У селах Дубівської громади планують відкрити фітнес-клуби

12 Березня 2018, 10:33
4783

Голова Дубівської об'єднаної територіальної громади Роман Троцюк впродовж довгого часу виношує ідею створення фітнес-клубів в селах громади.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

 

 

«Звісно обладнання коштує немалі кошти. В громаді є вісім сіл, а бюджет громади не настільки великий, щоб одночасно створити їх декілька. Пропоную одну з моделей створення такого закладу для обговорення. Варто почати з найбільшого села громади Дубове в якому в будинку культури та дозвілля є можливість виділити кімнату під даного типу заклад. При наявності або створення приміщень використати досвід в інших селах громади», – йдеться у дописі.

За словами голови громади, для відкриття таких спортивних закладів потрібно: відшукати зацікавлених людей в існуванні фітнес клубу; створити ініціативну групу та вивчити на які тренажери є найбільший попит, та модель існування закладу; знайти, де можливо придбати тренажери та їх ціни; знайти шляхи фінансування.

Зрештою, Роман Троцюк пропонує фінансування з бюджету сільської ради, залучення спонсорів та фінансів людей, які будуть займатись в цьому залі.

«Для залучення більшої кількості потенційних учасників занять та їх коштів встановити для людей, які вклали кошти в тренажери знижку на заняття в залі 50% від вартості. Тобто кошти людей, які долучилися до придбання тренажерів зараховуються як плата за заняття в залі з 50% знижкою. Також можливо продумати додаткові знижки для спонсорів після використання вкладених коштів (чим більша сума тим більше занять можливо відвідати з 50% знижкою)», – зазначає він.

У дописі, голова громади закликає зацікавлених осіб з Дубівської громади долучитися до обговорення, як в соціальних мережах так особисто пропонувати пропозиції та ідеї. «Разом ми зможемо змінити наше життя на краще варто тільки не бути байдужими», – додає він.

«Дороги поробіть нормальні...Вулиці поосвітлюйте. А не тренажерних та ще й знову в Дубове. Подумайте за інші села з громади», – зауважує у коментарях одна із жінок.

 

«Дороги та вуличне освітлення звісно поробимо, але заняття спортом на мою думку ще важливіше. Сьогодні на жаль алкоголізм нищить націю, якщо так буде продовжуватись то невдовзі дійде, до самознищення нації. Заняття спортом забере молодь з вулиці та дозволить покращити здоров'я людей», – відповів Роман Троцюк жінці, переконуючи в необхідності спортивних закладів у громаді.

 

Коментарі
12 Березня 2018, 13:10
Найкращий фітнес клуб то лопата і сапка.
12 Березня 2018, 13:11
Шановний пане Роман.Велике прохання наведіть лад з дорогами у с.Городище та с.Гредьки.За існування сіл ще таких доріг небуло як сьогодні.Жах!!!Щоб у такій серйозній громаді був такий стан доріг.
12 Березня 2018, 15:56
<p>В роми-космоса чергове загострення. Бачили очі , що обирали, то тепер повилазьте. Ми самі винуваті що [ОБРАЗА] обрали головою.  ІР 46.133.234.9</p>
12 Березня 2018, 18:46
А не краще відновити централізоане водопостачання? Чи вже такий добрий благоустрій в інших селах громади???
12 Березня 2018, 18:51
А за п'ятизірковий готель забули
12 Березня 2018, 21:55
тренажернийзал це добре , но зро
12 Березня 2018, 21:56
но краще зробіть дорогі в Бахів-2 дороги, щоб можна було добиратися до того залу!!!!!!
12 Березня 2018, 22:15
А голову громади не цікавить що влаштувати дитину в дитячий садок в Дубовій чи на Вербці складніше як в інститут? У фітнес клуб можна їздити і в місто, а в маршрутках з маленькими дітьми не дуже комфортно.
12 Березня 2018, 22:17
Скоро, рівно через місяць-12 квітня особисте свято нашого голови троцюка. Привітаймо його. І нехай його мрія про життя в космосі збудеться. Рома з днем космоса тебе- з всесвітнім днем космонавтики.а
12 Березня 2018, 23:50
А чому все Дубові? Тренажерний зал, професйне освітлення у будинку культури (Троцюк казав на конкурсі краси) і т.д. Про Бахів колись згадаєте?
13 Березня 2018, 08:26
Космос чмо. Ла ла ла
13 Березня 2018, 16:46
Які тренажери, шановний голова, ви про що ото таке мелете, не позортеся, у вас проблем да проблем у селах, краще світло проведіть до новобудов, от сюди знайдіть спонсора, а не вам спорту бракує, справді скоро окрім трактором не проїдеш по дорогах. ЗРОБІТЬ ЛЮДЯМ СВІТЛО ДО НОВОБУДОВ.
14 Березня 2018, 18:15
На фітнес можна і до ковеля зьїздити а от поробему з садочком моглиб і вирішити!!!!! Страдаете фігньою!!!! Як зробите фітнес думаю пів громади прийде до вас щоб плюнути в очі тому що,проблем хватае у громаді і випендритись можна гарними дорогами,освітленням,великим садочком,врешті решт та тут стільки проблем що писати можна багато!!!!
22 Березня 2018, 16:47
Дітей народжуємо для себе, а не для держави- навіщо садочок?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024