Як ремонтують дороги у Ковелі

23 Червня 2023, 11:50
Фото: фейсбук сторінка мера міста Ковель 634
Фото: фейсбук сторінка мера міста Ковель

У місті Ковелі ремонтують вуличні дороги.

Проміжні результати ремонтів доріг методом напівпросочування на вулицях Ковеля, зокрема, у мікрорайоні Ковель-2 показав мер міста Ігор Чайка на своїй сторінці у фейсбуці.

Вже завершили ремонт вулиць Лермонтова (перейменовано на вулицю Юрія Іллєнка), Назарія Яремчука, Архипенка, Алчевської, Коккінакі (перейменовано на вулицю Олега Штуля), Кривенького, Купріна, Кільцевої (частково), проїзди та провулки по вулицю Купріна і по Лермонтова.

«Зверніть увагу, що в переліку вище - вже перейменовані вулиці вжиті ще з колишніми назвами. Це не помилка, а це тому, що документацію на ремонт доріг виготовляли ДО перейменування вулиць. Отже, колишні назви вжито лише в офіційних документах, виготовлених набагато раніше. У інших випадках активно вживаємо нові топоніми», – зауважив Ігор Чайка.

Упродовж наступних двох-трьох тижнів ремонтуватимуть дорогу по вулицях Олексія Тихого, Генерала Чупринки, Корольова, продовження вулиці Кільцева.

Також мер міста роз’яснив ремонт вулиці Кільцевої: «Це велика транзитна вулиця в мікрорайоні Ковель-2, яка об’єднує всі згадані вище менші вулички. Дорогу ремонтують квартальним методом, поділяючи частини мікрорайону на умовні квадрати. Це про особливості і логіку в плануванні ремонтів доріг. Такі вулиці як Кільцева, які фактично “прив’язані” до вулиць, які на неї виходять, часто підпадають під такий умовний поділ, коли ремонт проводять етапами і ремонтують прилеглі вулиці».

Цьогоріч дорогу на вулиці Кільцевій зроблять повністю до повороту на вулицю Олексія Тихого.

Читайте також: На облаштування укриття Скулинського ліцею виділили понад 800 тисяч гривень

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024