березня 2018, 02:07
А чи достатньо грошей було виділено містом для надання Вересом послуг? Чи можливо вони всупереч чиїмось інтересам виграли тендер, не давши Кіндеру можливості відмивати кошти через Добробут, а тепер розривають договір щоб повернути цю можливість
07 Березня 2018, 07:26
А мені Балак НРАВИТЬСЯ!
07 Березня 2018, 08:09
ну то поцілуй його в д*****у
07 Березня 2018, 09:11
вони виграли тендер на виконання робіт саме за такою суммою. Добре знали на що йшли. Їх ніхто не примушував. Для того тендер і проводдиться. Як казав Хамса - все ПРОЗОРО, Інша річ, що Товстига допустив їх до тендеру. а вони ж не мають техніки, ані персоналу. Технологія проста. Любою ціною виграти тендер. А потім актами невиконаних робіт їм мало бути доплачена решта сумми. За відповідну мзду звісно. Але ж ковельчани не дураки, як думають Товстига з Кіндером. Халява не пройшла. Ось Верес і почав відмовлятись від тендерів, розуміючи що роботи врийдеться виконувати своїм коштом. Виходить так, що Товстига їх кинув. А хто буде за це відповідати? Прокуратура повинна негайно провести слідство. До такого стану комунальне господарство міста ще не доводили. Подивіться на дороги, скільки там землі біля бордюрів. А їх ще має чистити Верес згідно виграного тендеру. А як захаращені парки, кругом сміття. І все це має робити ерес. Чому не робить. Товстига- скажи хоч слово. Продався, будь мужиком, розкажи ковельчанам про свої афери. Чи шмоньок по курортах за халявні гроші возити легше, ніж за злодіяння відповідати.
07 Березня 2018, 09:38
У Луцьку заборонять цілодобову роботу інтернет-кафе та закладів лотереї
07 Березня 2018, 09:42
У Луцьку через скарги на шум планують обмежити цілодобову роботу інтернет-кафе та закладів лотереї<br/>У Луцьку заборонять цілодобову роботу інтернет-кафе та закладів лотереї<br/>У міськраді через скарги на шум планують обмежити цілодобову роботу інтернет-кафе та закладів лотереї до 22:00.<br/>Про це повідомляє 12 канал.<br/>Коли поліціянти приїзджають у заклад, то там є тільки техпрацівник або адміністратор. На останнього, зазвичай, і складають адмінпротокол.<br/>Працівники суду ж звертають увагу на тому, що протокол треба складати на власника закладу.
07 Березня 2018, 10:14
Яке відношення має луцьке казино до безладу, який коїться в Ковелі. Товстига повинен сидіти в тюрмі за свої корупційні дії. Чи він думав, що всі афери зійдуть йому з рук. Кіндер- жени його в ти шиї, бо будеш сидіти сам.
07 Березня 2018, 10:58
Вангую: донищить Балак дерева для газового опалення і Бойко не дозволить розірвати договір
07 Березня 2018, 11:38
Чому не виконують план по деревам?? Виконують!!!! Майже всі 200-літні дуби повирізали на вул. Володимирська.
08 Березня 2018, 12:38
Наша українська національна ідея - це ТЕРПІННЯ на фоні крикливост із за кутка. Потерпіли, потерпіли, ще трошки потерпіли - піднатужились - гарненько покричали - в інеті, щоправда, та й то не конструктивно. ВАЖЕЛІВ ВПЛИВУ на владу нема. І не буде. Змирімось. Просто не кидаймо сміття у не відведених для цього місцях у невідповідний час. Українці - ми - раби. Просто схилімося, та й все. Прибираймо у себе в квартирах. Тільки це в наших силах. РЕАЛЬНІСТЬ - вперта річ.
11 Березня 2018, 21:45
Коли на тереторії кладовища по вулиці Незалежності буде прибиратися? <br/>Тому, що за гіллям не можна дойти до пам ятника а по алеї дуже грязно навіть пройти не можливо.<br/>Коли будуть прийняті якісь міри товариш Кіндер?<br/>Бо верес взагалі не прибирає!!!!!!!!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024