Юлія Батенкова повернулась з Кореї до України: перші враження після Паралімпіади

21 Березня 2018, 16:16
Юлія Батенкова-Бауман 5681
Юлія Батенкова-Бауман

Вчора, 20 березня, до України з Кореї повернулись паралімпійці, серед яких і ковельська лижниця Юлія Батенкова-Бауман. Спортсменка завоювала «золото» в останній день Паралімпіади у корейському Пхьончхані.

«Я дуже щаслива, що це нарешті сталося, оскільки протягом 6 днів я йшла на старт, але в мене нічого не виходило, адже я дуже сильно захворіла і досі хворію. Було дуже важко, я не розуміла, чому це трапилося, оскільки я була дуже добре підготовленою. Останнього дня все звершилося і нарешті я виборола золото, яке вже стало 14 нагородою», – сказала вона у коментарі агентству «Волинські Новини» під час зустрічі в аеропорту.

 




 

В одному із останніх випусків новин «ТСН» рідні Юлії Батенкової розповіли про її шлях до «золота» Паралімпіади.

 

 

А сьогодні, 21 березня, Юлія побувала у студіях телеканалу «Прямий» та кримськотатарського «ATR», де спортсменка продемонструвала «золоту» медаль і поділилась враженнями від цьогорічної Паралімпіади.

Під час ефіру « ATR» Юлія підтвердила, що вже отримала призові гроші за медаль і була приємно вражена швидістю перерахування. Оскільки в попередні роки, паралімпійцям доводилось чекати до двох місяців гроші за призові медалі.

«Завдяки нашому керівнику Валерію Сушкевичу, який робить для нас дуже багато речей, у нас все добре. У нас є база «Західний реабілітаційно-спортивний центр», це дуже крута база, на якій ми тренуємось. Не тільки ми, а й олімпійці там всі тренуються. Не показувати результат – це неможливо. У нас там все є. Всі умови», – розповідає спортсменка про умови і підтримку паралімпійців зі сторони держави.

Про стосунки із російськими спортсменами під нейтральними прапорами, Юлія зазначила: «Такі стосунки незрозумілі».

Також, Юлія розповіла, що оскільки це «золото» було завойовано у командній естафеті, то у майбутньому вона хоче здобути «своє золото». 

 

 

 

Коментарі
22 Березня 2018, 11:17
МОЛОДЧИНА
23 Березня 2018, 12:50
Як можна їздити на лижах з однією рукою. Це круто дуже.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024