Ковельчанам розповідали про можливості ведення бізнесу у Польщі

17 Березня 2018, 10:04
2984

Для налагодження співпраці між польськими та українськими підприємцями Польсько-Українська господарська палата створила Центр ринкового аналізу. Його мета – це підтримка інвесторів, які прагнуть розвивати свій бізнес у Польщі. Всебічна допомога підприємцям, для яких юридичні, митні чи податкові бар'єри є перешкодою на шляху до ввезення їх продукції або послуг на польський ринок, а значить і на ринок ЄС. 

Про це повідомляється на сторінці Ковельського міськрайонного центру зайнятості у Фейсбук.

Вчора, 16 березня, у Ковелі відбулася зустріч представників Центру з місцевими підприємцями, фахівцями центру зайнятості, депутатами міської ради.  

Зустріч із підприємцями провели директор Центру ринкових аналіз Маріуш Тивонюк та Олександр Бондаренко – заступник директора з міжнародного співробітництва.

Маріуш Тивонюк запевнив, що кваліфікований персонал Центру, що складається з практиків з багаторічним досвідом роботи, надає консультації на найвищому рівні. Завдяки цьому іноземні інвестори отримують підтримку у переміщенні у світі польського бізнесу, який на початку для багатьох підприємців може бути зовсім іншим оточенням, ніж той, який вони знають на сьогоднішній день на основі внутрішнього законодавства.

Учасники зустрічі отримали інформацію стосовно виходу на ринок ЄС, можливості та загрози, пошук та перевірка ділових партнерів у Польщі, реєстрація та ведення фірми у Польщі, ведення документації, працевлаштування, враховуючи останні зміни у законодавстві. 

«Тісна співпраця з Центром відкриває для місцевих підприємців нові перспективи та допоможе ефективніше розповсюджувати свою продукції та надавати послуги на польському ринку», – зазначають у Ковельській міській раді.

 




Коментарі
17 Березня 2018, 19:07
Бізнес спочатку потрібно розвивати в УКРАЇНІ а не в Польщі! І розвивати в першу чергу власну економіку а не економіку поляків. Складається враження, що у нас такий шалений підйом економіки, що вже можемо піднімати Польщу з колін....Напевно правда, що коли Господь-Бог хоче когось покарати, то Він забирає у нього розум. Сумно...
18 Березня 2018, 08:36
нема слів дятли
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром