Дружина екс-радника мера Ковеля програла суд депутату міськради

20 Березня 2018, 12:03
8692

Ковельський міськрайонний суд оголосив рішення у скандальній справі за позовом директора МПП «Землемір» Інни Конащук (на фото – зліва; дружини екс-радника мера міста Юрія Конащука) до депутата Ковельської міської ради з фракції «Солідарність» Ірини Роїк про захист честі, гідності та ділової репутації.

Як вже неодноразово повідомляло наше видання Район.Ковель Ірина Роїк очолює тимчасову контрольну комісію міськради, що вивчає правомірність встановлення Інною Конащук у центрі Ковеля павільйону під магазин. Мешканці виступили категорично проти такої «забудови» у своєму дворі, протестували із плакатами на сесії ради. Скандал спалахнув з новою силою 29 червня 2017 року, коли тут почалися земельні роботи. За наполяганням ковельчанина Володимира Пархонюка суд зобов’язав поліцію відкрити кримінальну справу на посадовців мерії.

Ірина Роїк під час сесійного засідання у мікрофон заявила, що МПП «Землемір» з 2004 по 2008 роки не платило орендну плату за користування земельною ділянкою, а сам договір оренди взагалі не можуть знайти. І це при тому, що фірма, за її словами, збільшила орендовану територію з 9-ти до 35-ти квадратних метрів.

Інна Конащук назвала слова депутатки «неправдою» і подала позов до суду. Провадження по справі головуючий суддя Петро Бойчук відкрив ще у серпні 2017 року.

Інтереси позивачки захищала адвокат Єлизавета Агеєва, яка тривалий час працювала заступником голови Ковельського міського, а згодом міськрайонного суду. Представником відповідачки виступала Галина Артюшенко, котра є секретарем громадської ради при Ковельській міській раді і минулого року захищала депутата міськради Галину Стасюк, яка судилася з мером Олегом Кіндером через скандальне «кнопкодавство» на сесії.

Спецкор газети «Вільна думка» Микола Силюк фотографував у залі суду, але це не сподобалось стороні позивачки.

«Ми не даємо згоду на поширення і фотографування нас. І відеозйомку», – виголосила Єлизавета Агеєва, яку підтримала Інна Конащук.

Суддя Петро Бойчук задовольнив заяву Агеєвої та заборонив відео та фотозйомку позивачки та її представниці у судовому засіданні. Хоча, як наголошує суддя Верховного суду України Віктор Стрільчук, судді не вправі забороняти зйомку в залі суду.

На початку судового засідання Агеєва зачитала клопотання від Конащук про те, що під час підготовки позовних матеріалів, збирання доказів у справі останньою понесені судові витрати: сплачено судовий збір у сумі 640 гривень, оплачено гонорар за надання правничої допомоги адвоката при складанні позовної заяви та збирання доказів у розмірі 5 тисяч гривень, укладено угоди з адвокатом на ведення цивільної справи в суді першої інстанції в розмірі 4 тисячі гривень, разом – 9 тисяч 640 гривень.

Позивачка просила стягнути на свою користь з відповідачки вищевказані витрати. Стало відомо, що угоду про надання правової допомоги підписали Інна Конащук та Василь Ковальчук. Суд долучив це клопотання до матеріалів справи.

Допитана в судовому засіданні свідок Єва Савич, яка проживає в будинку біля павільйону, показала, що Конащук встановила дану споруду проти волі мешканців будинків на місці невеличкого взуттєвого тимчасового металевого кіоску, і що на цьому місці росли два дерева: чорноплідна горобина та верба, під якими постійно гралися діти, але обидва дерева були зрізані, щоб вивільнити площу земельної ділянки під павільйон.

Свідки Олександр Шістеров, Микола Матвійчук та Марія Сарапіна надали суду аналогічні покази, додавши, що споруда є загрозою для їхнього життя та здоров’я, адже встановлена на силових кабелях і в безпосередній неприпустимій близькості до електропідстанції. Всі вони позитивно характеризували депутата Ірину Роїк.

Свідок Галина Стасюк, яка є депутатом та членом тимчасової контрольної комісії міської ради, сказала, що Ірина Роїк озвучила на сесії проміжну інформацією від імені цієї комісії.

Свідок Володимир Пархонюк, який залучався комісією як консультант, зазначив, що в документах ним було виявлено порушення – при збільшенні земельної ділянки під тимчасову споруду з 6-ти до 35-ти квадратних метрів. У зв’язку з цим він звернувся із заявою до поліції і досудовим розслідуванням встановлена невідповідність розміщення тимчасової споруди МПП «Землемір».

Під час показів Володимир Пархонюк, який очолює ТОВ «ВКП «Каскад», несподівано поставив зустрічне запитання Єлизаветі Агеєвій, чи вже вона поважає Європейську конвенцію. У залі навіть хтось пирснув сміхом. Таким чином, Володимир Федорович нагадав Єлизаветі Олександрівні, як у 2014 році, ще будучи головуючою по справі «Каскаду», де предметом судового спору стали перешкоди в реалізації права власності на будівлю, яка належить товариству з 1997 року, вона нарікала на існування Європейської конвенції про захист прав людини і основоположних свобод.

«Я, наприклад, лишала заяву без руху, но в нас є злополучна Європейська конвенція, що не можна позбавляти права громадянина доступу до суду», – мовила тоді на судовому засідання Єлизавета Агеєва.

Суд не допитав жодного свідка та не розглянув жодного документу, який би свідчив, що озвучена Іриною Роїк інформація на сесії міської ради створила негативне враження про Інну Конащук та негативно вплинула на стан здоров’я останньої чи позначилась на сімейних стосунках або стосунках з друзями чи вплинула на її ділові стосунки.

Ірина Роїк довела в суді, що МПП «Землемір» за період з 6 лютого 2004 року по 4 червня 2008 року не сплачувало орендну плату, підтвердивши це документом з податкової інспекції.

В матеріалах справи відсутні будь-які дані і позивачка Інна Конащук не надала доказів того, на яких підставах рішенням Ковельської міської ради № 36/3 від 15.12.2005 року МПП «Землеміру» було збільшено земельну ділянку до 35 кв. метрів без терміну дії оренди земельної ділянки. Хоча свідки вказували на те, що чоловік позивачки – Юрій Конащук був на той час депутатом провладної у міськраді фракції ВО «Батьківщина» та головою земельної комісії.

Тимчасова контрольна комісія міськради вважає, що «Конащук Ю. А., як очільник земельної комісії, який мав би слідкувати за законністю оформлення документів та використання даної земельної ділянки без належних на те правових підстав, лобіював інтереси своєї дружини Конащук І. М. та своєї тещі Бортюк К. Ф. і мав безпосередній вплив на інших осіб, які були причетні до виготовлення дозвільних документів».

У листі тимчасової контрольної комісії до голови Національного агентства із запобігання корупції Наталії Корчак вказується: «проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду МПП «Землемір» для розміщення тимчасового павільйону побутового обслуговування населення виготовлявся сімейним підрядом в Центрі державного земельного кадастру Волинської регіональної філії Ковельського міського відділу, начальником якого був Конащук Ю. А., а його дружина Конащук І. М. розглядала представлені матеріали та погоджувала їх щодо можливості збільшення орендованої земельної ділянки до 35 кв. м. замість 9 кв. м., а теща Бортюк К. Ф. надавала начальнику Центру державного земельного кадастру своєму зятю Конащуку Ю. А. довідки про джерела фінансування будівництва об’єкта, одночасно Конащук Ю. А. із своєю тещею Бортюк К. Ф. затверджували завдання на виконання робіт, щодо розміру земельної ділянки у 35 кв. м. та інші вихідні дані».

Крім того, Інна Конащук так і не усунула виявлені «Волиньобленерго» порушення з боку МПП «Землемір» правил охорони електричних мереж.

Головуючий суддя по справі Петро Бойчук в задоволенні позову Інни Конащук до Ірини Роїк відмовив повністю.

 


Коментарі
20 Березня 2018, 14:14
Це той Пархонюк , який патріотично прилаштував синка в патрульну поліцію Луцька після того як він був оштрафований за керування авто в нетверезому стані і який на вулиці Луцькій після аварії втік , а потерпілий загинув ?
20 Березня 2018, 14:19
А що це був за процес якщо свідок ставив питання адвокату , певно суддя переживав за тещу яка живе в тому ж будинку і не поставив на місце торгівця фальсифікованим алкоголем.
20 Березня 2018, 14:26
А великий борець Єва Савич це та зірка , яка так справедливо розподіляла профспілкові путівки ? Цій справді урвалося , тепер хоч побігає коли довелося жити на пенсію, а як жила шикарно раніше коли керувала профспілкою працівників держустанов.<br/> А Матвіійчук це не той що бив дітей -сиріт і зміг відмазатися в ті часи від криміналу ?
20 Березня 2018, 14:28
аварію скоїв синок того Пархонюка В.Ф., який є власником господарства &quot;Україна&quot; в селі Дубове Ковельського району <br/>https://www.ua-region.com.ua/03736865
20 Березня 2018, 14:29
То що, вже можна палити той магазин, який незаконно встоїть на незалежності 61?
20 Березня 2018, 14:35
Схоже на те що поганих Кноп і надалі будуть знаходити в лісі у мішках для соління капусти
20 Березня 2018, 14:36
Справа № 159/1490/17<br/><br/>Провадження № 1-кп/159/164/17<br/><br/>ВИРОК<br/><br/>ІМЕНЕМ УКРАЇНИ<br/><br/>29 вересня 2017 року м. Ковель<br/><br/> Ковельський міськрайонний суд Волинськоі області під головуванням<br/><br/>судді - Восковської О.А.<br/><br/>за участі секретаря - Канашкової О.М. <br/><br/>прокурора - Назарука О.Ю.<br/><br/>обвинуваченого - ОСОБА_1 - АРТЮШЕНКА ОЛЕКСАНДРА <br/><br/>розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Ковелі кримінальне провадження №22016030000000119 про обвинувачення АРТЮШЕНКА ОЛЕКСАНДРА , ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця м.Ковель Волинської області, проживаючого за адресою АДРЕСА_1, зареєстрованого за адресою АДРЕСА_2, українця, громадянина України, з неповною середньою освітою, не працюючого, розлученого, має на утриманні двоє неповнолітніх дітей, в силу ст.89 КК України раніше не судимого, -<br/><br/> - у вчиненні кримінального правопорушення(злочину), передбаченого ч.1 ст. 263 КК України, -<br/><br/> в с т а н о в и в :<br/><br/> АРТЮШЕНКО ОЛЕКСАНДР за не встановлених досудовим розслідуванням обставин та у не встановлений час незаконно придбав бойові припаси - дві оборонні осколкові ручні гранати Ф-1 з маркуванням «107 79-77 Т» із запалами УЗРГМ НОМЕР_2 та НОМЕР_3 до них; вогнепальну нарізну зброю - самозарядний пістолет виготовлений саморобним способом для стрільби патронами калібру 9х18 (ПМ); короткоствольну вогнепальну нарізну зброю - самозарядний пістолет, виготовлений шляхом переробки саморобним способом 8 мм газового пістолета марки &quot;WALTER&quot; моделі &quot;РРК&quot; заводський номер НОМЕР_4 для стрільби саморобними патронами калібру 6,9 мм. з пристроєм для безшумної стрільби (ПБС) саморобного способу виготовлення; бойовий припас - запал УЗРГМ НОМЕР_3; вибухову речовину - конструктивно оформлений заряд вибухової речовини - тротилову шашку 200 г, масою вибухової речовини тротилу 197,96 г; один патрон, що відноситься до боєприпасів і є 9x18 мм пістолетним патроном; два патрони, що відносяться до боєприпасів і є 9 мм короткими патронами «Браунінг»; вісім патронів, що відносяться до боєприпасів, виготовлені саморобним способом з використанням укорочених гільз 8 мм газових патронів «ТЕРЕН-3», капсулів типу «Боксера», порохових зарядів і саморобних куль калібру 6,9мм; один патрон, що відноситься до боєприпасів і є мисливським патроном кільцевого запалення, калібру 5,6 мм, які незаконно зберігав за адресою свого проживання в АДРЕСА_1.<br/><br/>16.09.2016 року близько 17 год. 52 хв. АРТЮШЕНКО ОЛЕКСАНДР, перебуваючи на вулиці Лесі Українки у м. Ковель Волинської області, поблизу будинку № 31, без передбаченого законом дозволу здійснював носіння та переміщення безпосередньо при собі, в барсетці, бойових припасів - двох оборонних осколкових ручних гранат Ф-1 з маркуванням «107 79-77 Т» із запалами УЗРГМ НОМЕР_2 та НОМЕР_3 до них.<br/><br/>Цього ж дня, - 16.09.2016 року близько 17 год. 57 хв., АРТЮШЕНКО ОЛЕКСАНДР, перебуваючи на території біля вказаного будинку, без передбаченого законом дозволу, шляхом продажу здійснив збут вказаних вище двох оборонних осколкових ручних гранат Ф-1 із запалами до них особі зі зміненими анкетними даними та стосовно якої застосовано заходи безпеки - ОСОБА_2, за що отримав грошову винагороду у розмірі 3 400 гривень.<br/><br/>Крім того, 24.02.2017, близько 14 години, АРТЮШЕНКО ОЛЕКСАНДР, перебуваючи на вулиці Мічуріна у м. Ковель Волинської області, поблизу будинків № 2 та 3, без передбаченого законом дозволу повторно здійснював носіння та переміщення безпосередньо при собі короткоствольної вогнепальної нарізної зброї - самозарядного пістолету, виготовленого шляхом переробки саморобним способом 8 мм газового пістолета марки &quot;WALTER&quot; моделі &quot;РРК&quot; із заводським номером НОМЕР_4 з пристроєм для безшумної стрільби (ПБС) саморобного способу виготовлення та шести патронів, що відносяться до боєприпасів, виготовлених саморобним способом з використанням укорочених гільз 8 мм газових патронів «ТЕРЕН-3», капсулів типу «Боксера», порохових зарядів і саморобних куль калібру 6,9мм.<br/><br/>Цього ж дня, 24.02.2017 року близько 14 год. 00 хв., АРТЮШЕНКО ОЛЕКСАНДР, перебуваючи в салоні автомобіля марки Volkswagen Caddy, р.н. НОМЕР_5, що стояв на вулиці Мічуріна у м. Ковель Волинської області, поблизу будинків № 2 та 3, без передбаченого законом дозволу, шляхом продажу повторно здійснив збут вказаних вище короткоствольної вогнепальної нарізної зброї - самозарядного пістолету, виготовленого шляхом переробки саморобним способом 8 мм газового пістолета марки &quot;WALTER&quot; моделі &quot;РРК&quot; із заводським номером НОМЕР_4 з пристроєм для безшумної стрільби (ПБС) та шести патронів, що відносяться до боєприпасів, калібру 6,9 мм, особі зі зміненими анкетними даними та стосовно якої застосовано заходи безпеки - ОСОБА_2, за що отримав грошову винагороду у розмірі 23 600 гривень. Згадана короткоствольна вогнепальна нарізна зброя - самозарядний пістолет, виготовлений шляхом переробки саморобним способом 8 мм газового пістолета марки &quot;WALTER&quot; моделі &quot;РРК&quot; із заводським номером НОМЕР_4 з пристроєм для безшумної стрільби (ПБС) та шість патронів, що відносяться до боєприпасів, калібру 6,9 мм, які ОСОБА_1 попередньо незаконно збув ОСОБА_2, були виявлені під сидінням водія автомобіля марки Volkswagen Caddy, р.н. НОМЕР_5, та вилучені працівниками правоохоронних органів.<br/><br/>Крім цього, за місцем свого проживання за адресою: АДРЕСА_1, АРТЮШЕНКО ОЛЕКСАНДР1 незаконно зберігав упродовж невстановленого досудовим розслідуванням періоду часу, вогнепальну нарізну зброю - самозарядний пістолет виготовлений саморобним способом для стрільби патронами калібру 9х18 (ПМ); бойовий припас - запал УЗРГМ НОМЕР_3; вибухову речовину - конструктивно оформлений заряд вибухової речовини - тротилову шашку 200 г, масою вибухової речовини тротилу 197,96 г; один патрон, що відноситься до боєприпасів і є 9x18 мм пістолетним патроном; два патрони, що відносяться до боєприпасів і є 9 мм короткими патронами «Браунінг»; один патрон, що відноситься до боєприпасів і є мисливським патроном кільцевого запалення, калібру 5,6 мм; а також два патрони, що відносяться до боєприпасів, виготовлені саморобним способом з використанням укорочених гільз 8 мм газових патронів «ТЕРЕН-3», капсулів типу «Боксера», порохових зарядів і саморобних куль калібру 6,9мм, - які були виявлені та вилучені працівниками правоохоронних органів 24.02.2017 року близько 14.20.год. по місцю проживання обвинуваченого за вище вказаною адресою.<br/><br/>Обвинувачений АРТЮШЕНКО ОЛЕКСАНДР свою вину у скоєнні інкримінованого йому діяння визнав повністю та показав суду наступне. Приблизно в березні 2016 року він разом зі своєю знайомою ОСОБА_3 їздив відпочивати на базу відпочинку в село Кричевичі. Саме там знайшов заховану у дровах сумку з вогнепальною зброєю та боєприпасами - усім, що перераховано в обвинувальному акті. Про знахідку ОСОБА_3 він не повідомляв, забрав сумку з собою, заховав, а після повернення з відпочинку залишив вказану сумку зі зброєю зберігати у себе вдома за місцем свого фактичного проживання. Членам сім»ї про це також не повідомив. Пізніше познайомився з ОСОБА_2, з яким під час розмови обговорював питання купівлі-продажу зброї і той запитував, де можна придбати зброю. На прохання ОСОБА_2 приблизно в вересні 2016 року він продав йому дві гранати, які попередньо взяв у себе вдома з згаданої вище сумки, в якій зберігалися зброя і боєприпаси, переклав гранати до себе в барсетку, перемістив їх до будинку АДРЕСА_3, де і продав ОСОБА_2 за 3400 грн. Пізніше, вже в лютому 2017 року також на прохання ОСОБА_2 продав останньому пістолет «Вальтер» з патронами та пристроєм для безшумної стрільби, які також взяв із згаданої вище сумки, перемістив вказану зброю в автомобіль, де на вул.Мічуріна в м.Ковелі продав вказану зброю з боєприпасами ОСОБА_2 за 23600 грн. Тоді ж був затриманий працівниками правоохоронних органів, яким відразу та добровільно повідомив про те, що у себе в квартирі зберігає і іншу зброю та боєприпаси, розповів де саме вони зберігаються. На даний час розуміє, що вчинив протиправні дії, оскільки повинен був здати знайдену ним зброю та боєприпаси до поліції, однак, не зробив цього. Щиро розкаються у скоєному, прохає суворо не карати, повністю визнає свою вину в незаконному придбанні, зберіганні, носінні та збуті вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин.<br/><br/> Крім повного визнання своєї вини обвинуваченим АРТЮШЕНКО ОЛЕКСАНДР,ОСОБА_1, вина останнього у скоєнні інкримінованого йому діяння повністю доведена і зібраними у даному кримінальному провадженні письмовими та речовими доказами, фактичні обставини щодо яких не оспорюються учасниками судового провадження.<br/><br/> Аналізуючи вище наведене, суд приходить до висновку про доведеність вини ОСОБА_1 у незаконному придбанні, носінні, зберіганні та збуті повторно вогнепальної зброї, бойових припасів та вибухових речовин без передбаченого законом дозволу і такі дії обвинуваченого ОСОБА_1 вірно кваліфіковані органами досудового розслідування за ч.1 ст. 263 КК України. <br/><br/> При обранні міри покарання суд враховує характер та ступінь суспільної небезпечності вчиненого кримінального правопорушення (злочину), яке відноситься до категорії тяжких злочинів, та особу винного у їх сукупності, наявність пом»якшуючих та обтяжуючих покарання обставин справи.<br/><br/> Так, до обставин, які пом»якшують покарання обвинуваченому ОСОБА_1 суд відносить повне визнання ним своєї вини та щире каяття у скоєному.<br/><br/> До обставин, які обтяжують покарання обвинуваченому ОСОБА_1 суд відносить вчинення такого діяння повторно.<br/><br/> Крім того, судом враховується і те, що обвинувачений ОСОБА_1 позитивно характеризується за місцем проживання (а.с.96), вважається таким, що раніше не судимий, має на утриманні двох неповнолітніх дітей. Також суд враховує і те, що внаслідок таких протиправних дій ОСОБА_1 шкоди завдано не було, - про що зазначено і в обвинувальному акті.<br/><br/> Із урахуванням наведеного, суд приходить до висновку, що виправлення та перевиховання обвинуваченого ОСОБА_1 можливе без його ізоляції від суспільства і призначення покарання з встановленням іспитового строку та покладенням на особу обов»язків, передбачених ст.76 КК України буде доцільним та достатнім для запобігання вчиненню обвинуваченим нових правопорушень.<br/><br/> Питання щодо речових доказів підлягає вирішенню в порядку ст.100 КПК України.<br/><br/> Процесуальні витрати у даному кримінальному провадженні за проведення ряду екпертиз на загальну суму 9051,23 грн. підлягають стягненню з обвинуваченого ОСОБА_1 на користь держави.<br/><br/> Цивільний позов у даному кримінальному провадженні не заявлений. Шкода кримінальним правопорушенням не завдана.<br/><br/> Застосований щодо обвинуваченого запобіжний захід у вигляді застави слід залишити попередній - до набрання вироком законної сили.<br/><br/> Керуючись ст.ст.369,370,371,373,374,376 КПК України, суд, -<br/><br/> У Х В А Л И В :<br/><br/> <br/><br/> АРТЮШЕНКА ОЛЕКСАНДРА визнати винним у скоєнні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.1 ст.263 КК України та призначити йому покарання у виді позбавлення волі строком на 4 (чотири) роки.<br/><br/> На підставі ст.ст.75,76 КК України звільнити обвинуваченого АРТЮШЕНКА ОЛЕКСАНДРА від відбування призначеного йому покарання, встановивши йому іспитовий термін строком на 1(один) рік, якщо він протягом цього терміну не вчинить нового злочину та виконуватиме такі покладені на нього обов»язки:<br/><br/> - періодично з»являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації;<br/><br/>- повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, навчання чи роботи;<br/><br/>- не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації.<br/><br/> Нагляд за поведінкою обвинуваченого АРТЮШЕНКА ОЛЕКСАНДРА покласти на уповноважений орган з питань пробації за місцем його проживання.<br/><br/> Стягнути з обвинуваченого АРТЮШЕНКА ОЛЕКСАНДРА на користь держави процесуальні витрати у даному кримінальному провадженні в сумі 9051 (дев»ять тисяч п»ятдесят одну) гривню 23 копійки.<br/><br/> Речові докази у даному кримінальному провадженні:<br/><br/>- пістолет з магазином, що є вогнепальною нарізною зброєю - самозарядним пістолетом виготовленим саморобним способом для стрільби патронами калібру 9х18 (ПМ), 1 (один) патрон, що відноситься до боєприпасів і є 9x18 мм пістолетним патроном, 2 (два) патрони, що відносяться до боєприпасів і є 9 мм короткими патронами «Браунінг», пристрій для безшумної стрільби (ПБС) саморобного способу виготовлення, пістолет, що є короткоствольною вогнепальною нарізною зброєю - самозарядним пістолетом, виготовленим шляхом переробки саморобним способом 8 мм газового пістолета марки «Walther», моделі «РРК» заводський номер НОМЕР_4 для стрільби саморобними патронами калібру 6,9 мм, 6 (шість) патронів, що відносяться до боєприпасів, виготовлені саморобним способом з використанням укорочених гільз 8 мм газових патронів «ТЕРЕН-3», капсулів типу «Боксера», порохових зарядів і саморобних куль калібру 6,9мм, 1 (один) патрон, що відноситься до боєприпасів і є мисливським патроном кільцевого запалення, калібру 5,6 мм, 1(один) патрон, що до боєприпасів не відноситься, а є 5,45 мм проміжним холостим патроном з кулею імітатором (7X3), 2 (два) патрони, що відносяться до боєприпасів, виготовлені саморобним способом з використанням укорочених гільз 8 мм газових патронів «ТЕРЕН-3», капсулів типу «Боксера», порохових зарядів і саморобних куль калібру 6,9мм, 5 (п'ять) гільз та одна куля, що до боєприпасів не відносяться, залишки (осколки) уніфікованого запалу дистанційної дії типу УЗРГМ, - які знаходяться на зберіганні у відділі господарського забезпечення УСБУ у Волинській області, за адресою: м. Луцьк, пр-т Василя Мойсея, 4, - знищити;<br/><br/>- ганчірку синього кольору, шкіряну сумку чорного кольору з коричневими вставками, - які знаходяться на зберіганні в камері зберігання речових доказів УСБУ у Волинській області, за адресою: м. Луцьк, пр-т Василя Мойсея, 4, - знищити;<br/><br/>- складний ніж сірого кольору, мобільний телефон марки &quot;Nokia&quot;, ІМЕІ НОМЕР_6, з вставленою в нього сім-карткою оператора зв'язку «Life» НОМЕР_7, візитницю чорного кольору з написом &quot;Dokumenty&quot;, посвідчення водія серії НОМЕР_8, видане на ім&quot;яАРТЮШЕНКА ОЛЕКСАНДРА, картка реєстрації тимчасового проживання в Республіці Польща серії НОМЕР_10, видану на ім'я ОСОБА_1, банківську картку ПАТ КБ &quot;Приватбанк&quot; НОМЕР_11, видану на ім'я ОСОБА_1, банківську картку АТ &quot;Ощадбанк&quot; НОМЕР_12, видану на ім'я ОСОБА_1, дві картки ПАТ КБ &quot;Приватбанк&quot; НОМЕР_13 та НОМЕР_14, без прізвища та імені картко держателя, мобільний телефон марки &quot;HTC&quot;, модель &quot;Desire 526G dual sim&quot;, IMEI НОМЕР_15, з вставленими в нього сім-картками операторів зв'язку &quot;МТС&quot; НОМЕР_16 та &quot;Київстар&quot; НОМЕР_17 - які знаходяться на зберіганні в камері зберігання речових доказів УСБУ у Волинській області, за адресою: м. Луцьк, пр-т Василя Мойсея, 4, - повернути обвинуваченому ОСОБА_1, знявши арешт із переліченого майна, який було накладено на підставі ухвали слідчого судді від 02.03.2017 року;<br/><br/>- грошові кошти в сумі 23600 (двадцять три тисячі шістсот) гривень 00 копійок, купюрами: сорок одну банкноту номіналом 500 (п'ятсот) українських гривень за номерами: ВГ 9084395, БК 2993544, ЗБ 0836622, ЗГ 7444736, ГТ 3995800, ВЗ 1464409, БР 5963097, МА 9589545, ЛГ 4655842, ЛГ 0365174, БН 7060800, УБ 6681043, УЗ 7003887, СЖ 1518433, ЗИ 2388874, ГН 3212563, ВИ 3303574, ВЗ 7406265, ЛИ 0584434, ВБ 2678355, СГ 9113160, ВГ 6184328, МВ 9632373, ВЗ 5126000, ГН 3712642, ВЗ 1115600, ЗБ 8026028, ВХ 7571538, ГТ 1140952, ВЖ 6028420, ЗГ 9988887, ЛИ 2239970, ВБ 5644264, ЛД 4064961, ВФ 8182219, ЗЗ 2171277, ВИ 9655162, ВБ 2270726, АА 1908256, ВИ 3699576, ЛИ 3719637;<br/><br/>одинадцять банкнот номіналом 200 (двісті) українських гривень, за номерами ЕЩ 5907131, ВЄ 2374025, ЄЄ 5612422, ЕЦ 6357290, ЕФ 2811487, СВ 7090211, ЕЄ 7417844, МБ 4950540, ЄЧ 8488095, ЕФ 1363999, ЕБ 3725506;<br/><br/>дев'ять банкноту номіналом 100 (сто) українських гривень, за номерами ЕШ 4383559, БН 8688900, МБ 9839023, ЕШ 2195308, ЕЄ 4660533, СЗ 5523174, АБ 7976015, ЗФ 0970189, МИ 3178706,<br/><br/>- які знаходяться на відповідальному зберіганні у філію АТ «Укрексімбанк» в м. Луцьку (м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 5, код ЄДРПОУ 26196437, МФО 322313), - повернути Управлінню служби безпеки України у Волинській області (проспект Василя Мойсея, 4, м.Луцьк, 43005, Код ЄДРПОУ 20001487).<br/><br/> Застосований відносно обвинуваченого АРТЮШЕНКА ОЛЕКСАНДРА запобіжний захід у виді застави в розмірі 128000 (сто двадцять вісім тисяч) гривень залишити попередній - до набрання вироком законної сили. Після припинення дії запобіжного заходу у виді застави повернути суму застави - 128000 грн. - заставодавцю - ОСОБА_5 (АДРЕСА_1). У випадку порушення обвинуваченим ОСОБА_1 обов»язків, покладених на нього при застосуванні такого запобіжного заходу(застави) до моменту звернення вироку до виконання - звернути заставу в сумі 128000 (сто двадцять вісім тисяч) гривень у дохід держави та зарахувати заставу до спеціального фонду Державного бюджету України й використовувати у порядку, встановленому законом для використання коштів судового збору.<br/><br/> Вирок може бути оскаржений до Апеляційного суду Волинської області через Ковельський міськрайонний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом 30 днів з дня його проголошення.<br/><br/>ГоловуючаО. А. Восковська
20 Березня 2018, 14:36
И все будет тихо и без пыли...
20 Березня 2018, 14:42
Прибереш ти таки сучко свою халабуду з дитячого майданчику
20 Березня 2018, 14:44
Мені теж завше було мало
20 Березня 2018, 14:51
Я думала що Кнопиха вже здохла
20 Березня 2018, 14:59
Ну почалось. Розворушили осине гніздо. Тепер Конащук буде перемивати кістки всім дотичним до цього розгляду, іхнім дітям, дружинам. коханкам,кумам, сватам, котам, собакам і навіть... тещам. В цьому вся її паскудна людська сутність. Як же. Ті, кого вона рахує за бидло, посміли відстоювати свої права І одержали першу перемогу.
20 Березня 2018, 15:38
Кнопа сестричку дуже чекає
20 Березня 2018, 15:41
Да Артиошенко мама рецидивіста на якому висить убійство, а вона каже шо така розумна, то хай розкаже, шо було в Одесі. І Сашу не оправдали, а менти прото не доказали, то разние вещи
20 Березня 2018, 15:52
Всеодно він тебе падлючко чекає
20 Березня 2018, 15:53
Під час чергового &quot;наїзду&quot; на мешканців в кінці червня 2017 року тоді ще радник-порадник мера Канащук щось там репетував стосовно перешкоджання підприємницькій діяльності його дружини з боку мешканців будинків. Було б добре, якби Конащучка &quot;зарядила пред'яву&quot; (за висловом тих, хто тролив Ірину Роїк) про перешкоджання підприємницькій діяльності і відшкодування збитків , Хай би всі (А ОСОБЛИВО ПОДАТКІВЦІ) дізнались в чому полягало її підприємництво, скільки Землемір сплачував міській раді орендної плати, а скільки Конащучка отримувала кешу від майстра з ремонту взуття.
20 Березня 2018, 17:05
До чого тут рішення суду на Артюшенка Олександра ? Дурнуваті коментарі. Але суть у тому, що Артюшенко Галина ,не маючи юридичної освіти, виграла суд у аса правосуддя, Агеєвої. Борітеся, поборете.
20 Березня 2018, 17:05
До чого тут рішення суду на Артюшенка Олександра ? Дурнуваті коментарі. Але суть у тому, що Артюшенко Галина ,не маючи юридичної освіти, виграла суд у аса правосуддя, Агеєвої. Борітеся, поборете.
20 Березня 2018, 17:10
Юра, не впізнаю тебе. Як ти, автор бездоганних земельних схем, міг так проколотися на своїй земельній ділянці.
20 Березня 2018, 17:22
Тут усі коментарі дурнуваті. Особливо що стосується хлопця який загинув страшною смертю. Пам'ятаю коли це було. Це жах таке писати. Не захищаю Конащуків чи когось іншого - є рішення суду і все, а те чий він був брат (а він ще й син дуже хорошої жінки). Не треба так, шановні! по справі - коментуйте. А про дітей - не дай вам Бог! І нехай ваших дітей Всевишній вбереже і від передчасної смерті і від криміналу. Не думаю що мати такому вчила свого сина. Це вже я про Артюшенко.
20 Березня 2018, 17:37
То було таке саме падло як теперішня КОНАЩУЧКА
20 Березня 2018, 17:40
Ця сволота звикла брати чуже
20 Березня 2018, 17:41
Коли вже вони суки нахапаються як Валька Дубій
20 Березня 2018, 17:49
То може той Кнопа що під кришою мусоров віджимав чуже майно
20 Березня 2018, 18:36
Тепер сестричка віджимає у дітей дитячий майданчик під свій свинарник
20 Березня 2018, 19:05
дуже цікава виявилась штука : ларьок привязаний до будинків 55 і 57 а в суді жителі будинку 61 кажуть що він стоїть на їхньому дитячому майданчику. Юра, поясни.
20 Березня 2018, 19:05
дуже цікава виявилась штука : ларьок привязаний до будинків 55 і 57 а в суді жителі будинку 61 кажуть що він стоїть на їхньому дитячому майданчику. Юра, поясни.
20 Березня 2018, 19:05
дуже цікава виявилась штука : ларьок привязаний до будинків 55 і 57 а в суді жителі будинку 61 кажуть що він стоїть на їхньому дитячому майданчику. Юра, поясни.
20 Березня 2018, 19:51
А ще було б дуже добре , якщо б Юра пояснив, як із 9 кв.м. стало 35 кв. м. (без проведення аукціону на 27 кв. м.), щоб Мурай пояснила, чого вона проявляла бездіяльність коли &quot;Землемір&quot; не реагував на її приписи, щоб Логвінов пояснив, чому він крізь пальці дивився , що роками не сплачується орендна плата з тих підстав, що ще не укладено договір оренди ( а земельна ділянка тим часом використовується). а зараз в упор не бачить, що конащучка використовує землю, межі якої не встановлені.
20 Березня 2018, 19:55
ГАЛЮ ТЕЖ ПОЗБАВИЛИ ПРАВА НА ОРЕНДУ КІОСКА ПО ТЕАТРАЛЬНІЙ, ОТОЖ ДАЛІ БУДЕ.
20 Березня 2018, 20:50
Ларьок нікому не мішає. там торгують всі кому не лень. а це все заказуха. Тьотка овощами і фруктами торгує і мухи і гниле не мішає. Ларьок з взуттям і вонючим клєм не мішав і ті слбачі будки, що стоять нікому не мйшіють, а норманльний ларьок поставили так свім мішає. Шей Єваха туда приперла, аж в суд. Не фіг чим занятись. а профсоюзом хто буде рулити. Це все ЗАКАЗУХАХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
20 Березня 2018, 20:52
Ну, так в нас, якщо підприємець чесний і сумлінний з 2002 року по цей день платить, то будуть чіплятися бо відкату не давала.А такі що проекти землеустрою по 3 роки роблять і не платять, то за вуха протягувати будуть...А &quot; Батьківщина &quot; і гнила , і сліпа все проти людей голосують.Але, нічого ,в майбутьньому побачите до чого вони доживуться.
20 Березня 2018, 21:18
Заказухами може тільки Конащучка і Федосучка займатися , бо це їх профіль ....А &quot;нормальний &quot; ларьок ,як трансформаторна будка постав у себе збоченка
20 Березня 2018, 21:24
Партія &quot;Батьківщина&quot; на чолі з кіндерами знову &quot;показала себе у всій красі&quot;. Кіоск незаконний, орендна плата не платилась і т.д і т.п. Цікаво, буде апеляція чи ні? Хоча, на місці Конащуків я би не йшов проти мешканців будинків. ТОЛКУ НЕ БУДЕ!!!!!!!
20 Березня 2018, 21:34
Кнопа ментовське падло здох і свиняча будка з власнецею на дитячому майданчику піде туди ж...
20 Березня 2018, 21:36
Я ДУМАМЛА ЩО АГЕЄВА ТЕЖ ТОГО.А вона і далі псує людям життя
20 Березня 2018, 22:54
Кажуть Агеєва путається з циганами
20 Березня 2018, 22:57
А ти живи довго ,довго. Чорного та шези довгожителі та й догляд в ліпінах хороший кажуть
20 Березня 2018, 22:59
Я Васю Ковальчука знаю це такий поц на червонястій машині
20 Березня 2018, 23:00
А ти живи довго ,довго. Чорнороті та шези довгожителі та й догляд в ліпінах хороший кажуть.
20 Березня 2018, 23:00
На червоних авто їздять одні гемофродити
20 Березня 2018, 23:04
Вася ,хлівчик Кнопи на дитячому майданчику не буде стояти так що не бризгай ядовитою слинею...
20 Березня 2018, 23:06
Так Євах чи євнух
20 Березня 2018, 23:08
Вася мені чимось нагадує хробака
20 Березня 2018, 23:09
Пізнаю стару скрипучу єврейську гарбу до якої навіть бродячий пес не йде.
20 Березня 2018, 23:11
А я б суд виграла
20 Березня 2018, 23:15
Чому мене не запросили я і без суду все порішала
20 Березня 2018, 23:17
В ЦІХ ЩО НА ФОТО ПИСКИ ЯК В СЕПЕРІВ ІЗ Словянська.
20 Березня 2018, 23:18
Хіба Кнопиха бере цигарки в Донецьку
20 Березня 2018, 23:21
Неля Штепа подружка Кнопихи і Агеєвої
20 Березня 2018, 23:22
ТО КОЛИ РОЗБИРАЄМО БУДКУ КНОПИХИ
20 Березня 2018, 23:23
Кнопиха дуже схожа на Кнопу
20 Березня 2018, 23:25
Звертайтеся до досвідченого приватного юриста, а не до шарлатанів
20 Березня 2018, 23:28
У ВЛАСНИКА ЧЕРВОНОГО АВТА ПРАЦЮЮТЬ ОДНІ ШАРЛАТАНИ ТА НЕЗДАРИ
20 Березня 2018, 23:29
Він і сам такий
20 Березня 2018, 23:30
Більше до Агеєвої не піду
20 Березня 2018, 23:31
А я Васю хочу
20 Березня 2018, 23:37
Як така одна гидотна Кнопиха може псувати життя цілому мікрорайону
20 Березня 2018, 23:38
Але хто зних гемофродит
20 Березня 2018, 23:43
Гермафродит ти у нас один!
20 Березня 2018, 23:54
Автор шез пише для своїх читачів з дурдома,а ті коментують у відповідності з діагнозом.
21 Березня 2018, 00:01
Таки люди правду казала за червоне авто
21 Березня 2018, 00:03
Мені дуже пасує червоне
21 Березня 2018, 00:04
Мені теж казали
21 Березня 2018, 00:06
Вася любить Петю
21 Березня 2018, 00:09
То цей збоченець і є адвокатом Кнопихи
21 Березня 2018, 00:14
Всі кончені зібралися в одному місті
21 Березня 2018, 00:15
Все порешаем с мусорами не дорого
21 Березня 2018, 00:18
Піду зранку свічку воскову цій Кнописі і її адвокатам поставлю в соборі
21 Березня 2018, 00:19
Коли розбираємо будку на металолом
21 Березня 2018, 00:21
А З ЯКОГО МЕТАЛУ ЦЕЙ ПАВІЛЬЙОН
21 Березня 2018, 00:24
Це ж якою сукою треба бути щоби замість дитячих гойдалок поставити металевий хлівчик
21 Березня 2018, 02:13
Я ДАВНО ХОЧУ ЧИМОСЬ КИНУТИ В ПИСОК ОЦІМ ДВОМ СУЧКАМ
21 Березня 2018, 02:50
Кажуть що Інна Конащук апеляцію подавати не буде, бо самі крутезні аси в юриспруденції адвокати Агеєва з Ковальчуком пролетіли в Ковельському суді як хванера над Парижом. Скосили бабла і казочці кінець. Кажуть що Конащучка хоче забрати в їх не відпрацьовані ГОНОРАРИ. Трандєц! Це ж нада такий облом!Артюшенко без юриличної освіти доказала що для захисту в суді не обовязково треба мати адвокатську писульку. Головне щоб мізки працювали. Подейкують що аси-адвокати щось не допрацювали.
21 Березня 2018, 02:55
Що то за повязки на очах у цих дам? Їм встидно що так жиденько обкакались?
21 Березня 2018, 08:29
Просто Вася більше не любить Колю
21 Березня 2018, 08:31
Всі серйозні дами мають червоне авто
21 Березня 2018, 08:32
Повязки на морді це Зоро по ковельські
21 Березня 2018, 11:34
Пінка з рота та розбризькана слюна кіндеро-БЮТорастичного кодла, в якому &quot;числиться&quot; Канащук та якому в місті дозволено все - СВІДЧИТЬ ПРО ПОЧАТОК КІНЦЯ ЦІЄЇ ЗЛОЧИННОЇ БАНДИ. А ПОЗОР адвоката Агеєвої, яка по суті відпрацьовувала владі колишні преференції - закріплено назавжди. Тепер кожен потенційний клієнт на захист прав - БУДЕ ОБХОДИТИ ЦЮ ГОРЕ-АДВОКАТШУ ДЕСЯТОЮ ДОРОГОЮ.
21 Березня 2018, 11:55
БЮТ незабаром з газової труби пересадять на палю -просрали всю країну в офшорах
21 Березня 2018, 11:55
Агеєва тільки циган вміє дурити
21 Березня 2018, 11:59
Колишня суддя а тепер адвокат просто не тому занесла
21 Березня 2018, 12:13
респект Артюшенко Галині! Я ніскілечки не сумнівалась що Галина Олексіївна з цією сворою справиться. Ганьба продажним адвокатам!
21 Березня 2018, 15:27
Нікуди вона не носила. Забрала собі по привичці.
21 Березня 2018, 15:33
На всі 100% погоджуюся з Фактом.
21 Березня 2018, 21:13
СПРАВЕДЛИВОСТЬ<br/>Вам выпала карта «Правосудие», или «Справедливость», которая говорит о равновесии противоборствующих сил в мире и торжестве справедливости. Равносильность действия и противодействия. Неизбежность принятия ответственности за поступки и неотвратимость воздаяния за них. Юридические дела, судебные тяжбы. Обязательность во всем следовать букве закона. Беспристрастность и поиск разумного компромисса в решении спорных вопросов.
21 Березня 2018, 21:16
Короче Кнопам триндець
21 Березня 2018, 21:57
Попереду апеляція. Там побачимо, хто кого...
21 Березня 2018, 22:22
Яка може бути апеляція? На що ви надієтесь? Ще можна зрозуміти Конащук, але як колишня суддя Агеєва могла так опозоритись...
21 Березня 2018, 23:06
ЦЕ ПРАвельне рішення хай спозориться ще там , а Роїчиха , ще більше рейтингу заробить!!!
21 Березня 2018, 23:47
З судді, або прокурора, які десятиліттями &quot;відпрацювали&quot; в системі -і нормального адвоката бути не може...хіба рішало - &quot; почтальйон&quot;. Але &quot; почта&quot; вже дає збої!
22 Березня 2018, 11:04
Цим двом клушам тепер по Ковелю треба ходити з чорними рамками, інакше їх просто ніхто не впізнає!
22 Березня 2018, 12:20
Суд то судом, А от зараз почнеться сесія, на яку Логвінов вніс проект рішення про продовження &quot;Землеміру договору оренди, Всі бачили і знають, що останній місяць Конащук не вилазив з міської ради. Що він там робив і з ким перетирав зрозуміло всім і кожному. Але того що всім (Кіндеру, Мурай, Логвіному ) нарвана Інка добре підгадила, то Конащук робить ставку на вас, депутати. Не будьте знаряддям в руках захланних КНОП.
22 Березня 2018, 13:45
Щоб пошта не давала збої, потрібно оголошувати цінність &quot;поштового відправлення&quot; і давати відсотки листоноші
22 Березня 2018, 13:55
Знов недопрацювали...знацца. Але ж Агеєва - &quot;профі&quot; по цьому питанню!
22 Березня 2018, 14:40
Так раніше їй Лариса носила. а вона в подушку складала. А тепер трохи не той рух рекомендованих листів, адресати інші. Треба на курси підвищення квалифікації для здобуття нової спеціальності...
22 Березня 2018, 14:40
Так раніше їй Лариса носила. а вона в подушку складала. А тепер трохи не той рух рекомендованих листів, адресати інші. Треба на курси підвищення квалифікації для здобуття нової спеціальності...
22 Березня 2018, 14:52
А цікаво Конащучка буде вимагати від Агеєвою повернення коштів, чи ні. Ото буде умора коли вони почнуть між собою шарпанину. А Інка може. Ти більше зараз, коли пролетіла з продовженням договору оренди. Ото буде Ги-Ги-Ги. Запасаємось попкорном.
22 Березня 2018, 19:44
НАЗВУ СТАТТІ МОЖНА БУЛО Б ВИКЛАСТИ: &quot; Дружина екс-радника мера Ковеля РАЗОМ ІЗ ЕКС-СУДДЕЮ програла суд депутату міськради, ІНТЕРЕСИ ЯКОЇ ПРЕДСТАВЛЯЛА &quot;МАЛЯР-ШТУКАТУР&quot; Г.АРТЮШЕНКО&quot;
22 Березня 2018, 20:59
То вже прийшов час бити морди
23 Березня 2018, 10:25
Гранатами сук
23 Березня 2018, 10:54
Самопоміч гнила і Батьківщина лежать під чахликом ( Конащуком), а кажуть що роблять все згідно закону.Конащуки і всі хто за них- це вже погана карма в майбутньому.Побачите по дітях і внуках цих продажних депутатів.А ще Сеничка спригнула з Укропа,її також це не омине.
23 Березня 2018, 19:42
Артюшенко Галина Олексіївна &quot;МАЛЯР-ШТУКАТУР&quot; всі виграє справи в суді. Але жодної справи вона ще не виграла в сторони, яку представляв професіонал юрист Ярмолюк Ярослав і ніяких особистих претензій вона ні коли до нього не мала.
23 Березня 2018, 23:25
Гарна реклама Ярмолюку, а особливо Артюшенко Галині Олексіївні! Супер у нас &quot; маляри-штукатури&quot;, респект їм.
24 Березня 2018, 01:47
Маляра-штукатура Артюшенко Галину Європейський Суд з прав людини визнав представником потерпілого ковельчанина і вона цю справу виграла, Галині Артюшенко респект!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024