У Ковелі 15-річний підліток витяг із крижаної води хлопчика, – сюжет телеканалу

08 Березня 2018, 10:00
5278

Нагадаємо, нещодавно ковельський дев’ятикласник Максим Павлович врятував життя своєму тезці – восьмирічному Максимові Покрові, який провалився під лід.

Про цей подвиг у своєму сюжеті розповів «5 канал».

«Тільки так шубовсне щось, і хтось кричить «поможіть!», «поможіть!», – такі крики 15-річний Максим Павлович почув, щойно закинув вудку на місцевому водосховищі. Забувши про власну безпеку, підліток кинувся на допомогу.

Згадує: «Я миттєво, навіть не думав, що сам можу піти під воду. Там маленька крига була, я не переживав за це, я швидко подав йому сокиру, витягнув його».Тільки-но обидва хлопці дісталися берега, Максим віддав малому верхній одяг, щоб той зігрівся, та відвів його додому. 

«В мене спочатку було таке, щоб дуже його відколошматити, щоб дурість витрясти з нього… Каже «то мій братуха». Я дуже вдячна, я не знаю, що б я робила», – розповідає мама врятованого хлопчика Марина.

Виявилося, що врятованого хлопця також звуть Максим. Тепер обидва тезки називають один одного братами. Старший вчить молодшого буди обережним. «Я висновки зробив, що не треба всім дітям лазити на лід. Бо там може бути тонкий лід і можна провалитися», – запевняє врятований хлопчик.

Рятувальники попереджають про відлигу і просять людей не виходити на лід. А за геройський вчинок старшого Максима пропонують номінувати на звання «Рятувальник року»,  – йдеться у сюжеті телеканалу.

 

 

Коментарі
08 Березня 2018, 21:32
малий МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08 Березня 2018, 23:09
Якраз сьогодні йшла по набережній,а малолітня "пісюха" бігала по льоду,стрибала і била по ньому палицею,дві інші такі ж знімали то всьо на телефон і голосно реготали.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром