У Ковелі патрульні приїхали на сімейну сварку, а виявили чоловіка в розшуку

15 Березня 2018, 10:34
5754

Учора, 14 березня, близько 23 години, у Ковелі полісмени отримали виклик про сімейну сварку. Заявник повідомив, що по вулиці Незалежності чоловік наносить тілесні ушкодження родичкам.

Про це повідомляється на сторінці волинських патрульних у Фейсбук

Спочатку двері помешкання патрульним ніхто не відчиняв. Згодом вони таки потрапили всередину, де перебували дві перелякані жінки, в одної з яких була кров на обличчі.

При перевірці помешкання в одній з кімнат виявили чоловіка з явними ознаками сп’яніння, який міг створювати загрозу для жінок. Тож патрульні прийняли рішення його затримати задля уникнення подальшої конфронтації.Також його особу на місці події перевірили по базі і встановили, що той перебуває в розшуку за крадіжку з проникненням у житло.

Затриманого доставили до відділку поліції, де передали слідчому.

 

Коментарі
15 Березня 2018, 14:12
Про полісменів пишуть що дня. Їхню роботу видно. А от роботу пана Товкача зовсім не видно навіть незрозуміло чим він займається. Тільки пише коментарі в фейсбуці, та ще мабуть у робочий час. Хто знає монтували ліфт в лікарні? Товкач писав що вже ото от поставлять.
15 Березня 2018, 14:40
Товкач - PR-служба МТМО.
15 Березня 2018, 14:44
Дожилися.що вже лікарів треба рекламувати.
15 Березня 2018, 15:21
Реклама лікарям не допоможе після антиреклами - розцінок Уляни Супрун на медичні послуги.
15 Березня 2018, 16:03
А чого в нас не прийнято ганити лікарів за те що вони гребуть бабло, дуже нагло і відкрито гребуть прикриваючись відсутністю необхідних ліків, препаратів, інструментів ?<br/>Чому вони скеровують у ті аптечні пункти, де їм дають відкати ?<br/>Чому в тій ситуації, коли пацієнт буде тяжкий, але за нього ніхто не проплатить, пацієнт може окочуритись так і не побачивши людину в білому халаті ?<br/>Чому...Чому...Чому....<br/>Тому що вони настільки вже там засиділись, що думають що заклади охорони здоровья і вще що з ним пов'язано належить їм, і цього і них ніхто не забере. В приклад хочеться поставити династію главрачів, той що старший це бочіловська бандюга, наводив страх на людей ще в девяностих, потім прикинувся інтелігентом, але ж схеми ще працюють, і потрібно було ставити намістника щоб відкати йшли, за працевлашування, за незаконні оборудки з ліками, наркотиками, кремуванням кримінальних тіл, лікарських довідок про смерть від поносу, ну і т.д., а про їхні оці &quot;добровільні &quot;збори (слово добровільні в переносному змісті) це взагалі ні в які рамни ні влазить, або плати або іди нах, альтернативи немає, приходиться платити, поліцію викликати сенсу особливого немає, так як всі повязані. Отак і живем. І далі будемо жити, і якщо з 2013 року нічого не змінилось, а тільки погіршилось, то краще точно вже не стане. Можливо ми того заслужили.
15 Березня 2018, 16:08
ПОЛІСМЕНІВ РОБОТУ ТО ВИДНО! а ТУСЬ ХОЧБИ ЦІНУ ЗАСТАВИВ ЧЕРВОНОМОРДОГО ЗНИЗИТИ! курити хочеться! конфіскат не продають!
15 Березня 2018, 16:27
Чомусь наші чиновники і депутати бояться тут лікуватися , а всі їдуть за кордон. Мабуть тут особливе лікування, тільки для простого народу.
15 Березня 2018, 18:07
Ви спробуйте подивитись на всю ситуацію з меркальтильної позиції, з точки зору заробітку грошей, або бізнес-інтересу. І зрозумієте, що ці структури дозволяють окремим людям отримувати надприбутки прямо на робочому місці. Якщо систему змінитити, а схеми буде зламати, і спростувати побори (добровільні внески), до чого це приведе ? А ні до чого, буде розруха, хаос, а в той же час непомітно для всіх під гарними і людяними лозунгами прийде хтось інший, але із тих самих. На майдан тоді приїхала Юля на візочку, толпа баранів аж сцяла кипятком від такого шоу. Ну а результат ? Юля далі добралась до корита і почала мутити воду в свою користь, як і всі ті хто закликав зі сцени простий народ йти під кулі на смерть. Проти Юлі зовсім нічого не маю, мені на неї фіолетово, просто як типовий приклад дуже сочно це все виглядає. Отак буде де хоч, коршуни і шакали тільки сидять і чекають на те, щоб десь скористатись слабкістю і розшматувати ще свіже, але практично бездиханне &quot;тіло&quot; спаклюжене &quot;вітром змін&quot;. Так шо, щоб щось зламати (читай-реформувати) потрібно подумати наперед про наслідки, чи не будуть вони ще фатальнішими ніж така собі сувора реальність. Але реформуватись потрібно. Без цього нікуди. Тільки з системи потрібно вигнати шакалів, коршунів і стервятників, правда вони настільки пристусувались і мімікрували, що наразі цього, як показує практика зробити практично не можливо.
15 Березня 2018, 18:29
Всіх заслужених та колишніх на стадіоні і показово...
16 Березня 2018, 11:46
Дуже добре що так працюють патрульні.Ще б &quot;запрошували&quot;до роботи бездарну Держпродспоживслужбу,яка лише створює видимість роботи,але не виконує свої повноваження.Знають ходити по ринках,де і так є контроль,а те що робиться на привокзалці,біля автовокзалу,на території міста та торговій мережі для них не по зубах.Забезпечте споживачів благополучною продукцією.Скільки уже буде торгівля мясними виробами з фургончика біля автовокзалу?Пора до роботи,а не тільки &quot;бухати&quot;
16 Березня 2018, 11:52
Тарасу Михалку респект!
16 Березня 2018, 15:21
А потім тих хто прийде на похорони так само
17 Березня 2018, 01:15
Товкач С. проходить стажування на лікаря. Скоро буде працювати в МТО хірургом уже скальпеля він придбав.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром