Живопис і дитячі аплікації: маленькі ковельські митці представили свою виставку

08 Березня 2018, 16:47
5626

Днями у культурно-просвітницькому центрі відкрилась виставка дитячих виробів студії «СвітОк» під назвою «Барвистий наш світок». 

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У експозиції представлено близько півтисячі дитячих робіт. Переважно це - живопис, проте є й інші техніки: графіка, аплікація, ліпнина, розпис по склу. Варті уваги й колективні роботи. Своє почесне місце зайняли світлини, оглядаючи які, можна побачити творчий шлях маленьких митців. Їм цікаво пробувати себе в різних напрямках, працювати з різними матеріалами, експериментувати та вдосконалюватись. 

Слід зазначити, що виставку приурочили третій річниці з дня створення студії. Спочатку функціонували  лише три групи, які відвідували 30-40 вихованців. Проте кількість бажаючих займатися тут постійно зростає і тепер вже навчаються близько 80 дітей віком від 6 до 15 років. 

На урочистому відкритті вернісажу святкового настрою присутнім додали виступи маленьких вихованців студії: Софії Кіндер, яка подарувала запальний східний танець, та пісенний номер від Вероніки Фомської

Приємним сюрпризом для діток стали подарунки та смачний десерт від спонсорів.

Ковельчан та усіх бажаючих запрошують завітати у культурно-просвітницький центр та оглянути цікаву, самобутню експозицію.

 








Керівники студії Світлана Солодун та Оксана Цюп’яшук
Керівники студії Світлана Солодун та Оксана Цюп’яшук


Коментарі
08 Березня 2018, 21:02
Студія платна, пробачте за нескромне питання?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром